Reklama

Reklama

Yellow Sticky Notes

Krátkometrážní / Animovaný / Dokumentární
Kanada, 2007, 6 min

Obsahy(1)

Jak vypovídá sám název - Žluté lepící papírky - každý je známe, mnozí je používáme. Autor vytvořil animovanou povídku, ve které zobrazuje veškeré úkony, které si dával za úlohu a psal si je právě na oné papírky. (ČSFD)

Recenze (9)

Popluh 

všechny recenze uživatele

Zajímavý krátký animovaný snímek s několika parádními nápady, výborně zvolenou hudbou a místy silně hořko-sladkou příchutí - asi jako život samotný. ()

Reklama

venca163 

všechny recenze uživatele

Obyčejný kraťas, co nutí člověka celou dobu akorát číst kraviny. Připomíná mi to některé rychlejší přednášky na vejšce v powerpointu, člověk na to civí a čte a čte a než se zamyslí, čte další slajd. Prý reflektuje události ve světě - skvěle, za ty roky fakt akorát spadly dvě věže a celou dobu se patrně jen střílelo. Já vám nevim. (40%) ()

Margerie 

všechny recenze uživatele

Zajímavý nápad, ale asi mi uniklo, co tím chtěl básník říct. Sticky Notes známe všichni, všichni je používáme, ale mám pocit, že naše životní sny, plány a cíle, na ně nepíšeme... Ačkoliv uznávám, že krátkometrážní film o papírcích popsaných nákupními seznamy a životními moudru typu "zaplatit složenky" nebo "dojít na poštu" by asi nebyl to pravé ořechové... :-) ()

Gemini 

všechny recenze uživatele

Pěkné, nápadité - dokonce i s pointou - ale co? Vyprávění těžko. Spíš útržkovitý záznam životního putování jednoho chlapíka, co to umí s "tužkou", a zvykl si používat lepící papírky kromě toho, k čemu obvykle slouží, i k uměleckému vyžití. Originální to rozhodně je, ale nevím, proč bych se na to měl dívat znovu. NOT TO DO: Zaměňovat toto hodnocení s odporem proti "děsně avantgardnímu uměleckému projevu". Těch šest minut totiž bylo příjemně civilních. 60% ()

Galerie (6)

Reklama

Reklama