Reklama

Reklama

Sex ve městě 2

Trailer 1
USA, 2010, 140 min

Obsahy(1)

Čtyři přítelkyně na život a na smrt, Carrie, Samantha, Charlotte a Miranda, mají i po dvou letech své problémy. Carrie je rozmrzelá z toho, že se svým vysněným partnerem zabředla do stereotypního manželství. Charlotte přesvědčuje své kamarádky, že je šťastná, jim ovšem neujde, že ji dvě malé dcerky připravily o veškerou energii. Situaci jí neulehčuje ani nová chůva, po které pokukuje manžel Harry. Miranda se cítí nedoceněná v práci, kde se po ní neustále vozí nový šéf. Samantha se snaží díky všemožným hormonálním přípravkům potlačit blížící se menopauzu, což se jí daří. A proto se v dobré náladě vydává na premiéru filmu svého bývalého milence, kde se seznámí se šejkem Khalidem. Ten ji pozve do svého hotelu v Abu Dhabi. Pozvání s nadšením přijímá, ovšem pod podmínkou, že s sebou vezme své nejlepší kamarádky. Carrie, Charlotte, Miranda a Samantha se ocitají v kouzelném světě, kde je Khalid zahrnuje péčí a luxusem. (TV Nova)

(více)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (518)

kaylin 

všechny recenze uživatele

Nechápu, jak se z těchhle čtyř žen mohly stát taková symboly a celebrity a jak mohl být ten seriál tak oblíbený, tedy pokud je natáčený stejným způsobem. Za vzory se zde dávají naprosto nemožná individua, která nejsou schopna vést jakékoli vztahy, alespoň ve dvou případech (Carrie a Samantha), ale přesto jim všechno vychází. To je skoro neuvěřitelné. Ne, tohle už nikdy více. ()

GodComplex 

všechny recenze uživatele

Navstevu prvniho SATC v kine dodnes povazuji za nejodvaznejsi akci sve kino kariery, takze je ma povinnost zanalyozvat i dvojku. Jedna se o v podstate stejny material v blede ruzovem jen s exotictejsim nadechem luxusni dovolene v Arabskych emiratech, diky kteremu je i cely film ve finale o neco atraktivnejsi a dobrodruznejsi, nez jednicka. Stale vsak plati, ze Carrie ma neskutecne otravny hlas, coz rozhodne neni sexy a Dior ani Louis Vuitton ji to nezachrani. "Can this wedding get any gayer?" 6/10 ()

Reklama

Dr.Zhivago 

všechny recenze uživatele

Ne příliš chutný "slepičí vývar". První slípka hozená do vroucí vody - Carrie, je skutečně blbka na entou, jenž by zasloužila místo černého diamantu spíš hrad na růžovém obláčku. Další slepice Charlotta - toto křehké maniodepresivní stvoření balancující na hraně hysterie a infantilního ječení by měla spíše rozjet románek se svou vnadnou chůvou, on by ji hned přešel humor! Slepice číslo 3 Miranda - Uvědomělá krůta, která leze na nervy jakmile otevře svá tučně nakrémovaná ústa. A ve finále nám do téměř hotové břečky (pardón polévky) přibývá Samantha - Tato nad-slepice se svým vytříbeně nadrženým chováním dostává jedinné plus za to, že používá kondom. Celkově uvařeno režisérským kohoutem, který může příště rovnou položit hlavu na špalek. Dobrou chuť! ()

Botič odpad!

všechny recenze uživatele

Sex out of the City! V hlavních rolích živí mrtví z místa zvaného Manhattan. Vítejte ve světě, kde jsou ženy za své nesmyslné hříchy odměňovány velkými černými diamanty, jenom díky své jedinečnosti. Milé dámy, za takový přešlap, jakým bezesporu je líbání cizího muže, by jste si zasloužily televizi do ložnice dvakrát tak větší, než jakou hlavní hrdinka dostane k výročí. Ale teď vážně. Carrie má sice vlastní moudra, kterými oblažuje nejedno ženské srdce, ale my víme své a tj., že na stará kolena člověk vážně dětinští, to že to předvádí ústřední čtveřice – na tom by nebylo nic tak překvapujícího, ale to co předvádí Michael Patrick King na režisérské sesli je skutečně do nebe volající. Už v samotném úvodu se zrcadlí potutelně ukryté varování a onen explozivní výbuch přetavující Manhattan v jednu nebezpečně blyštivou cetku redefinuje kýč a na poličku staví nový absolutně neznámý a těžko pojmenovatelný patvar. Když už po dvou hodinách docházel jedničce dech přišla na řadu skvostná Jennifer Hudson, jenže když po deseti minutách dojde dech dvojce přijde jen Liza Minnelli (jejíž účast osloví skutečně málokoho), Penélope Cruz ztracená totálně v překladu a Miley Cyrus v roličkách na které si na konci ani nevzpomenete. Ukryté morality a mravní ponaučení jsou na místech, kde by snad být ani neměla. Uměle vyvolané problémy, které jsou jako zázrakem vyřešeny na základě odhalení jiné sexuální orientace - skutečně ztratily na svém půvabu. A humor? Humor se pod vlivem sluníčka a opalovacího krému vypařil a namísto něj se dere jen stud z toho, co tohle čtvero luxusně oblečených klaunů předvádí. Tady nepomůže ani jude law. Jedničku miluju, ale dvojka je omylem potvrzujícím pravidlo. I když tenhle omyl zaručeně vydělá... ()

Sinecod 

všechny recenze uživatele

Na začátku musím říct, že jsem fanoušek seriálu. Že právě teď ho sjíždím potřetí či počtvrtý a stále mě baví. Mám ráda Sarah Jessicu, protože je krásná, elegantní, vkusná a výborná herečka. Mám ráda všechny hlavní postavy a po celou dobu šesti sérií mě nikdy neomrzely. Všechny jsou krásné, mají dobrou práci, mají peníze a spoustu super bot a oblečků. Je to pro mě něco jako pohádka, jako fantazy. Jenže tenhle film mi občas přišel jako parodie na seriál. Hlavní hrdinky jsou tu vážně jako upištěný slepice se svýma trapnýma problémama. Jen sem tam je záblesk těch postav, které jsem si tolik oblíbila. Je to trapné, dlouhé, uječené a nabušené stupidními dialogy! Nevím jestli mám být naštvaná, spíš jen rozmrzelá nad nepovedeností tohohle snímku. Ano, je to lítost, to je ten pocit, který převládá. A navíc jsem opravdu doufala, že Carrie konečně pošle Mr. Biga do řiťi, protože je to moje nejvíc nenáviděná seriálová postava! Pro fanoušky seriálu (jako já) je povinností podívat a zaplakat (jako já), pro ostatní bude nejlepší se obloukem vyhnout. Tři hvězdy je sice moc, ale já nemohu jinak. Asi je to za tu vzpomínku. A za Sarah... ()

Galerie (95)

Zajímavosti (27)

  • Na Carrienom hotelovom budíku je dátum 26. august (obdobie veľkých prázdnin) – a Miranda sa chystá na synov školský projekt. (ash99)
  • Pro vytvoření Samanthiny kanceláře posloužila restaurace Two Times Square v Marriot Renaissance New York Hotel. Mezi další stavby spatřené ve filmu patří honosný dům Steva a Mirandy v Brooklynu, exteriér nóbl Ziegfeldova divadla, ve kterém se odehrává premiéra Smithova filmu, hala nově zrenovovaného Empire Hotel, která posloužila jako místo pro natočení after-party po premiéře, a pochopitelně předek Carriina starého bytu na 73. ulici, nacházejícího se na Perry Street v Greenwich Village. (Dlee)
  • Zlaté maliny 2011: Nejhorší herečka v hlavní roli: Sarah Jessica Parker, Kim Cattrall, Kristin Davis, Cynthia Nixon; Nejhorší herecké obsazení; Nejhorší scénář - M. Night Shyamalan; Nejhorší prequel, sequel, remake. (Pepinec)

Reklama

Reklama