Reklama

Reklama

Obsahy(1)

VyVolení je televizní reality show televize Prima. Soutěž pod licencí maďarské společnosti IKO byla poprvé uvedena v Maďarsku pod názvem Való Világ (Skutečný svět).

Principem celého pořadu je pobyt skupiny lidí v uzavřené vile, ve které je rozmístěno mnoho kamer a mikrofonů. Některé kamery jsou za poloprůhlednými zrcadly. Účastníci jsou nepřetržitě sledováni a nahráváni. Plní různé úkoly a televize z jejich pobytu vyrábí sestřihy, které vysílá. V noční době se mohou vysílat i choulostivější scény. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (449)

Sifaka 

všechny recenze uživatele

První série byla výborná, dobrý výběr soutěžících, neokoukané téma a hlavně soutěžící nevěděli do čeho jdou a chovali se přirozeně, kdežto v druhé a hlavně v třetí sérii to bylo hrozné, jak se snažili soutěžící , aby dostali co nejvíc hlasů a tak se přetvařovali atd. První série byla fakt klasika a určitě si všichni ještě vzpomenou na praštěnou Regínu s nožem, Vladka, který se ostříhal,pěknou( i když naivní ) Katku a Zvěřina z Václaváku ... 1. série ****, 2.série **, 3.série * . ()

herr_carter 

všechny recenze uživatele

První série budiž - dokonce jsem si z vysokoškolských kolejí, kde nebyla možnost první 2 měsíce vlézt na internet, dopisoval s maminou, abych se dozvěděl, kdo vypadl !!!!!!!!! Nedávno,když jsem viděl nějaký sestřih, říkal jsem si, že je vlastně pěkná kokotina..............moje hodnocení = 2 z 10. ()

Reklama

salahadin odpad!

všechny recenze uživatele

Nejstupidnější a nejpokleslejší dno televizní "zábavy", voyeurismus je jedna z nejhloupějších úchylek, tenhle pořad dělá z lidí-diváků debilní stádo voyeurů a z této úchylky dobrý byznys. Až mě čelist klesá, když vidím, jak to lidi umí zmanipulovat. Když se jeden z těch chudáků z vily objeví na veřejnosti, mám pocit podle reakcí lidí, jakoby tam stál člověk, co něco dokázal, ale vidím totální nuly. Zkažený pořad, který smrdí lidskou hloupostí, sorry. Tohle nemá obdoby. ()

Vercinix 

všechny recenze uživatele

Všichni kdo se na to tehdá koukali, tak tomu teď dávají odpad! A ti co to hltali extra, tak tomu dávají jednu hvězdičku! Jako první reality show to docela ušlo! tenhle žánr opravdu nemusím, přijde mi ubohý a nejvíce ti co se na to dívají! proč jsem se tedy na to tehdá díval taky? sám pořádně nevím! Zvědavost, nuda, obojí? Nakaždý pád ke konci už jsem byl poměrně vtažený do děje! Ale příště snad odolám sledovat stupiditu podobného charakteru! Doufám:) ()

honza7 

všechny recenze uživatele

První série? Parádní! Směsice všech druhů lidí přinášela velkou zábavu... bezkonkurenčně bych solil 4 možná i 5 hvězd! Postupem času ale přišla série druhá, třetí a čtvrtá... nejvíc se jedničce snaží přiblížit ta poslední. Nastrkávání bývalých vyvolených a neustálá obměna soutěžících je ale nudná a opět mě nebaví. Nemohu tedy upřít zábavu první sérii, proto nedávám odpad! Jinak je to póvl... ()

Galerie (65)

Zajímavosti (15)

  • 1. serie - Z 12 duelů se zpátky vrátil 4x zúčtovaný a 8x vyzvaný. (duklak2)
  • 1. serie - Žena zvítězila v duelu 2x a to v těch případech, kdy spolu soupeřily 2 ženy. (duklak2)
  • 1. serie - Vykouřilo se: 657 KRABIČEK CIGARET!! (duklak2)

Reklama

Reklama