Reklama

Reklama

Louis C.K.: Chewed Up

(pořad)
Komedie / Stand-up
USA, 2008, 61 min

Režie:

Shannon Hartman

Kamera:

Rick Siegel

Účinkují:

Louis C.K.

Obsahy(1)

Hodinové stand-up vystúpenie komika Louisa C.K., nominované na Emmy, je plné Louiho typického humoru bez morálnych hraníc. V programe sa dozvieme zaujímavosti o jeho rodine, nenávisti k jeleňom, sexuálnom živote, či nesprávne používaných sprostých slovách. (BigDeal)

Recenze (30)

BigDeal 

všechny recenze uživatele

Louie v najlepších rokoch, vynikajúci stand-up, dokonca ešte lepší ako Shameless. Zaujímavé je, že aj keď Louie hovorí o sebe do detailu a teda nevynecháva svoje "čierne" stránky, je mi stokrát viac sympatický ako ktorýkoľvek iný komik, či herec. A druhá zaujímavá vec je, že aj keď má Louie kompletne posraný život, neupadá do depresie, ale vybehne na pódium a robí si z toho srandu. Tlieskam. ()

kinghome 

všechny recenze uživatele

"nikdy bych nenazval ženu píčou, teda kromě mí matky, který se to z nějakého divného důvodu líbilo" Tohle byl asi nejdrsnější a nejhrubší stand up Louise a vlastně všech stand upů co jsem viděl. Tady bych řekl, že dokonce párkrát překročil hranici a divím se, že ještě nedostal od někoho přes hubu. Upřímně lituju jeho děti, který až vyrostou tak budou asi dost frustrovaný z toho, jak o nich jejich fotřík mluvil. Jak s ním mohla vydržet jeho žena nějakejch 10 let? Kdyby o mě někdo takhle mluvil, tak bych s ním nebyl ani chvíli, ale tak to je věc každýho, já jen vim, že mě Louis zase královsky pobavil a dokázal mě rozesmát k slzám, i když mi zrovna do smíchu nebylo. Louis je můj nejoblíbenější Stand up komik a nemyslím si, že ho někdo předběhne, jeho rasismus a drsnost příběhů je tak moc na hranici, že dál už se dlouhou dobu nikdo ani nepokusí zajít. ()

Reklama

H34D 

všechny recenze uživatele

Upřímná stand-up show zkušeného čtyřicátníka, který tematizuje svůj život, dělá si ze sebe legraci a nebojí se ani použít svou rodinu jako předmět toho nejčernějšího humoru. Sexismus, vulgarity, oplzlosti, žádné vyhýbání se tabu - je to neuvěřitelně sprosté a odvážné, ale za to uvolňující a odpočinkové. Louie je sympaťák a umí své vtipy skvěle podat, je radost se na něj dívat a poslouchat sodomu linoucí se z jeho úst... 9/10 ()

Firebug 

všechny recenze uživatele

Mám Louise hodně rád a tenhle stand up patří jednoznačně k tomu nejlepšímu, co kdy spáchal. Jádrem jeho humoru je opět neskutečná otevřenost a upřímnost, s níž se vyjadřuje víceméně k dospívání a konfliktem mezi mladickou představou o životě a krutou realitou. Krásně dokáže zužitkovat všechny své temné myšlenky a frustrace, které jsou vlastní každému člověku, ale málokdo je vysloví nahlas a nikdo je nedokáže podat tak strašně vtipně. První vtipy jsou taková rozehřívačka, ale s rychlou gradací a od půlky už je to jen děsnej nářez! ()

T-pack 

všechny recenze uživatele

Louis má nezaměnitelnej smysl pro humor. Protože jsem viděl už hromadu politicky nekorektních, vulgárních, spontánně vypadajících i sebeshazujících komiků, ale nikoho, kdo by to uměl takhle naházet do kupy a prodat s imidží naprosto klasickýho fotra. Louis CK ve svý (jak se tomu v angličtině říká) rutině poodkrývá hodně nejen ze sebe, ale přes jeho hyperbolický příklady se dá generalizovat na společnost nejen Americkou. Baví mě ten chlap neskutečně. ()

Galerie (1)

Reklama

Reklama