Reklama

Reklama

Soukromé pasti

(seriál)
Česko, (2008–2011)

Hrají:

Zdena Studenková, Jan Budař, Martha Issová, Josef Polášek, Marek Daniel, Miroslav Etzler, Klára Issová, Roman Zach, Vilma Cibulková, Aňa Geislerová (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(2) / Epizody(16)

Obsahy(1)

Ty nejhorší pasti si na sebe stražíme sami. Někdy s pomocí našich blízkých. A těm zase pomáháme my. Soukromé věci jsou složité a nikde se to neučí. Navíc býváme zmatení. Nemluvě o tom, že doba je rychlejší než my a všechno se mění – než si s něčím poradíme, je to jinak. (TV Nova)

Recenze (280)

Lachtaan 

všechny recenze uživatele

Nova v dřívější době uměla točit seriály, ke kterým jsem usedal dost rád (viz Gympl nebo Comeback) a Soukromé pasti mezi ně lze řadit taky už jen proto, že svým žánrovým zaměřením dost vybočovaly z repertoáru této jinak pochybné televizní stanice a několik epizod ve mně chvíli po zhlédnutí dokonce zůstalo rezonovat. Snad si budu muset ty nejlepší někdy připomenout. ()

Big Bear 

všechny recenze uživatele

Seroš, který řadím mezi solidní průměr a který mne překvapil. Je vidět, že NOVA se pod novým vedením snaží o vlastní tvorbu, která už jen nespoléhá na otylé a vyčpělé baviče, fekální a trapné pořady typu Tele Tele či na národem milované bílé pláště. Samozřejmě je to seriál a jednotlivé díly mezi sebou kvalitativně výrazně konstrastují. Přesto, pokud mám čas si je nenechávám ujít a to na TV skoro nekoukám. Jen tak dál, je možné, že za čas se už člověk nebude muset stydět veřejně přiznat, že kouká na NOVU. * * * ()

Reklama

JayZak

všechny recenze uživatele

1. Něžný vetřelec; Tady převládá hlavně bezchybný výkon Tatiany Vilhelmové, byla radost se na ni dívat. Bylo to dobře napsané, s uvěřitelným příběhem, prostředím(zajímavé mikroklima kanceláře) i charaktery. Jestli SP v dalším díle udrží laťku, tak se mám na co těšit... 4* ()

Mariin 

všechny recenze uživatele

Hodnotím jediný díl, který jsem viděl: Něžný vetřelec od Lenky Wimmerové. Naprosto přesvědčivě zahrané, vše velmi realistické, jako by divák byl přímo u toho. O nevěře, kariéře a potratu. Bohužel, opět typicky česky bezvýchodné. Totálně začarovaný kruh, pokud člověk nerespektuje vyšší autoritu a sám sebe staví na místo nejvyšší. Wimmerová (ať již vědomě či nevědomě prostě ukázala jeden z mnoha tisíců a tisíců podobných případů, které dnes člověk vidí kolem sebe) dokumentovala, že člověk bez Boha sám sebe lapí do pasti - z níž není úniku jinak než dalšími a dalšími hříchy, mnohem těžšími - v tomto případě zabitím dítěte, potratem. Bezvýchodnost a beznaděj, tak jako u 99% českých filmů, ovšem na konci ZůSTÁVÁ. - - - Filmařským řemeslem na 5 hvězdiček, pointou 0: průměr je 3*. ---- --- Dodatek 13.8.2010: Shlédl jsem další díly, neboť nastavují celkem dobře zrcadlo současnému demoliberálnímu marasmu, v němž si každý dělá co chce. Hodnocení: Ukradená spermie 2*., Riskantní intervierw 3*, Fajn brigáda 3*, Jiná láska 4*, Tatínkova holčička 2*. ()

PogoJoe 

všechny recenze uživatele

1. díl: **** - Solidní příběh s kvalitním obsazením, s nešablonovitým vývojem a dokonce i slušně natočený. Klasika ze života pro TV obrazovky přímo stvořená... || 2. díl: * - slabota. Velice předvídatelný, neoriginální příběh o chudé vysokoškolačce, která potkala pasáka a začala se věnovat nejstaršímu řemeslu mě nezaujal téměř ničím. 3. díl: *** - Opět lepší počin. Příběh o dvou lesbických učitelkách na ZŠ a jednom chudákovi hodném manžílkovi v podání přesného Saši Rašilova řeší zejména pohled společnosti na lesbické (potažmo homosexuální) vztahy a podává realistický pohled na to, jak se vše muselo vyvinout. Někdy se zbrklé změny ze zamilovanosti nevyplácejí... 4. díl: **** - Zatím nejlepší příběh díky solidnímu scénáři a vhodně zvolenému prostředí zámku. Jsou v tom tajemství minulosti, mladá láska a smrt, tenhle díl mě bavil. 5. díl: ** - smutné, melancholické řešení mileneckého, značně odkvetlého trojúhelníku na prahu smrti... Na můj vkus moc deprese, málo děje a spousta nudy (a mytí nohou). ()

Galerie (250)

Zajímavosti (14)

  • Epizoda "Tatínkova holčička" vzbudila mimořádný ohlas a v roce 2009 získala prestižní ocenění na 11. Mezinárodním festivalu televizní tvorby v La Rochelle. (MTHRFCKR)
  • Ve filmu si zahráli rozvodové právníky v té době nejprestižnější čeští právníci Josef Lžičař a Tomáš Sokol. (sator)

Související novinky

Noir Film Festival slaví 5. narozeniny

Noir Film Festival slaví 5. narozeniny

16.08.2017

Cynismus Humphreyho Bogarta, šarm Roberta Mitchuma, křehkost Lizabeth Scott, rafinovanost Alfreda Hitchcocka, temné příběhy z Mexika, napínavé filmové jízdy noirovými vlaky a standard v podobě… (více)

Reklama

Reklama