Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Nečekaná setkání, usmíření po letech, nalezení dávné lásky, splnění tajných přání a snů. To vše před zraky diváků, kteří se stávají svědky opravdových emocí. Uvádí Ester Janečková (dříve Barbora Kodetová). (oficiální text distributora)

Recenze (499)

contrastic odpad!

všechny recenze uživatele

většinou dement hledá ještě většího dementa ! ještě jsem tam neviděl normálního člověka. A nechápu uchyláky co si jdou sednout do hlediště, ani ty, co na to čučí . Zábava pro devianty a jinak nemocné osoby:) Ve své podstatě asi nejhorší pořad vůbec ! Děkuji, nechci na to koukat !!! Nedávám často odpad, ale tento pořad není ničím jiným . ()

heyda 

všechny recenze uživatele

Někdy fakt masakr!!! Nejradši bych dal ODPAD za to, jak to z člověka tahá slzy!!! Viděl jsem to asi 2x nebo 3x a stačilo mi to. Ale když to vezmu z jiného pohledu, tak jde o docela zajímavé a kruté lidské osudy, které jsou většinou opravdu k pláči a ta hvězdička patří právě těm lidem, kteří mají ten život chudší a smutnější a rozhodnou se oslovit skoro zapomenutýho příbuznýho. UPOZORNĚNÍ: BEZ DOSTATEČNÉHO MNOŽSTVÍ KAPESNÍKŮ NEPOUŠTĚT A DOPORUČUJU ZDRAVOU PSYCHIKU !!!!! ()

Reklama

oveckaoa odpad!

všechny recenze uživatele

Další z případů uměle vytvořených pořadů hraných na efekt. Pro důchodce možná akorát ty si možná i budou myslet , že je to skutečné pro ostatní ani omylem. Jestli opravdu věříte tomu, že ženská třeba nevidí 20 let svou matku, protože se pohádaly a naráz přijdou pohlaváři z Čt domluví jim schůzku kde se budou naráz milovat a mít rádi tak Vás lituji. ()

raimi 

všechny recenze uživatele

Ty bláho, já vždycky viděl jenom kousek, a to ještě jen tak na půl oka zrovna když jsem se oblíkal před cestou do hospody, ale pokaždý jsem se královsky bavil. :-) To je prostě kultovní záležitost! Esterka, Ondra, tklivá hudba... paráda. :-) Topino, ty necito, kdyby k tobě Ondra přišel, těžko ho budeš skopávat ze schodů, když se k tobě nedozvoní! :-))) ()

WANDRWALL 

všechny recenze uživatele

Lidé, kteří se neviděli 10, 20 i více let se setkávají. Žák, který urazil svého učitele, ho pozve po mnoha letech do studia. Voják, co postřílel lidi na hranici se omlouvá po mnoha letech pozůstalým atd. Ale uživatelé csfd jsou proti. Ale útěkům z věznic, darebákům, kriminálníkům, tak těm fandí. IGORE G. Ještě, že na CSFD nechodíš. Ty jsi důkaz velké proměny zvířete v člověka. Asi proto jsi se stal režisérem v tomhle pořadu pro lidi dobré vůle a srdce. ()

Galerie (31)

Zajímavosti (5)

  • Moderátorka pořadu Ester Janečková prozradila, že musela značně omezit jízdy MHD, protože se jí neustále někdo ptal na jednotlivé příběhy, nebo se chtěl svěřit se svým. (Olík)
  • Zpočátku byla na vyhledávání „ztracených osob“ najatá detektivní agentura. Později byly úkolovány dvě zkušené redaktorky. (Olík)

Reklama

Reklama