Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Svěží komedie o dvou kamarádech (Fahran a Raju), kteří studují vysokou školu strojní. Fahran je tam z donucení a Raju, aby vytáhl svoji rodinu z bídy a částečně také kvůli otci. Do života jim vstoupí Rancho a tak jsou tři. Tři idioti, kteří neustále provádějí různé vtípky, aby upozornili na zatuchlost vysokého školství. Jejich protivník, profesor Virus, je ale pořád o krok napřed. Virova dcera Pia se zamiluje do Rancha a tak kolizí s profesorem jen přibude. (CIma)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (242)

Aljak 

všechny recenze uživatele

Aal izz well, Aal izz well, Aal izz well :) Dostal som neskutočnú chuť na niečo indické a akurát toto dobre padlo do rany. Bolo to naozaj svojské a hlavne som bol rád, že to nebola úplne čistá komédia ako by som pôvodne očakával. Bolo to tak harmonicky dramatické a komediálne zároveň, a presne táto rovnováha dokázala vytvoriť skvelý filmový zážitok. Trojica spolubývajúcich na vysokej škole inžinierstva sa pretĺka štúdiom naozaj zaujímavým spôsobom a napokon predsa len dokážu nasmerovať svoj osud smerom k tomu, čo ich naozaj v živote napĺňa. Aj keď tá 3-hodinová dĺžka filmu mnohých odláka, v podstate sa ani nedá povedať, že by v tom boli nejaké hluché a nudné pasáže. Stále sa dej pekne vyvíjal a aj tá dramatizácia prispela k tomu, že to nebol len tak obyčajný ľahkovážny film. Možno niektoré situácie pôsobili naozaj prehnane, dokonca až trápne - treba brať do úvahy, že to je India a tá si nenechá zrejme nikdy vziať svoj štýl a tradičnosť. Ja som nadmieru spokojný a pri pohľade na scény, kde sa objavila krásna Pia (Kareena Kapoor), tie 3 hodiny ubehli ako voda. Už teraz sa teším keď si pozriem aj iné filmy s Kareenou, lebo z nej vyžaruje niečo neuveriteľne príjemné (neprekvapilo by ma keby sa mi o nej dnes aj snívalo). ()

Frajer42 

všechny recenze uživatele

Rozhodl jsem se býti odvážným a koukl jsem se na tento indický velkofilm. Přiznám se, že téměř 3 hodinové stopáže jsem se hodně bál. Očekával jsem další z mnoha zde nadhodnocených nudných nesmyslů. Nenudil jsem se ani vteřinku. Snímek jsem si pustil ve 2 ráno s domněnkou, že se u něj bude krásně usínat. Po pár minutách jsem pochopil, že bude následovat další dlouhá noc. Člověk se musí prokoukat hromadou průměrných a špatných filmů, aby čas od času viděl fantastickou bombu z Bombaje. Ve své podstatě se jedná o hroznou volovinu, která zcela záměrně servíruje tak moc sentimentu, že by to pokrylo 10 amerických filmů nebo 3 jihokorejské, ale přiznám se, že jsem všechen tento sentiment spolykal rád. Asi polovinu stopáže alespoň někdo pláče, a to opravdu nepřeháním. Dokonce podle perfektní hudby v pozadí se dá poznat, kdy na slzičky dojde a kdy naopak bude něco legračního. Přesně se do mě film trefil. Prožíval jsem emoce srovnatelné se zhlédnutím Forresta Gumpa, takže absolutní maximum. Střídal se u mě skoro pláč (kluci nepláčou, kromě těch indických) se smíchem. A někdy i najednou. Postav jsem se také bál. Člověk by nehádal, že Indové jsou tak úžasní herci (a tanečníci). Film je vůbec plný takových prvků, které v jiných filmech nenávidím. Tady jsem si je zamiloval. Musím ocenit i taneční čísla doplněná perfektní hudbou. Soundtrack k tomuto film jsem si musel okamžitě stáhnout a budu teď nějaký čas poslouchat hudbu, jejíž slovům absolutně nerozumím. Hrozně se mi líbila práce s kamerou a nádherně nasnímané scénky. Navíc snímek zpracovává velmi aktuální a věřím, že nejen pro mě krásné téma, což bylo také jediným důvodem, proč jsem film předem nezavrhl a rozhodl se ho uvidět. Film bude ještě nějaký ten pátek blokovat datové bloky na mém HDD a velmi pravděpodobně zhlédnutí někdy zopakuji, ačkoli se k něčemu takovému uchyluji velmi zřídka. Když film takhle zamával se starým cynikem, jako jsem já, nedovedu si představit kolik kapesníčků zahynulo ve společnosti nějaké citlivé slečny. Příběh nekončícího přátelství a lásky, který oplývá tak strašně pozitivní energií, že by z ní celá Afrika mohla rok svítit a vařit. Po zhlédnutí budete tak pozitivně naladění, že budete nějaký ten den, či týden zářit. Překvapení jako hrom. Musím po delší době napálit celý zásobník. S režisérem Rajkumar Hirani, jehož jméno jsem musel zkopírovat jsem rozhodně neskončil a s Bollywoodskými snímky teprve začínám. EDIT: I po druhém zhlédnutí je to stále perfektní. ()

Reklama

Hees 

všechny recenze uživatele

Zábavná komédia zo super nápadom.Učitelia si s tohoto môžu zobrať ponaučenie, že poučky a definície nie sú vždy to najdôležitejšie.Skvelo zahraté od hlavných hrdinov až po komparzistov.Jedna trápna scéna nemôže pokaziť pre mňa tento skvelý film.Film je dlhý ale po celú dĺžku nenudí a ani som si nevšimol,že to trvalo 165 minút. ()

Kamca_ 

všechny recenze uživatele

Tak tohle bylo něco hroznýho ... Takovou blbost jsem dlouho neviděla. Nudilo mě to už od první minuty a tak nějak jsem se to snažila přetrpět až do konce, což bylo celkem hrozný při 171 minutách. Nemám ráda trapný a přehnaně dlouhý filmy a tohle byl právě jeden z nich. Hudba hrozná a herci snad ještě horší. Šerední Indové, co tancujou a zpívaj ... to mě fakt nevzalo. A tohle že měla být komedie? Mi to vtipný nepřišlo ani trochu. ()

Alementina 

všechny recenze uživatele

All iz well :) Tak kvuli teto hlasce jsem se musela na tento kousek podivat, protoze mi to napsal muj kolega z Bulharska na moje stresu plne zadosti a teprve ted chapu, jak moc se me snazil uklidnit :) A jinak, ksakru, tri hodiny!!! 3,5* A jinak smekam pred maskerama, nalicit 45 leteho chlapa na studenta, aniž bych si toho všimla... opravdu klobouček. ()

Galerie (61)

Zajímavosti (8)

  • Uzavretie stávky troch kamarátov s Chaturom a vyhodnotenie stávky pripadlo na 5. septembra, kedy sa v Indii oslavuje deň učiteľov. (Laslo)
  • Film bol natočený odzadu, súčasné scény boli natočené prvé a potom scény na vysokej škole. (DEGESH)
  • Záverečná scéna sa natáčala pri jazere Pangong, najväčšom v Himalájach. (Laslo)

Reklama

Reklama