Reklama

Reklama

Série(6) / Epizody(71)

Krátkometrážní internetový seriál zachycuje osudy skupiny hráčů nejmenované online hry. Ti se mezi sebou zpočátku znají pouze skrze své virtuální avatary a jakákoliv interakce v reálném světě je pro ně takřka nemyslitelná. To všechno se ale rázem změní, když se společensky nepříliš obratný Zaboo (Sandeep Parikh) rozhodne, že on a léčitelka gildy Codex (Felicia Day) jsou jeden druhému souzeni, a k jejímu zděšení se k ní bez ohlášení nastěhuje. (Eterninox)

(více)

Recenze (104)

Garfildka4 

všechny recenze uživatele

Vtipný webseriál o guildě, jejíž členové sice nejsou normální, ale působí jako ze všedního života ( žádní speciální herci, prostě normální lidi). Tink, která věčně nad něčím ohrnuje nos, pirát Bladezz, který má ještě krutější mladší sestru, Clara - nevyléčitelná hráčka, která zapomněla, že má děti, Vork, který vydělá na naprosto všem, Zaboo co má věčně problémy s ženami a Codex - hlavní hrdinka, bez které si seriál tohoto typu nemůžu ani představit.. A i když moc peněz nemají, tak pátá a šestá série vypadají skvěle... ale musím říct, že první 3 série byli asi nejlepší. :) Myslím, že seriál si získá i ty, co zrovna nepaří RPGéčka, protože samotná hra se tam zase tolik neřeší.. Nicméně, pro mě je to dokonalý seriál. :) ()

Zl0 

všechny recenze uživatele

Naschvál dávam 4* - pre MMORPG a hlavne WoW fanúšikov je to pecka plná scénok kde sa nájdu a zasmejú aj sami na sebe. Pre tých ostatných asi nepochopiteľná blbosť a divím sa že nevidím ani jedno hodnotenie "odpad" v tých top 20. Bude to buď tým že hlavná hrdinka je fakt sympaťáčka alebo skôr tým že kto nedrtil WoW to nepozná. A kto to nepozná, nehodnotí. Zaboo mi tam lezie najviac na nervy. ()

Reklama

Gereth 

všechny recenze uživatele

Jako deníček MMORPG hráče slušné, jako plnohodnotný serial dost rozpačité. A nemůže za to nízký rozpočet. Felicia Day je rozhodně roztomilá, hezká, hraje na housle a tak dále, ale není to extra dobrá scénáristka. Ve výsledku to pak vypadá tak, že čas od času dostanete geniální hlášku, případně dokonce geniální díl (ony nejsou nijak dlouhé, žejo), ale někdy taky sjedete několik dílů zasebou a se zíváním se snažíte vybavit, co se tam vlastně stalo. Občas mi také přišlo, že s těmi MMORPG souvislostmi až trochu moc tlačí na pilu a snaží se narvat narážku uplně všude. Ale možná jsem jen v tom gaming světe nebyl dostatečně ponořený. // Nejoblíbenější postava: Codex // 55% ()

Wendy 

všechny recenze uživatele

The Guild je websérie volně přístupná na YouTube, kterou se už díky své délce a Felicii Day vyplatí omrknout. Nemusíte být přímo "gamer", abyste se u Gildu pobavili; já si třeba nejvíce vychutnala jinou, leč trochu ohranou, geekovskou hlášku: "Help me Codex1, you're my only hope!" A nejnovější propagační video Do You Wanna Date My Avatar? je vskutku "mňamózní". Yay, Felicia Day! ()

char_t 

všechny recenze uživatele

Pro gamery totální must-see, pro normální lidi... no řekněme že ti se taky budou bavit, i když občas nebudou rozumět pár termínům :-) Díky párminutové délce (a "vysílání" na TyTrubce) je to ideální seriálek na volné odpoledne. Potěší taky bonusy (hudební klipy herců atd.) - doporučuju projít celý YT kanál Guildy. ()

Galerie (10)

Zajímavosti (3)

  • Neboť se jedná o webovou tvorbu, všechny díly jsou zdarma ke shlédnutí na YouTube kanálu watchtheguild. (P. J. D.)

Reklama

Reklama