Reklama

Reklama

Rudý písek

  • USA Red Sands (více)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Film od tvůrců kultovního hororu Hněv duší. Současný Afghánistán. Ve válkou rozbité zemi zuří nekonečné boje a jednotka amerických vojáků je vyslána, aby obsadila a kontrolovala strategickou silnici, která vede kolem opuštěného kamenného domu. Při akci vojáci objevují v hluboké tajemné rokli starou sošku, která se zdá být ideálním terčem pro nácvik střelby. Když však svými zbraněmi sošku zničí, nevědomky tím uvolňují mstivou nadpřirozenou sílu, která se s nimi chystá svést děsivou válku. Napínavý a akcí nabitý psychologický thriller Rudý písek vás nenechá ani chvíli vydechnout. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (75)

MáŠa 

všechny recenze uživatele

Asi tak osmkrát sem u toho usnul. Vždycky sem si to pustil před spanim, a až nečekaně to zabíralo. Na horor to asi není nejlepší vizitka. Člověk tady kouká na nějaké vojáky v poušti, do toho pár nějakých flashbacků a snů, člověk, co nedává úplně pozor, se začíná ztrácet. Pak už je tady nějaký démon pomsty nebo co a všichni celkem nezáživně začnou umírat. ()

Smok 

všechny recenze uživatele

Nudiaci sa zblúdení vojaci v Afganskej púšti navyše správajúci sa ako diletanti. Dostali sme rozkaz strážiť tento objekt, tak si predeň sadneme a budeme pozorovať cestu! Po hodine príde bubo, ktorí straší viac svojou animáciou ako správaním a nelogický koniec. Vhodné možno tak pre ľudí trpiacich PTSP, ale pre mňa krok do odpadu. ()

Reklama

blackJag 

všechny recenze uživatele

Asi jsem v poslední době viděl příliš hovadin na to, abych tento film dokázal jen tak smést z povrchu. Logiku má sice chorou a tempo nevalné, přesto jde alespoň o kus, na kterém je ta filmařská práce znát, a nejde o žádné neumětelské postupy obdivovatelů digitální techniky. Herecké obsazení celkem neznámé, taky tady ale kupodivu nejde o žádnou střelbu na slepo, přičemž J.K. Simmons ve vedlejší roli samozřejmě vévodí. Dva tři záběry mi přišly hodně atmosférické, takže na konec nečekaně (v pozitivním smyslu) průměrný video zářez. Hudba: Luke Rothschild and String Theory. 50% ()

Jimmi 

všechny recenze uživatele

Tak toto bol velke sklamanie:(...Dead birds je super film, ale tu to riadne skripalo...lakacie sceny boli uplne nelakacie...a len som vzdy pokrutil hlavou ze to hadam nemyslia vazne....tie divne veci vyzerali neskutocne umelo a boli skvor nasmiech......jediny dobry zaber bol pri odkladani flase na stvol:)... ()

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

Během mise na středním východě skupinka amerických vojáků z nudy zničí sochu na skále, načež se začnou dít věci vskutku nevídané. Nízkorozpočtový videosnímek je stavěný ryze na ději v rámci psychologického soužití jednotlivců s typickými mysteriózními vjemy. Nějaké CGI efekty se objeví, ale jen z nutnosti. Tempo se ale dosti táhne a psychologické vjemy spíše unavují. Během sledování je potřeba mít ostražitou mysl a pozorně sledovat každou vteřinu děje, jinak je divák beznadějně ztracen. a takových jistojistě bude více než dost. Námět o vojácích potýkajících se se zlem byl použit již několikrát. ´Pevnost´ (1984), ´Al pointeu´ (2004), ´Hory mají oči 2´ (2007) nebo GP 506 (2008). Takže tradičně záleží jen na divákovi, kterému dá přednost. tento snímek spíše zklame. ()

Galerie (4)

Zajímavosti (1)

  • Snímek se stal vítězem filmového festivalu Raindance 2008 v kategorii nejlepší film. (Terva)

Reklama

Reklama