Reklama

Reklama

Kdybyste měli tu možnost, změnili byste svůj život? Třicátník Mike O'Donnell v jediném magickém okamžiku takovou šanci dostane... Když bylo Mikeovi O'Donnellovi sedmnáct, byl školní hvězdou se skvělými vyhlídkami na sportovní stipendium některé prestižní univerzity. O dvacet let později je z něj životní ztroskotanec, se kterým se manželka Scarlet rozvádí, děti Alex a Maggie se s ním nebaví a v práci místo něj povyšují mladší kolegyně. Zklamaný svým životem věří, že vše zavinilo jeho rozhodnutí v sedmnácti letech, kdy dal před basketbalem přednost své těhotné přítelkyni Scarlett a místo vysoké školy se s ní oženil. Když se ho při návštěvě školy starý školník zeptá, zda by chtěl znovu prožít školní léta, věří Mike, že kdyby se tehdy rozhodl jinak, změnilo by to celý jeho život. Když pak jede večer v bouřce domů, spatří školníka, jak se chystá skočit z mostu, a pokusí se ho zadržet. Sám však přitom spadne do řeky a poté, co špinavý a mokrý dorazí ke svému nejlepšímu příteli Nedovi, je v šoku, když při pohledu do zrcadla zjistí, že vypadá znovu na sedmnáct. Rozhodne se vrátit na střední školu, získat stipendium a zařídit si život, po jakém vždycky toužil. (TV Nova)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (577)

Deimos 

všechny recenze uživatele

TV/// Obsazení 7/10 Děj 8/10 Hudba 7/10 Prostředí 6/10/// +Zac Efron, výborná druhá polovina, námět -slabší rozjezd, český dabing, v některých momentech děsně trapný, škoda že Michelle Trachtenberg neměla větší roli/// Matthew Perry se na začátku tváří opravdu nesympaticky. Naštěstí jak na scénu nastoupí Zac Efron je to hned jiná liga. Líbilo se mi kouzlo jeho postavy. Stejně tak se mi líbili i mnohé další. Děj je částečně předvídatelný, přesto jsem byl hodně zvědav jak to s tou jeho proměnou provedou. Není to sice nic převratného, ale aspoň mě to nijak nerušilo, přišlo mi to skoro přirozený. Momenty kdy hlavní postavu balí jeho dcera a nebo on se kouká zamilovaně na svoji manželku, která je v tu dobu o 20 let starší a má ho za normálního puberťáka, ale on přesto nemůže odolat. Tohle a další patří k tomu nejlepšímu. Bavil jsem se výborně a to je to co od filmu očekávám./// Celkem 73%/// ()

sharky 

všechny recenze uživatele

65% Byl jsem zvedavej, kdo je to ten Zac, ze kteryho vsechny pubertacky silej. Muzikal ze stredni jsem fakt videt netouzil, tak jsem sahnul po komedii se starym dobrym Chandlerem z Pratel. Negativni zjisteni bylo, ze Matthew Perry sice hraje hlavni roli, ale ta je vetsinu filmu prevtelena do Zaca, takze se vyskytuje jen chvili na zacatku a na konci. Pozitivni zjisteni bylo, ze Zac Efron neni nagelovanej slizoun, jak jsem cekal, ale celkem sympatak, kterej si umi udelat srandu sam ze sebe a nejde mu uprit ani trocha toho komedialniho a hereckyho talentu. Takze sumasumarum slusna komedie na tisickrat ohrane tema s miliokrat ohranym moralnim ponaucenim, ktera v nedeli dopoledne, kdyz prsi, urcite zabavi. ()

Reklama

SeBig 

všechny recenze uživatele

Už od chvíle co jsem viděl v hereckém obsazení Zacka Efrona řekl jsem si že to bude něco jako High School Musical (film který v lásce nemám) Když jsem si to pustil a viděl jsem že tam Zack Efron hraje basket tak už jsem si byl naprosto jistý že to bude jedna a ta samá ptákovina. Ale nakonec to nebylo tak špatný. Ani špatný ale ani dobrý takhle bych to řekl já. Za prvé Zack Efron a Matthew Perry vypadají uplně jinak vubec se to nehodí a za druhé příběh není tak špatný ale chtělo to trochu víc zamakat na situaci a na hereckém obsazení přece Zack Efron je mladá ryba a né žádnej Leonardo Di Caprio za mlada ()

Rosaviva 

všechny recenze uživatele

Když jsem to viděla poprvé tak jsem se hrozně smála a hrozně se mi to líbilo. Viděla jsem to od té doby už několikrát a já si nemůžu pomoct, je to moje srdcovka a jedna z těch nadprůměrnějších teenage komedií. Rozhodně nejvtipnější scéna bylo rande paní ředitelky s "tátou" Zacka. Trošku to nadhodnotím a dám 4* ()

Spooner 

všechny recenze uživatele

Překvapivě ne tak otravné jak jsem čekal. Naopak místy je to opravdu povedená komedie, ve které je Zac Efron snad poprvé snesitelný a Thomas Lennon má v baráku snad všechny věci, po kterých touží každej správnej Star Wars geek. Škoda scénáře plnýho klišé a občasných moralitek, protože film má slušné tempo a opravdu rychle to uteče.60% ()

Galerie (50)

Zajímavosti (12)

  • Scéna, v níž se Maggie (Michelle Trachtenberg) snaží svést svého "omlazeného" otce Mika (Zac Efron) je odkaz na podobný motiv ve filmu Návrat do budoucnosti (1985), kde ale šlo o mladší matku a syna, který k ní přicestoval časem. Že jde o přiznaný úmysl je zřejmé hlavně díky téměř shodné scéně, v níž se hlavní hrdina probudí z bezvědomí a říká své dceři/matce, že měl hrozný sen. (Sidarius)
  • V severoamerických kinech film utržil 64,2 milionu amerických dolarů, v celosvětových 136,4 mil. (NIRO)
  • Zac Efron (Mike) zavolal Matthewa Perryho (dospelý Mike) na pomoc v napodobnení niektorých jeho pohybov a výslovností. (Zdroj: ČSFD)

Reklama

Reklama