Reklama

Reklama

VOD (1)

Sean McArthur je typickým dítětem ulice. Nemá peníze, byt ani slušné děvče. Jedinou jeho předností jsou pěsti, se kterými umí docela slušně zacházet. Vydělává si na holé živobytí prodejem padělaného zboží až do chvíle, kdy mu štěstěna postaví do cesty podvodníka Harveyho Boardena, který se stává Shawnovým managerem a nabízí mu vstupenku do světa nelegálních pouličních zápasů ve volném stylu. Ze Shawna se téměř přes noc stává zápasnická hvězda, jež v ohromující sérii vypjatých soubojů poráží nejlepší profesionální boxery i mistry bojových umění. Ale ten nejtěžší boj jeho života ho teprve čeká... (TV Nova)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (224)

st.jim 

všechny recenze uživatele

Dynamická hudba a sympatické herecké obsazení zdvihá tento film nahoru. Channingu Tatumovi tahle role padla více, než to sako, co si pujčoval. Každopádně to chtělo trošku lépe vypilovat příběh, který je dost předvídatelný a to nejsem žádná vědma. Sice nedostanete žádné kopačky s pěti otočkama ve výskoku, i tak ale není Fighting žádné zklamáni. Je to takové příjemné pokoukáníčko. ()

Krouťák 

všechny recenze uživatele

Věděl jsem, co od tohohle filmu čekám a taky se mi toho dostalo. Klasická odpočinková záležitost se zajímavým obsazením ( Terrence Howard může hrát sebevětšího mamlase, ale zamlouvá se mi čím dál víc ). Asi bych v tomhle případě použil oblíbenou větu mnohých publicistů - ,, Je to zručně natočený '', protože se mi na to až překvapivě hezky koukalo ( ano, narážim na '' originálnost '' příběhu ). Nu a kombinace té rádoby gansterské hudby s večerními ulicemi drsného města taky nejsou někdy na škodu, že jo :) za mě 60%. ()

Reklama

Adrian 

všechny recenze uživatele

Akceptujem, ze to nie je bojovy film, menej uz to, ze samotne pravidla su iba velmi jemne naznacene az v zaverecnom fighte. Akceptujem aj ten poulicno-krcmovy styl (strihany takmer iba do detailov), ktory sice postrada eleganciu, ovsem ma aspon obcasny nadych kontaktnosti a fyzickosti. Ovsem ako drama ten film zlyhava, kedze ma ambicie pohravat sa s klise (napr. kuskovanim / vynechanim informacii), pricom ovsem aj tak do nich nakoniec vzdy sklzne. Tym sa vo vysledku stava menej uveritelnym aj to malo, co na povrch presiakava. Snazit sa sediet na dvoch stolickach, pricom ani na jednej poriadne, sposobuje obcas este vacsie bolesti v zadnici, nez nesediet vobec... . ()

Mrkvič 

všechny recenze uživatele

Dito Montiel. Jméno režiséra si bude lepší pamatovat. Příběh? Nic extra. Channing Tatum? Možná ještě horší. Přesto sleduju film, žeru mu každý slovo dialogů, když režisér chce, abych se zasmál, tak se zasměju, a když dojde na boj, tak mě absolutně pohltí. Každý souboj má trochu jiné hudební ladění a snad v žádném jiném filmu mi nepřišla muzika tak silnou částí scény. Montiel ví co a hlavně jak chce divákovi ukázat. Díky Terrenci Howardovi navíc dá film vzpomenout i na ty obyčejné řeči ze života jak z Rockyho vystřižené. ()

castor 

všechny recenze uživatele

Talentovaný filmař Dito Montiel, který svým autobiografickým debutem Průvodce k rozpoznání tvých svatých (i tady hluboké trhliny ve vztahu k otci) dobyl prestižní festival Sundance, si pro tentokrát jen tak šmejdí newyorským podsvětím. Nicotný příběh týpka, co se hodlá poprat za svůj americký sen, přináší jen další nedotaženou báchorku. Protože tenhle mladík není ani Ital a jeho příběh se ani neodehrává ve Philadelphii. A navíc tamten hřebec uměl s onou prostotou alespoň pořádně pracovat. Archetypální příběh rváče, který nemá kde složit hlavu a který se probije v nelegálních zápasech z pouličního prodejce falšovaného zboží až k (asi) zamilovanému a (asi) bohatému rváči. Je mi líto, ale tak prostinký příběh, ve kterém se hlavní hrdina nedokáže ani vymáčknout, když chce říct holce (která je mimochodem tuze hezká), že se mu líbí, se zase tak často nevidí. Ty tři hvězdy dám, ale dal bych je bez rozpaků, jen kdyby každá druhá slibná scéna nevyšuměla do prázdna. Tvůrci se mezitím snaží broukat na romantické struny a pokoukávat po sociálním dramatu. Tahle schematická báchorka, když už nic jiného, tak je alespoň ve všech těch sférách vyvážená a vlastně ani neotráví.. a to se cení. ()

Galerie (22)

Zajímavosti (3)

  • Channing Tatum si zlomil nos během jedné z bojových scén. (sir-dave)
  • Ve scéně v úvodu filmu, kdy jde Shawn McArthur (Channing Tatum) po ulici v dešti a nese krabici deštníků, zahlídne Harveyho (Terrence Howard) v restauraci, přičemž krabice je mokrá. V následující scéně je suchá a viditelně jinak potrhaná, načež je opět mokrá. (Raziel811)
  • Vo filme pochádza Channig Tatum z Birminghamu v Alabame a Terrence Howard zo Chicaga v Illinois. V skutočnosti sa Tatum narodil v Cullman v Alabame a Howard v Chicagu v Illinois. (ČSFD)

Související novinky

The Rock a Hemsworth: Pro ranec dolarů

The Rock a Hemsworth: Pro ranec dolarů

06.01.2012

Akční hrdina minulého a podle traileru na G.I. Joe: Retaliation i tohoto roku Dwayne Johnson pokračuje v linii filmů, ve kterých spíš někdo dostane nakládačku, než objetí od šťastné rodiny.… (více)

Reklama

Reklama