Reklama

Reklama

Knight Rider - Legenda se vrací

(seriál)
  • USA Knight Rider (více)
USA, (2008–2009), 12 h 2 min (Minutáž: 41–43 min)

Tvůrci:

Dave Andron

Hrají:

Justin Bruening, Deanna Russo, Paul Campbell, Smith Cho, Bruce Davison, Yancey Arias, Sydney Tamiia Poitier, Val Kilmer, Mark Adair-Rios, Paula Garcés (více)
(další profese)

Epizody(17)

Knight Rider je späť! Mike Traceur bojuje proti silám zla s pomocou nezničiteľného automobilu KITT, obdareného umelou inteligenciou. (oficiální text distributora)

Recenze (180)

Yardie 

všechny recenze uživatele

Hodnotím po shlédnutí části nějakého dílu. Vydržel jsem to do první reklamy a potom jsem to vypnul. Naprosto otřesné triky snaží se to tady o totální sci-fi pekelné technologie a vymoženosti, ale je to uděláno tak graficky špatně, že to vypadá naprosto směšně a amatérsky. To i snad lepší triky má 16 let starý seriál podobného zaměření - Zmije. To mě nejvíc rozčiluje a totálně mě to odradilo. K tomu přidám absolutně nereálné ( a to i na takový typ seriálu) věci a sbohem. S původním Knight Riderem se to nedá absolutně srovnávat. Ten mě své osobité kouzlo. Hvězdu dávám za to, že jsem neviděl ani jeden celý díl, tak možná to je lepší. Ale co jsem viděl, tak to teda ne! Howgh! ()

SidneyP 

všechny recenze uživatele

Skoro vždy, když měl někdo v seriálu problém, vytáhl KITT nějakou super věcičku z kapoty (nebo z jiné části auta) a všechny šťastně zachránil. Často jsem měl tím pádem pocit, že sami autoři nevědí, čím by měli KITTA ještě vylepšit, a proto do něj do každého dílu vecpali kdejakou blbost - jednou laserový zaměřovač, podruhé bomba, potřetí se napojil na kamerový systém na ministerstvu. Čím víc tam toho scénaristé dávali, tím víc mi to připadalo strašně dětinské a stupidní. Ovšem, proč bych nedal alespoň tři hvězdičky za ty vedlejší vztahové zápletky, krásné oči od Deanny Russo a hlavně za pěkně upraveného - ale sice totálně přemačkaného různýmy nesmysly - Mustanga? 50%. ()

Reklama

humanbeing

všechny recenze uživatele

Shrnuto jednou větou: "Tohle si Knight Rider nezasloužil." KR 2008 je seriál, který se zapomněl v devadesátých letech, kdy byly populární takové ty seriály pro MTV generaci. Každý díl je o něčem jiném - a přitom o ničem. Jediný rozdíl mezi tímhle a Odpadlíkem je ten, že Lorenzo Lamas je na rozdíl od neznámého herce v KR 2008 profláklé jméno, a jako bonus umí fantasticky řídit motorku a má skvělého indiána (a jeho "žhavou" sestru). Není třeba se dlouho rozmýšlet po čem z těch dvou "šáhnout". Jediný problém budete mít, že na Odpadlíka se nemůžete dívat v 720P. ()

PDcz odpad!

všechny recenze uživatele

odpad! Normálně to neděláme a seriály nekomentujeme, ale tohle mi ublížilo. [X] Minus 1* bod Dialogy.. PROBOHA!!!! [X] Minus 1* bod Ta drkající kytara nebo klavírní sóla mi lezla krkem [X] Minus 1* bod Proč tam nedali nějaké herce? [X] Minus 1* bod Ahoj, já jsem Majkl. Majkl Knight. Jsem tvůj otec.. Ahoj Majkle, já jsem Mike, tvůj syn...... Před 25 lety mi jeden muž řekl, že jeden muž může zmenit svět. [X] Minus 1* bod Píšu na noťasu, tak dnes nebudu vkládat odkazy, ale seriál "Zmije" s měncím Dodge Viperem byla originálnější než tato nanotechnologická kára. BOŽE!!! [X] Minus 1* bod Sakra, teď mi došlo, že už jdeme do mínusu.. proč tu nejde hodnotit záporně? Tohle VELEDÍLO mi zkazilo původní seriál, která jsem jak malej kluk hltal na německých TV kanálech. [X] Minus 2** body Chtěl jsem odejít po 10, 15, 20, 25 minutách.. dával jsem tomu šanci.. jakmile se ale objevil na scéně "Ahoj, já jsem Majkl, jsem tvůj otec..." tak to už jsem nevydržel a se smíchem jsem šel na záchod. A pak že na zácpu je nejlepší šaratice.. pche[X] Dnes bez komentáře.. není mi z toho dobře ()

Lamount 

všechny recenze uživatele

Puvodni predlohu mam nesmirne rad, dnes bych se na to uz sice asi divat nemohl, ale jako maly jsem ho, stejne jako asi mnoho z vas tady, proste zral:) Jak vsudypritomneho Hasselhofa, tak hlavne jeho mluvici auto. Nevim, jak bych reagoval na tuto novou inkarnaci, kdyby mi zas bylo 8 let. Kazdopadne vec se ma tak, ze v dnesni dobe uz mluvici auto, ktere samo jezdi asi neoslovi - jednoduse proto, ze uz je to vlastne dnes realita. Nechte legendu v poklidu odpocivat, tohle znasilnovani je hrozne. ()

Galerie (143)

Zajímavosti (6)

  • Paul Campbell (Billy) a Bruce Davison (Charles Graiman) už predtým spoločne hrali v seriáli Hviezdna loď Galactica (od r. 2004), pričom Campbellova postava sa tiež volala Billy. (m.a.t.o.)

Reklama

Reklama