Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Erotický pořad v němž můžete jednou týdně vidět reportáže s patřičně lechtivou tematikou, živé vystoupení a vždy alespoň jednoho hosta - buď přímo z erotické branže, nebo z řad známých celebrit. (Pumiiix)

Recenze (139)

Zaitsev 

všechny recenze uživatele

Potají, s volume doleva jsem se vydával pouštět si tento dekadentní pořad (nebo jsem si ho "nenápadně" nahrával na vídeo:)...Peříčko rozděluji (jak si ho pamatuji) na dvě období: první s Janou Štefánkovou, které bylo trapné, ale tenkrát byla pro mě "Janča" strašně sexy (jednou si svlékla tričko a ukázala obě prsa!!!) a to druhé se Soňou Polónyiovou, která byla trapná, celé to bylo trapné a dokonce i přes svá nadržená, onanistická léta jsem to i dokázal přepnout na nějaký šťavnatý béčkový akční film (a to už je co říct)...ostatní moderátorky si už nepamatuju... pak už mi můj spolužák/kamarád/dealer začal nosit vypálené pornografické materiály "Barely legal 1,2,3...", či jiné a Peříčko mě přestalo úplně zajímat (viď Mirdo:) ) ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Jo to byli ještě časy, kdy vám nějaký ten eroťák coby nezletilému moc trafikantek prodat nechtělo, o internetu z pohodlí domova jsme si mohli nechat zdát a tak nezbývalo než čumět na tenhle pořad. No a na takovou Štefánkovou nebo Bělohorcovou se zas dalo dívat – ne že ne. Jen smůla, že většina těch „reportáží“ byla vážně celkem na hovno…Z nostalgie nějakou tu hvězdu dám, ale jinak nějak valnou úroveň tento „erotický pořad“ vážně neměl… ()

Reklama

salahadin odpad!

všechny recenze uživatele

Jejda kolik mi to jen mohlo být? No 15 ještě zdaleka ne, když běželo Peříčko. Neměli jsme doma počítač ani podobný hovadiny. Jen starou Teslu. A já se hrozně chtěl mrknout na Peříčko. Nebylo mi dopřáno mými přísnými rodiči. Tak jsem se ze zajímavosti podíval na pár dílů až po invazi LCD, PC a jiných drog. Dodnes děkuji rodičům, že mě nenechali sledovat tento výplod, děkuji! ()

Mr.Nobody 

všechny recenze uživatele

Kdysi jistě zajímavý počin. V současnosti by to ale zřejmě chtělo nový, inovativní přístup a nový pořad. Ten by však musel zahrnovat i vysokou míru vkusu, která se z tohoto pořadu postupně vytrácela. Toho by se však musela zřejmě ujmout televize s výrazně vyšší mírou potřebného vkusu, který by přinášel zajímavá sdělení a odvracel zbytečnou vulgaritu. ()

WANDRWALL 

všechny recenze uživatele

Osvětový pořad, záleželo na moderátorovi, jak to bude zajímavé. Ke konci hezké holky ale pro mě s odpudivými těly, neb především prázdné makovice, které nepřitáhly jen mou pozornost, takže pořad zanikl, neb už ani lidi ve věku, kdy by je měli přitíhnout, tak to nedokázaly! Nemáš sledovanost, tak zmizíš! ()

Galerie (6)

Zajímavosti (3)

  • Prvý erotický program v Českej republike. (Raccoon.city)
  • Priemerná sledovanosť jednej časti v rokoch 1997 až 2004 bola 621 000 divákov. (Raccoon.city)

Reklama

Reklama