Reklama

Reklama

VOD (1)

Shawn a Nick jsou středoškolské fotbalové hvězdy, nehodlají však strávit léto na soustředění, ale pořádně si je užít. A kde jinde než v táboře pro roztleskávačky se najde tolik půvabných dívek? Jenže když se Shawn zamiluje, je třeba změnit taktiku…  V americké komedii režiséra Willa Glucka se hvězdy středoškolského týmu v kopané Shawn Colfax (Nicholas D'Agosto) a Nick Brady (Eric Christian Olsen) vyhnou fotbalovému soustředění, aby mohli léto strávit uprostřed houfu krásných dívek ... na táboře pro roztleskávačky. Chlapci si užívají, protože díky pověsti „citlivých kamarádů” nemají problém přemluvit krásky ke koupání bez plavek, k nácviku roztleskávání bez oblečení a dalším povedeným kouskům. Pak ale Shawn ztratí hlavu a zamiluje se do přitažlivé leč podezíravé vedoucí Carly (Sarah Roemerová) a oba mládenci musí rychle změnit styl hry. Dokáže Shawn uskutečnit svůj plán dřív, než soutěž roztleskávaček skončí? (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (252)

Iwory_ 

všechny recenze uživatele

Loudilové: Příklad toho jak se i z neobyčejných kluků kteří si ničeho neváží a nechtějí nic dokázat, udělají cokoliv pro toho, koho milují. Skvělá komedie, která je podaná v sportovním duchu roztleskávaček které chtějí něco dokázat. Díky hlavním hrdinům se jim to muže povést kdyby se oba staraly o dívky a choreografie, které mají nacvičovat. Místo toho se točí za každou pěknou sukní. Ale právě to dodává filmu ten nápad a vtip a to se mi na tomto nápadu líbí, že si našel každý z nich to co je mu nejdražší a snaží se vyniknout. ()

Shit 

všechny recenze uživatele

Potřeboval sem se nějak odreagovat od tý píp píp píp píp píp matiky a tohle bylo na to jako stvořený, naprosto jednoduchá pohodová letní teen komedie u který jsem se bavil od samýho začátku až do úplnýho konce a to, že to má vlastně stejnej scénář jako ostatních 20 tísíc teen komedií, to mě vůbec nevyvedlo z míry, navíc jako bonus sem dostal asi 300 děvčat v roztleskávačských úborech a někdy dokonce bez nich, takže absolutní spokojenost, účel to splnilo dokonale a ještě teď mam z toho dobrou náladu a bavim se při vzpomínkách na různý fóry ()

Reklama

Raven0 

všechny recenze uživatele

Nevím, jestli se mělo jednat o kritiku "Amerického snu" a celé naivní, americké popkultury... Jestli ne, tak by se Fired up dal, s trochou nadsázky, popsat jako americké, propagandistické dílo :-) Ale ono je to veskrze jedno. Protože tento film je vyloženě tupý. Šablonovitý příběh, trapné herecké výkony, rádo by politicky nekorektní humor... Prostě nuda. ()

Aljak 

všechny recenze uživatele

Tie súťaže roztlieskavačiek ma vždy fascinovali, a v USA popularita tohto športu rastie bleskovým tempom. Veď niektorí už ani nechodia pomaly sledovať športové zápasy ako také, ale skôr úžasné choreografie roztlieskavačiek. Ale treba uznať, že je to naozaj paráda. A teraz k filmu. Veľmi som sa obával, že to bude tá tradičná americká komédia plná perverzností a trápností. Vyskytli sa tam síce aj také scény, ale na moje prekvapenie ich bolo dosť málo a celkovo to malo dobrú úroveň. Dokonca sa na tom dalo aj zasmiať, aj keď dej bol cez tú klasickú klišé šablónu amerických teenage komédií. Aj keď nebola dodržaná až tak úplne. A najlepší bol prestrih keď sa chalani vrátili z toho tábora na tú chalanskú párty - úplne vystihnutý rozdiel medzi babami a chalanmi. Takže celkovo to bolo fajn, dokonca by som povedal, že ľahký nadppriemer - a nebyť tých zbytočných zvráteností by to bolo aj k 4*. ()

Rocky62 odpad!

všechny recenze uživatele

Asi se vám taky stalo, že jste nějaký film nedokoukali a vrátili jste se k němu později. Mě také, stalo se mi to u některých filmů a stalo se mi to i u tohoto sračkoidního paskvilu, což je jediný film, který nikdy nehodlám dokoukat, ani kdyby nás POMO po jeho projekci platil, za to, že tu máme účet. Projekcí tohoto "filmu" bych zcela pohřbil svojí důstojnost a je velmi pravděpodobné, že bych další roky strávil v ústavu pro choromyslné. 0% ()

Galerie (22)

Zajímavosti (8)

  • Počas záverečných titulkov môžete sledovať nepodarené zábery. Film má taktiež po titulkoch ešte 2 scény. (Johnny.ARN)
  • I když je Nick (Eric Christian Olsen) středoškolák, jeho představiteli bylo v době natáčení 31 let. (Doski)
  • Film na který se dívá celý kemp zhruba v polovině filmu, se jmenuje Bravo, girls! (HOODY)

Reklama

Reklama