Reklama

Reklama

Kufr

(pořad)
Soutěžní
Československo, 1992, 35 min

Scénář:

Aleš Ulm

Účinkují:

Pavel Zedníček, Aleš Ulm, Jiří Sovák, Stella Zázvorková, Jan Skopeček, Lubomír Lipský st., Heidi Janků, Sabina Laurinová, Taťjana Medvecká, Ivo Pešák (více)

Tento zábavný soutěžní pořad se za léta svého vysílání stal oblíbenou stálicí televizní obrazovky. Pět soutěžících se utká v několika disciplínách. Nebude chybět hádání slov nebo pantomimické ztvárnění pořekadel. Soutěžícím bude pomáhat a napovídat pět slavných osobností. (Česká televize)

Recenze (145)

aniabo 

všechny recenze uživatele

Highlight večera - kategorie "uhodni předmět" kde Zedníček přinese tyč a jedná se za a) o přenosnou mrazničku na jeseteří potravu, za b) o zubařsko-ortopedické kleště na extrakci zubů z chodidel za c) o součást atomové bomby a ano, je to mraznička. Kufr je pro mě veliká nostalgie a debilita pořadu je zastíněna vzpomínkami na rodinné večery u televize, v době, kdy si člověk pod nápisem "výkup palet" představoval spoustu vodovek... ()

Paity 

všechny recenze uživatele

Kufr rovnal se Zedníček, Zedníček se rovnal kufr. Tahle rovnice prostě platila po celá 90. léta a ne náhodou. Sice v podstatě přihlouplý pořad, ve kterém osobnosti s obyčejnými lidmi hádali, co že to dostali do ruky za zvláštní předmět či jiné vylomeniny, ale ve své době prakticky jedinný zábavný soutěžní pořad. ()

Reklama

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Vďaka svojráznemu, chvíľami nemiestne familiárnemu, sem tam skoro až sexistickému, moderátorovi Pavlovi Zedníčkovi je to pre mňa nezabudnuteľná relácia. Inak samotná súťaž bola tiež vcelku zaujímavá a čo je najhlavnejšie aj zábavná. To potvrdzuje fakt, že sa udržala na obrazovkách Českej televízie celých dvanásť rokov. ** ()

cariada 

všechny recenze uživatele

Jeden z nejblíbenějších tv pořadů s Pavlem Zedníčkem jako moderátorema Alešem Ulmem jako jeho poradcem a dozorem. V pořadu šlo jen o pobavení finanční výhra byla poměrně malá 10 tisíc a to jen ,když se vám je povedlo najít někdy to taky byla jen pouhá 100 či 200 stovka. Šlo o to spojit soutěžícího se známou osobností nejčastěji hercem či zpěvákem a pak spolu hádat slova či uhádnout pantonimu a předměty. Pořad to byl velice příjemný a velice vtipný stejně jako Videostop škoda ,že takové soutěže už nejsou. Režiserém byl prvních několik let pan Jan Bonaventura až do své smrti ani v jednom díle potom ho nezapoměl pan Zedníček pozdravovat. Ps-Kde jste vyhrabali Heidi? Co ta měla společního s Kufrem? Mimo toho ,že tam byla jako host? ()

MikeCool 

všechny recenze uživatele

TV-pořad (Soutěž). Příjemná zábava, sympatický moderátor jen škoda, že něco podobného se už nevysílá. Ale můžu se aspoň pyšnit, že můj táta byl v televizi, zúčastnil se soutěže :-D. | Průměr všech zhlédnutých (odvysílaných) epizod: 70% (3*) | ()

Galerie (22)

Zajímavosti (3)

Reklama

Reklama