Reklama

Reklama

TOP STAR magazín

(pořad)
Publicistický
Česko, 2008, 138x55 min

Režie:

Zuzana Fialová

Kamera:

Martin Hes

Účinkují:

David Gránský, Mahulena Bočanová, Gabriela Partyšová, Iva Kubelková, Bohumil Klepl, Karel Gott, Jan Saudek, Martin Zounar, Jiří Pomeje, Jiří Krampol (více)
(další profese)

Společenský magazín o lidech a jejich příbězích jenž hýbou společností. Nový zábavný společenský magazín, který diváka týden co týden provede příběhy, ve kterých hlavní úlohu hrají lidé, o nichž se právě hovoří. (oficiální text distributora)

Recenze (273)

m0lL!sS odpad!

všechny recenze uživatele

Rytmus života v multimediálním provedení. Byl tu Prásk, nyní je tu Top star magazín s Mahulenou Bočanavou...a co bude dál? Abych však Primě nedával pouze záporné bodíky, věřím, že řada lidí si k tomuto pořadu najde cestu a ráda se dozví něco ze soukromí celebrit. Já mezi ně bohužel (nebo bohudík) nepatřím a proto hodnotm tak, jak hodnotím... ()

zdepapepa odpad!

všechny recenze uživatele

Česká republika klesnout už hlouběji nemůže. Neříkám, že v okolních státech je to jiné, ale zdá se mi, že my jsme ukázkový příklad, kterak si lidé libují v drbech o celebritách a utíkají z realit vlastního života fandit ostatním více úspěšným (snaživějším?) lidem. Ne proto, že by se nedokázali něčím proslavit, spíš se spokojí s tím, co dělají a nekonečný kolotoč začíná. Kdo na tom ovšem vydělá? Obyčejní lidé, kteří sledují lidi, které nikdy nepotkají, jak dělají obyčejné věci nebo potkávají jiné lidi, které obyčejní lidé nikdy nepotkají? "Celebrity", které jsou denodenně pronásledovány bandou pseudonovinářů a fotografů či jen amatérských lovců senzací pro bulvár? Osobně bych vsadil peníze na bulvár sám, případně na televize, které vyplodí podobnou zbytečnost jako je Top Star Magazín. ()

Reklama

hammerhead odpad!

všechny recenze uživatele

Ano, toto bych s klidným svědomím korunoval na nejodpornější pořad, který se mně podařilo, asi nejen, v poslední době zhlédnout. Původně jsem to zamýšlel jako recesi, přece jen považuji za svou povinnost být v kontaktu s čímkoliv, ale na tohle já vážně nemám. Podle mě tento výkvět musí zákonitě každého nasrat: Lidi, kteří se nemohou brát na Mauritiu, nemají v každém Lamborgini jednu milenku, (prostý lid), vadí jim vymaštěné výrazy a hlášky, jako: nejdalečejší místo, super super pár, nahá jsem se nevyfotila pro peníze, ale chtěla jsem to udělat pro sebe, (intelektuálové), a nakonec i ty silikonové "krasavice" kterým "strašně" vtipná moderátorka shodí garderóbu. Přimlouvám se za přímé přenosy z terárií... ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Bude mít božský Kája novou kyčel z materiálu NASA na raketoplány? Mládne plastickými chirurgy vyžehlená Helena jak Benjamin Button? Chodí Iveta a Jirka na liposukční kúry společně, nebo každý zvlášť? A berou sebou Artieho? Špulí Agáta pysky po vzoru Kačera Donalda? Je ochotna vyšpulit své pysky i do pánského časopisu? Sagvan všem dává, ale kde na to bere..? I ležící Mahulena dobře ví, že každé zboží má svého kupce a všichni, kdo tento pořad o celebritním plevelu sledují, ho tím vlastně zároveň vědomky hnojí i zalévají. Ta jedna hvězda ze soucitu patří technikům (zvukař, kameraman), kteří se prostě musejí nějak živit a na vymazlených párty hvězd našeho šouflbyznysu si tak alespoň mohou dát obložený chlebíček zdarma. ()

kumite odpad!

všechny recenze uživatele

Tak je tady ty VIP ksichtíky máme všechny pěkně pohromadě. Nevím, z čeho a jak ti darmožrouti všichni žijí, ale dle bulvár pořadů řeší jen silionová ňadra, módní policii, kdo kde s kým a jak, na kterém večírku se zase pořádně ožrat a hlavně jak být viděn s ostatními těmi ksichtíky. A dělnická lůza po pracovním dni u obrazovek hltá každou informaci, protože jsou opravdu životně důležité. Všechny ty pseudohvězdičky a pidihvězdičky a nové hvězdičky a přestárlé hvězdičky a taky nové neznámé hvězdičky, a jak chudák Iveta a Artur a jak chudák Lucie a Filip a co na to všechno Anife ... ! ()

Galerie (19)

Reklama

Reklama