Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Když je malá pohádková země napadena zlým diktátorem, je princezna Rosalinda převezena do ochranného programu na Zemi ve Wisconsinu kde se pod svým novým jménem Rosie (Danni Lovato) musí za pomoci Carter (Selena Gomez) naučit chovat jako obyčejný teenager. Rosie na oplátku pomůže Carter s královským chováním a s láskou... (chmíří)

(více)

Recenze (60)

valhallach 

všechny recenze uživatele

Rozumiem že tento skvost mohol dopadnúť aj horšie (avšak nie oveľa horšie). Dve hviezdičky, pre ktoré som sa rozhodol ja, je ale maximum čo príčetný divák môže tomuto dielu udeliť. Za normálnych okolností by som sa rozhodoval medzi 1 hviezdičkou alebo "odpadom" avšak moje milosrdné hodnotenie odôvodňuje moja viera že herci ktorí v tomto filme "hrali" zaň dostali zaplatené iba jedlom (t.j. verím že úbohá kvalita filmu je dôsledkom najmä nízkeho budgetu, ktorý neumožnil réžii zaplatiť reálnych hercov alebo natáčať scény viac ako na 1. pokus.) ()

Deimos 

všechny recenze uživatele

Net/// Obsazení 6/10 Děj 5/10 Hudba 6/10 Efekty 6/10/// +zaujala Selena Gomez, a trochu i Demi Lovato, příběh, nálada snímku -na můj vkus už moc přepálené, přeplácané, moderní a trapné (aspoň v některých momentech)/// Tento film je na té pomyslné hranici kdy se na něj ještě dá dívat, aniž by jste museli studem strkat hlavu do písku, za to že se na něj díváte. Je ale taky fakt, že jsem se na to díval sám a před nikým jiným bych si to nelajznul. Tohle je film, který vyběhl z Disneyho stáje a je určen převážně a především holkám cca do 15ti let. Myslím si, že pro ně to bude hezký film, takový na jaké jsme před lety koukali i mi, když nám bylo míň. Je ovšem škoda, že autoři úplně pozapoměli na starší publkum. Protože jak víme jsou pohádky na které se může divat celá rodina včetně babičky. V tomto případě to neplatí a je to škoda./// Celkem 56%/// ()

Reklama

nash. 

všechny recenze uživatele

Vezmi Bravíčko, MTV, Disneyho, Bodyguarda, Protivný sprostý holky, zamíchej protřepej a nalij do formy standardní televizní středoškolské teen komedie. Výsledkem je naivní pohádka určená primárně princeznám školou povinným, která si nedělá si hlavu s realitou ani reáliemi, občas pobaví nějakým jednoduchým vtípkem, občas pobaví nechtěnou komikou, ale se spokojenými dcerami po boku se dá přežít bez újmy na dobré náladě. ()

nikushaa 

všechny recenze uživatele

Čo čakať od televízneho filmu z Disneyho produkcie? Asi nič moc :) Ale z tohto filmíku sa vykľulo milé, nenáročné pozeranie. Niektoré vtipy mi prišli zábavné, iné nevtipné, či trápne. Avšak na moje prekvapenie hlavné predstaviteľky neboli otravné, čo bolo celkom plus. A čo filmu rozhodne nechýbalo? Predsa tradične predvídateľný príbeh, morálne ponaučenie a happy-end :) Proste ak nemáte radi sladké americké filmy pre teenagerky, tak sa tomuto vyhnite. Ja som mala asi dáku slabšiu chvíľku, preto 3* :) ()

alambert odpad!

všechny recenze uživatele

Mám dojem, že rozpočet natáčení tohoto kousku byl asi tak 1000$ a scénář napsala 16-ti letá dívka za to, že za ní producent zaplatí kauci. :-D Asi bych filmu dal hvězdičku za Selenu Gomez, kdyby tam nehrála taky Demi Lovato. V tomhle případě ale krása Seleny akorát tak vyváží hnusnost Demi Lovato, takže zvracet jsem nešel, ale honocení zůstane na Odpad! :-D ()

Galerie (13)

Zajímavosti (7)

  • Film vyhrál v roce 2009 Teen Choice Awards za Letní film. (griph)
  • Film měl premiéru 26. června 2009 ve Spojených státech na Disney Channel. (griph)
  • Väčšina filmov, v ktorých Selena Gomez hrá, obsahuje nejaký odkaz na jej úlohu v seriáli Kúzelníci z Waverly. Aj v ňom, aj vo filme Ako chrániť princezné, jej postava zachraňuje kamarátku pracujúcu v obchode s mrazenými jogurtmi po tom, čo ho stroj na výrobu jogurtu začne nekontroľovateľne dávkovať. (ThomasCrown)

Reklama

Reklama