Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Kutyil s.r.o. je voľné pokračovanie seriálu Susedia. Hrdinami ale už nie sú Lászlo a Ildikó, ale Lajos (Andy Kraus) a Tünde (Viki Ráková) Gyönörűovci. Okrem nich diváci spoznajú aj ich dcéru Emese (Michaela Szoczová). Lajos pracuje ako kutil a jeho opravy sú vždy komické. Nechýba ani pomaďarčená slovenčina a tak často krát zábavné slovné spojenia. (marek.stone)

(více)

Recenze (176)

morbido odpad!

všechny recenze uživatele

Sitcom o mentalne zaostalom kreténovi a jemu podobne postihnutých jedincoch ktorý sa nedokážu naučiť ani jazyk v ktorom komunikujú...hnus toto je presne jeden z dôvodov prečo neznášam slovenskú tvorbu človek ktorý to pozerá dobrovolne je bud podobne postihnutý jedinec alebo extrémny masochista.Keby to niekto v mojej blízkosti sledoval neodvratne musí nastúpiť násilie....naštastie už tú sračku nebudú točit čo my ale na nálade nepridá je že stejne to tá zasraná jojka bude opakovať donekonečna dokedy kraus nestvorí dalšie monštrum. ()

tom88 

všechny recenze uživatele

Ale niee, už nie, už mám dosť našich slávnych postavičiek čo (ne)patria do TV. Zábava, óó aká zábava, až mi je z nej zle. Kopec srandy na silu už mi vadil dávnejšie a tu sa to len znovu potvrdilo. Chcelo by to niečo originálnejšie a otrepaných (pre mňa) nehercov ako sú Kraus alebo Ráková poslať niekde do preč. Je ale pravda, že nenáročný tructový divák sa kráľovsky baví, no mne to absolútne nestačí. 20% ()

Reklama

Jard 

všechny recenze uživatele

Priniesť nový seriál ako náhradu za Susedou bol zo strany Andyho Krausa celkom fajn nápad, ale Lászlo bez Františka nemôže nikdy fungovať. Niektoré scény boli fajn, ale je to také, že stačí to raz vidieť a stačí. Mám pocit, že seriál Kutyil s.r.o. bol spúšťačom tích trápnych a nevydarených seriálov Andyho Krausa na Jojke. Seriál by nemal byť taký, na ktorom sa zasmejú len tvorcovia, ale aj diváci. 30% ()

Big Bear odpad!

všechny recenze uživatele

Většina sitcomů má jediný úkol. Zaplácnout díry ve vysílacích časech TV stanic mezi hlavními pořady. Občas se stane, že výborný scénář či sami herci sitcom vyzvednou natolik, že se prodere do lepšího sledovanějšího pásma. To jsou ale spíše vyjímky a ten velký zbytek dělá jen omáčku ve vysílání... Netuším, zda s despektem k tomuto sitcomu přistupovali již sami tvůrci, nebo až herci... Ať tak - či tak, je to opravdové dno zábavy. Trapný, upocený, ulepený provinční humor s nesympatickou hlavní postavou (navíc s šíleným knírkem...)... Tohle se bratrům Slovákům nepovedlo a i když Potměšil není zrovna hercem první kategorie, dost se divím, že se do téhle hrůzy nechal zatáhnout navíc coby postava kněze... - ODPAD ()

Kemkacek odpad!

všechny recenze uživatele

Tohle je největší blbost všech dob....V Susedoch jsem měla Krausa hooodně ráda ale tímhle je jednoduše na*ral ! Si myslí že si tam přetáhne Rákovou a Tlučkovou a může dělat nový Susedia ? Ne nemůže ! Měla jsem pocit že kdyby vznikla 3.série že by tam Kraus přetáhl i Sládečkovou....Ale prostě pokračování Susedov bez Marcina...To fakt nejde ! Twl kdyby se Kraus a Marcin dohádal třeba se Tlučkovou a do Kutyila dal celou sestavu kromě ní tak bych to brala ale toto fakt nééé. Ale chápu jak někdo dá ***** ten kdo to dá asi neznal Susedia....jinak by pochopil že toto je toální pí*ovina ()

Galerie (63)

Zajímavosti (12)

  • Epizódnu úlohu si zahral aj známy slovenský spevák Miro Jaroš. (marek.stone)
  • Červené auto, ktoré má kňaz Petr v garáži na záhrade, je to isté, ktorým jazdí Ivana Švehlová v seriáli Panelák. (matthew.17)
  • Spolužiaci z VŠMU, Peter Oszlík a Viki Ráková si spolu zahrali už v seriáli Panelák (2008). (matthew.17)

Reklama

Reklama