Reklama

Reklama

Noc s Andělem

(pořad)
Talk-show / Hudební
Česko, 1999, 90 min

Scénář:

Lucie Konečná

Účinkují:

Pavel Anděl, Jan Kratochvíl, Kryštof Michal, Tonya Graves, Jiří Grygar, Bořivoj Navrátil, Ester Kočičková, Martin Dejdar, Břetislav Pojar, Ester Geislerová, Juraj Jakubisko, David Kraus (více)
(další profese)

Obsahy(1)

Unikátní noční přímé přenosy na ČT2 ze soboty na neděli od cca 23:00 do 07:00 hod. (oficiální text distributora)

Recenze (98)

Marquis 

všechny recenze uživatele

Bohužel vše sprasil moderátor. Anděl je neuvěřitelně slizskej a nepřirozenej. Já jsem toho člověka nepochopil. A v mém okolí to cítili stejně všichni až na pár ženskejch. Neuměl mluvit- vymáčknout se. To trvalo než se vymáčknul a pak řekl totální blábol. Lezl všem do prdele, ale přitom si zval často zajímavé hosty- minimálně ze startu. Někdy, ale fakt málokdy mu to vraceli- díl se zhuleným mladým Macháčkem ještě asi sklepákem- to blo ještě éro- tak to stálo za to. Hudbu na csfd nehodnotím. To bylo naprosto OK. Jinak program prošel 180ti dramaturgickyma a vizualnima zmenama, jen andel se tam drzel jak kliste. Ten nazev mu to dost myslim usnadnoval.Taky jsou to bytové mejdany a poušťené klipy- mládí vydovádí ()

Tiiso 

všechny recenze uživatele

Pořad letos konci svou produkci a tak na tv obrazovkách vydržel celých deset let. To je docela úspěch. I když měřit kvalitu zábavných pořadů délkou svého trvání je věc ošemetná a neobjektivní. Jako člověk hudbymilný jsem pořadu fandil ačkoliv jsem ho zdaleka nesledoval pravidelně. Některé epizody měli větší úroveň, některé ne. Každopádně Pavel Anděl je působivý člověk, umí hovořit, a rozhodně má hudební přehled. ()

Reklama

jhrasko 

všechny recenze uživatele

..tak rád by som tento program pozeral, to by ho ale nemohol uvádzať jeden z (mne) najnesympatickejších moderátorov v Českých luhoch a hájoch..moje nesympatie vychádzajú z jeho: neustále sa opakujúcich slov, fráz, úšklebkov, nepochopiteľného smiechu, ktorý má často zakryť andělskú neschopnosť vynájsť sa v danej situácii..tak rád by som tento program pozeral.. kvoli hosťom a formátu..ale nie, nejde to, dnes som to opäť prepol a vydržal 5 minút.. ()

topi80 

všechny recenze uživatele

Pořad, jenž měl v podstatě jediný cíl. Označit některé průměrné popové kapely (např. Kryštof, Chinaski, Tata Boys, Wohnout, Vypsaná fixa a podobně) za umění (musí to být umění, když dostávají tolik prostoru na ČT2) a dostat je do éteru. Mise byla splněna, rozhlasový éter i festivalová pódia jsou zamořena tímto odpadem, kterého se jen tak nezbavíme. A co dělá Pavel Anděl? Dramaturga festivalů, kde tyto "skvosty" hrají hlavní roli. Dávám jednu hvězdu za dokonale zvládnutý podnikatelský projekt. ()

Radek99 

všechny recenze uživatele

Zvláště počátkem milénia skvělý hudebně-zpovídací komponovaný pořad, který byl determinován především výběrem hostů - Pavel Anděl si zval skutečné kulturní a intelektuální elity Česka. Postupem času se ale jeho kvalita rozmělnila tím, jak se okruh pozvaných osobností rozšiřoval. Kdysi jsem sledoval i klipovou část, která mne ale poslední dobou přestala zajímat úplně, jelikož hudební obsah se změnil rovněž příklonem k hudebním žánrům, které nabízí jakákoliv hudební komerční televize. Exkluzivita pořadu se postupem času bohužel vytratila... ()

Galerie (3)

Zajímavosti (3)

  • Ani jednou nepřikročila ČT k programové změně, každý díl se dokonce odehrál v jiném prostředí (a také v exteriérech). (cariada)
  • Pořad navštívilo celkem 2 500 hostů. (cariada)
  • První vydání Noci s Andělem jsme mohli zhlédnout 1.září 1999 a jeho hosty byli Richard Miller, Petr Hapka a Bára Štěpánová. (cariada)

Reklama

Reklama