Reklama

Reklama

Jeden z nejstarších a nejdéle vysílaných cestovatelských pořadů České televize, se kterým můžeme procestovat všechny kouty světa. Jakýmsi předchůdcem Objektivu se stal měsíčník Perem a kamerou, samotný Objektiv se poprvé vysílal v neděli 11. ledna 1987 dopoledne a jeho vysílací čas se nezměnil dodnes. V neposlední řadě tento cestovatelský magazín začal ve svém designu využívat pravidelně virtuálního studia 3D technologií. (Stocki)

(více)

Recenze (99)

Alvin 

všechny recenze uživatele

V době kdy jsem ještě neměl pas a internet se vytáčel po telefonní lince byl tohle naprosto úžasný pořad a jedna z mála možností, jak se podívat do světa. I dneska se na to občas kouknu, když mám volné nedělní dopoledne, ale trochu mi vadí že občas recyklují i ty 20 let staré reportáže točené snad ještě na VHS. Navíc organizace s ročním rozpočtem 6 miliard by snad mohla míň spoléhat na cizí zdroje a natočit víc vlastního materiálu. ()

DarthArt 

všechny recenze uživatele

K Objektivu se dá říct zhruba totéž co o Toulavé kameře, s tím rozdílem, že zatímco Toulavka mě inspiruje k nějakýmu super výletu, po Objektivu jsem obvykle nasranej, kam že se to zase nepodívám. Obecně mě víc bavěj reportáže o městech, hradech a podobných tématech, naopak dost mimo mě jsou (a v Objektivu četné) etnografické reportáže - hadříky, tanečky a tradiční svatby, to ne. Celkově to pak napravěj reportáže o žrádle, který mě sice z obrazovky nijak nevzrušuje, ale moje milá mi pak vždycky něco z těch laskominek připraví a to už je něco sakra jinýho! Výslednej efekt je nakonec pozitivní - nepodívám se sice na Bali, do Patagonie nebo na Elbrus, ale báječně si nacpu bachor a otevřu kuželku Radegasta, takže těm nešťastnejm turistům s báglama na hřbetech a pavučinama v peněžence ve finále zas tak moc nezávidím:) ()

Reklama

xpaja 

všechny recenze uživatele

Jedna ze stálic v programu České televize. Především ve svých počátcích svoji kvalitou Objektiv výrazně převyšoval ostatní pořady v tehdejším vysílacím schématu. Proto jsem si Objektiv oblíbil už jako malý. I v dnešní době obstojí proti obdobné konkurenci na komerčních televizích, resp. jejich úroveň stále převyšuje. Dávám ---== 75% ==--- . ()

easaque 

všechny recenze uživatele

4* Stejně jako Toulavá kamera, tak i Objektiv patří ke stálicím nedělního dopoledne. Nevím, zda je kromě Televizních novin a Večerníčku něco na obrazovkách déle ;-). Vizuální podoba se od začátku trochu změnila, ale stále přináší zajímavé reportáže z celého světa. Takže 4 hvězdy si zaslouží a přeji mu hodně diváků i nadále. [ PŘÍBĚH: X /// SMYSL: 2 /// ATMOSFÉRA: 1 /// TEMPO: 1 /// ORIGINALITA: 1 /// NÁLADA: 1 /// ART: 0 /// STYL: 1 /// CASTING: X (3*MAX) ] ()

Karlos80 

všechny recenze uživatele

Objektivně s Objektivem každou neděli už po dvacet let...To je něco..! Ač to zní skoro neuvěřitelně je to tak:-) Tento stále nesmírně populární publicisticko-zpravodajský pořad ze všech koutů naší modré planety má stále co nabídnout a říct. I když je poslední dobou stále míň a míň času ho pravidělně sledovat, tak mu i tak přeji vše "NEJ" a vesele vzhůru do další desítky...Podobné pořady: Toulavá kamera aj dnes už neexistující... ()

Galerie (7)

Zajímavosti (5)

  • První pravidelný cestovatelský magazín v českých televizích. (Karlos80)
  • Nejstarší pořad svého druhu s nepřerušenou tradicí. (Karlos80)
  • První pořad pravidelně využívající virtuální studio. (Karlos80)

Reklama

Reklama