Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Val je velmi atraktivní a vzdělaná mladá dáma posedlá sexem. Je schopna milovat se s kýmkoliv, kdykoliv a kdekoliv. Permanentně loví nové muže a každé toto setkání jí přináší uspokojení. Její deník je svědkem všech milostných eskapád se spoustou pikantních detailů. Posedlost se stále zvyšuje a proto se vzdá lukrativního zaměstnání a stane se prostitutkou v luxusním privátním klubu. Postupně ale odhaluje i stinnou stránku tohoto „povolání“: násilí a drogy. Smrt její blízké přítelkyně ji přesvědčí, že je čas postavit se na vlastní nohy... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (284)

Radiq 

všechny recenze uživatele

Tuctová baba, ale zároveň taky hezká. Zajímavý. Ale jako herečka se asi od téhle role zaškatulkovala (zašukatelkovala) a bůhví jestli jí někdo dá ještě roli, kde se nebude furt ukazovat nahá. Chvílema mi to přišlo, jak kdyby to bylo točený podle nějaké knížky od Viewegha. Závěr je ale jasnej, že takovou ženskou bych doma nechtěl. Takže sorry všem nymfomankám, to rač budu sám... Ale nehodnotíme nymfomanky, ale film - a ten byl hodně nudnej, nepřipadal mi erotickej (!) a těšil jsem se na konec. Jo a potom jsem měl chuť něco někam strčit, chch... ()

bloodline 

všechny recenze uživatele

Romantika pri sviečkach, negližé, voňavý kúpeľ, fľaša perlivého, večera a na záver šukací maratón s hitparádou polôh, že aj mníška by podpísala reverz na celibát. Nie však v tomto filme... Hlavná protagonistka keby mohla, znesvätila by aj syfilis či HIV pozitívnu záchodovú kefu a intimitou manifestovala vlastnú neexistenciu decentnej zhýralosti. Semeno dekadencie umocňovala tuposťou životných rozhodnutí a nad odpad to vytiahol iba vcelku filozoficky potešiteľný epilóg. No hnus velebnosti! To už aj porno pre pamätníkov oplýva poetickejším rozmerom. 1 a 1/2* ()

Reklama

Vampireman odpad!

všechny recenze uživatele

Už název je zavádějící - Val tady není žádná nymfomanka, je to prostě ženská co to má ráda, v krizovejch situacích to zvládne a spoustu věcí objevuje, i když ve výsledku nezjistí nic. Neprojde žádnou změnou, jenom se schová za hlášku "Užívej si života" která se v tomhle počinu opakuje sedmkrát... --Užívej si, děvenko, života co to jde, manželství je zlo jako prostituce, kašli na lásku, obtáhni co nejvíc chlapů a když ti budou nadávat do kurev, tak se jim vysměj, protože to děláš pro sebe.-- Jenom snad takhle, lze Deník ehm nymfomanky brát a to je dost nemorální. Předtím, než mě militantní feministky potažmo holky, co se ve Val vidí, protože to maj taky rády, označí za odporného maskulinistu je nutno dodat, že kdyby se pohlaví všech zúčastněných vyměnilo (a hlavní roli hrál tedy muž), bude Deník nymfomana (nebo satyriaka když budete chtít) pořád stejnej průser. ()

GodComplex 

všechny recenze uživatele

Ze zacatku to s filmem vypadalo hodne nahnute, uz jsem si chystal odpadni hodnoceni a fraze jak to strhat. Proc? Protoze se to az prilis koncentrovalo na jakousi radoby kontroverznost, ktera ovsem ve vysledku vyzni neuveritelne trapne a predevsim pak bezpocet sex scen, ktere vysumely absolutne do prazdna. Prestoze se zde pachal fucking asi na 100 zpusobu, tak ani 1 jediny z nich nebyl zajimavy, atmosfericky, nebo cokoliv - proste zero effect. Nemluve o tom, ze hlavni "hrdinka" je jednoduse hnusna, obzvlast bez obleceni a ma priserny uces. Nekde cca v pulce to ale zacne ziskavat davky kvality hned z nekolika stran. Boze, co tady delal muj nejoblibenejsi song od Nearly - "All Is Lost"??? Kdyz se ozvaly prvni tony magicky zdistortovane kytary, nemohl jsem uverit co slysim a kdyz se to nasledne cele rozjelo ve spojeni s pusobivou spiritualni sekvenci v bordelu, tak si me Nymfomanka ziskala. Razem to zacalo byt zajimavejsi, mentalne to bylo mnohem hlubsi nez zacatek, Valerii jste zacali chapat a ke vsemu k tomu hrala vyborna dramaticka piano music. Natocit to cele o neco lepe vizualne, s vice vzrusujicimi erotickymi scenami a atraktivnejsi hlavni zenskou roli, dopadlo by to mnohem lepe. 4/10 ()

DruidKarel 

všechny recenze uživatele

740. hodnocený film: Jestli si člověk potřebuje dáchnout a chybí mu trocha toho erotična, bude jistě spokojen. Nejdříve jsem si myslel, že film ode mě dostane 4* a určitě by mu i slušely, jenomže pak si řekne, že je to jen trochu povedenější eroťák a že vlastně nic jiného nenabízí. Herečka, která ztvárnila hlavní roli, je nádherná, ale ani to nestačí. 4*, nic víc, nic míň. 4* ()

Galerie (36)

Zajímavosti (1)

  • Valérie (Belén Fabra) říká, že panenství ztratila roku 1993 a později doplňuje, že od té doby uplynulo čtrnáct let. Avšak z náhrobku její ve filmu zemřelé babičky Marie Tasso (Geraldine Chaplin) vyplývá, že uplynulo pouze třináct let. [Zdroj: IMDb] (hellstruck)

Reklama

Reklama