Reklama

Reklama

Fontána pro Zuzanu 3

  • Slovensko Fontána pre Zuzanu III (více)

Obsahy(1)

Další osudy Zuzany, tentokrát z horké Afriky, kam se vypravila, aby pomohla příteli od nechtěné svatby. Na dva předchozí snímky nyní volně navazuje i díl třetí, odehrávající se v exotickém prostředí Viktoriiných vodopádů. Sem přijíždí Zuzana se svým kamarádem původně jako alibi, proč si nemůže vzít nevěstu, jemu určenou již od dětství. Jak už to tak ovšem bývá, vzájemné vztahy se komplikují. Z odmítané nevěsty se totiž vyklube krásná modelka a Zuzana potkává sympatického novináře. Snímek samozřejmě provází výborná muzika, na níž se podíleli Vašo Patejdl, Jožo Ráž, Ján Baláž, Laco Lučenič a Ibrahim Maiga. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (197)

Radyo odpad!

všechny recenze uživatele

Nevím, kterého šílence napadlo natáčet nějaké třetí pokračování Zuzanina příběhu, ale musel to být opravdu kus idiota. Peníze, utracené za takovouto stupiditu měly být raději věnovány na dobročinné účely, protože to by byla alespoň smysluplná investice. Leda, že by někdo chtěl tímhle paskvilem proprat své "špinavé" prachy. Ale ani to není omluva pro vznik tohoto hrůzostrašného blábolu, který vrhá špatné světlo nejen na celou sérii, ale i na slovenský film jako celek, a navíc hanobí i samotné jméno Zuzana. ()

liduskaa123 odpad!

všechny recenze uživatele

Naprostý propadák. Komedie? Prosím a kde? Při sledování mi bylo trapně. Vydržela jsem až do konce s pocitem ztráty času. Dialogy naprosto o ničem. Dlouhé tklivé rádoby zamilované pohledy. Kde se v tom filmu vzal Marián Labuda? Naprosto pod jeho úroveň. Neustálé šišlání afrického hlavního hrdiny – odporné. Esmeralda v českém podání. Odpad. ()

Reklama

dr.fish 

všechny recenze uživatele

Tak toto je ten nejvetší hardcore, který na mne vypadl z televizní obrazovky za posledních deset let. Je pravda, že telenovely nesleduju. Babovřesky jsou oproti Fontáně 3 opravdovým oskarovým skvostem. Prostě si borci udělali výlet do Afriky a protože bylo potřeba vykázat nějakou činnost, aby to dostali proplacený, střihli si třetí díl Fontány pre Zuzanu. Každá minuta stopáže zachází dál a dál, a když už člověk myslí, že už to nevydrží, dotane další pecku do vajec. Zaťal jsem se a dokoukal dokonce, jelikož v tomto případě se nedalo odejít. Fontána je prostě známka punku. WTF index 150%. Anebo teda obyčejných 20% ani nevím za co.... ()

svatto odpad!

všechny recenze uživatele

Jeden z najhorsich filmov na svete. Pomimo vsetkeho, co si mozete precitat v ostatnych podobne ladenych komentaroch, vyzdvihnem par "zabavnych" faktov: 1.) Bratislavcanka Zuzana za tie roky zmutovala z typickej slovenky na atypicku cesku, pricom prechodnym stavom bola "slovenka s ceskym prizvukom v 2. casti. 2.) Nehorazny asynchronny dabing hlava-nehlava. 3.) Maiga hra v tretej casti sam seba, co uplne odporuje druhemu dielu (iba ak by naozaj predtym posobil ako kamionista), navyse hovori suslavym hlasom Marosa Kramara (ktori sam hviezdil v druhej casti). 4.) ALESSANDRO COARI. 5.) Hudba je otrasna (zrejme zamerne) a opakovanie jednej pesnicky 300 krat pocas filmu je prinajmensom neprijemne. ()

Triple H odpad!

všechny recenze uživatele

Dušan, Dušan. Takto veru nie. Jednotka v phode komédia pre mladých, dvojka relatívne snaživý porevolučný pokus o thriller (hoci dnes už film vyznieva dosť smiešne), ale to čo na vás absolvent VŠMU Rapoš rozbalí v treťom dieli- na to vás nepripraví nič. Teda- ak je pre vás dennodennou zábavou hltanie argentínskych telenoviel, ste doma. Kramár dabuje Maigu? Alessandro Coari je kto? Absolútne nechápem ako si Rapoš mohol myslieť, že toto je dobrý nápad. A možno si chcel len urobiť výlet do Afriky a potreboval na to zámienku a peniaze. ()

Galerie (4)

Zajímavosti (10)

  • Natáčanie prebiehalo v lokalitách Bratislava, Viktóriine vodopády (a okolie) a Zimbabwe (dedina Tengenenge). (Raccoon.city)
  • Ibrahima Maigu nadaboval Maroš Kramár, ktorý si s ním zahral v druhej časti. (MFJD)
  • Film je venovaný pamiatke Jozefa Urbana, autora titulnej skladby, ktorý tragicky zahynul. (Zdroj: skcinema.sk) (Raccoon.city)

Reklama

Reklama