Reklama

Reklama

TOP STAR magazín

(pořad)
Publicistický
Česko, 2008, 138x55 min

Režie:

Zuzana Fialová

Kamera:

Martin Hes

Účinkují:

David Gránský, Mahulena Bočanová, Gabriela Partyšová, Iva Kubelková, Bohumil Klepl, Karel Gott, Jan Saudek, Martin Zounar, Jiří Pomeje, Jiří Krampol (více)
(další profese)

Společenský magazín o lidech a jejich příbězích jenž hýbou společností. Nový zábavný společenský magazín, který diváka týden co týden provede příběhy, ve kterých hlavní úlohu hrají lidé, o nichž se právě hovoří. (oficiální text distributora)

Recenze (273)

Radyo odpad!

všechny recenze uživatele

Ptám se: Existuje něco ještě horšího, než jsou VIP zprávy na Primě? A ihned si i odpovídám: ANO! Bohužel... Absolutní dno bulvárních reportáží představuje název s názvem (paradoxně) TOP STAR magazín - aneb (aspoň donedávna to tak ještě bylo) Iveta Bartošová 100x jinak. Co jsem prošel kolem televize a běžel tam tenhle neuvěřitelný blábol, tak v něm byla Bartošová, těžko ale říci, zda za odměnu, nebo za trest. A když jsem se (přiznávám se, hanba mi) asi 4x podíval na celý pořad, nemohl jsem uvěřit, že OPRAVDU existuje i takováto televizní nabídka, a co víc, že je po téhle nabídce dokonce snad i poptávka! ... Trošku si zavzpomínám na základku a na stupňování přídavných jmen (a taky si ho lehce poupravím): špatný, horší, nejhorší, katastrofální, top star. Fakt jsem zvědav, jestli letos v prosinci bude teda ten konec světa, protože to je asi jediná věc, která nás může od podobných zvěrstev vysvobodit... ()

superzurda odpad!

všechny recenze uživatele

Po shlédnutí jednoho necelého dílu: koho tyhle kraviny zajímají? Co je mi do toho jak bydlí Krampolovi? Nezajímá mě, že herec Sypal se chce zviditelnit, tak ve své zoufalosti pozve štáb do svého plesnivého bytu, kde jaksi nevětral a svádí to na radnici, která provedla tu strašnou sviňárnu, že mu dům zateplila. Jako vrchol všeho byl rozbor líbačky Dyka s Vilhelmovou. Kam se hrabe elektronická tužka ve studiu Buly. Debilní pořad pro lidi bez vlastního osobního života. ()

Reklama

RadimFišer 

všechny recenze uživatele

Pro mě pokleslé a nudné, protože si myslím, že jsem nejlepší, tak nevím proč bych měl sledovat druhé, kteří jsou podemnou. Takže celkově, když omezím svoje ego, tak je dobré vědět co se děje na povrchu povrchní společnosti a v tom to má hodnotu. Zpracování dokáže udržet při lehkém nadspánku a občas i vzrušit a nechat vás pronést ta svina, ta si vydělá více než já. Tedy myslím si to... Jedna hvězda je podle mě podhodnocení současné společnosti. Je to 2 mínus. Podle mého současného názoru bychom ale neměli zapomínat na takovéto pořady. Jsou důležité pro spodní společnost, která chce vědět, kam jdou její peníze, která nemá co dělat a nudí se doma u televize. Pro ně dávám dvě. Odpad to rozhodně není. To by bylo nerozumné. ()

Phobia 

všechny recenze uživatele

Tak plky o celebritách a rádoby "celebritách" mě skutečně neberou a nezajímají. Bulvární sranec. Pořad nesleduju, bohatě mi stačí okamžiky při přepínání TV či upoutávky na něj, aby se mi otvírala kudla v kapse... Nechci však být vyloženě unfér, když to ignoruju, ponechám tedy hvězdičku. Donuťte mě někdy vidět aspoň 15 minut v kuse a garantuju vám, že ten odpad šoupnu bez mrknutí oka. 10% ()

Herr_Flick odpad!

všechny recenze uživatele

Nejzářnější příklad zbytečnosti a ukázka, co lidi vlastně může zajímat. Vážně někoho zajímá, že patnáctileté zlatokopce po boku Daniela Hůlky praskl prsní implantát? Že Bartošovou opustilo taliánské hrabátko a ona teď pije? Na světě existují miliony možností, jak trávit čas nebo odpočívat. Top Star Magazín je ale snad absolutní dno! ()

Galerie (19)

Reklama

Reklama