Reklama

Reklama

VOD (1)

Střepiny shrnují nejdůležitější kauzy uplynulého týdne a analyzují je v originálních reportážích. Poprvé byl pořad připravovaný redaktory zpravodajství vysílán v neděli 7. dubna 2002 a okamžitě se zařadil mezi nejsledovanější pořady TV NOVA. Úspěch je o to cennější, že nedělní prime time je opravdu „horkou půdou" z hlediska konkurenčního prostředí. (TV Nova)

(více)

Recenze (140)

Iggy odpad!

všechny recenze uživatele

Nejvíc mě na tomhle pořadu irituje ten vlastní názor na konci každé reportáže. Ani v nejmenším mě nezajímá, jaký mají na věc názor redaktoři Novy. Uzavřít reportáž o kouření v restauracích, nebo na zastávkách, už si nevzpomínám, slovy: "Já osobně si myslím, že by lidé kouřit neměli." mi přijde poněkud debilní. ()

JohnnyB. odpad!

všechny recenze uživatele

Tak na tento pořad jsem alergický a to hodně. Tváří se jako jeden ze sta, ale NOVA nám zde podsouvá rádoby moudré komentáře a tak nějak nás tlačí do toho, abychom sdíleli její názory a postoje. Což je nechutné (toto podsouvání i názory samotné). Redaktoři jsou schopní sdělit, co je dobře, co je špatně a jak by to mělo být. Má odpověď na všechny problémy, i na takové, o kterých fundovaní odborníci vedou dlouhé debaty nemoci se dobrat přijatelného výsledku. Voila, je tu paní z Novy a ona vše vyřeší a správně poradí. Podle mě je "moudrý názor a správný postoj podle TV Nova" ukázkový příklad oxymorónu a televize zde není od toho, aby nás přesvědčovala o svojí pravdě (alespoň ne tak okatě). ()

Reklama

Hrabka 

všechny recenze uživatele

Zajímavé shrnutí toho nejdůležitějšího, co se událo v uplynulém týdnu. Slovo "nejdůležitější" je sice velmi subjektivní, znáte to, co jsou na nově zprávy číslo 1. Ale i tak není na škodu v neděli večer zapnout bednu, neubyde nás a dozvíme se určitě něco zajímavého. --- Jo a teď jsem si vzpomněl, co je u toho totálně na odsřel - ty dementní, trapné poznámky, co jsou vyblity vždycky na konci zprávy v rychlém přehledu. Z toho je mi teda někdy na nic, že dokáží i k tragickým událostem vymyslet primitivně hloupý doslov. Není to vůbec vtipné nováci. OMG! ()

JP84 odpad!

všechny recenze uživatele

„Nazýváme věci pravými jmény.“ No dobře,tak teď Střepiny nazvu jeho pravým jménem:Demagofie,lži,povrchnost,bulvár,tendenční kecy,propaganda.Joseph Goebbels se musí z tohoto pořadu tetelit blahem v hrobě.Strašně mě bere,jak se všichni ty moderátoři snaží tvářit,že tomu všemu rozumí a jen ta jejich „pravá jména“ jsou ta správná,všechno podpořené těmi jejich sarkastickými poznámkami,ostrou mluvou,ostrým pohledem atd atd. atd.Jenže když se podíváme na jejich „kvalifikaci“,zjistíme že tomu rozumí jak koza mrkvi (navíc Brunclík kdysi v jednom časopisu ze sebe udělat naprostýho vola).No škoda dalších slov. ()

Bety88 

všechny recenze uživatele

Ze začátku měto bavilo, ale to politické nadržování jedné straně modrého ptáka už mě trochu sere. Zvláště když moderátorka nahodí takoyý ten výraz raněného štěněte a začne mluvit o tom jak je naše země díky politické situaci tak ztracená a ta čssd ji tak strašně ubližuje, tak mám chuť kopnout do televize. Myslím, že se z televize jaksi vytrácí ta objektivita a nenadržování. Kdepak je ta svoboda projevu? Asi tam kde slunce nesvítí. němcová plus Brunclík rovná se největší odsácký svině pod sluncem. ()

Galerie (13)

Reklama

Reklama