Reklama

Reklama

V tomto pořadu nahlédneme do soukromí rodin. Princip této reality show spočívá v tom, že si dvě ženy z předem vybraných rodin vymění své místo. V první polovině pobytu se každá nová žena musí přizpůsobit nové rodině, tzn. žít podle jejich pravidel. Ale ve druhé polovině se zase musí rodina přizpůsobit pravidlám nové ženy. Pořad se zakončí tak, že se sejdou dvě rodiny někde např. v restauraci a povídají si, jak se jim žilo ve vyměněné rodině (duklak2)

(více)

Recenze (410)

Big Bear 

všechny recenze uživatele

Další z reality šou pro šmíráky, co chtějí vědět jaký to maj doma inde a když je při tom navíc nějaká bitka, tím líp ! Lid chce vidět slzy a krev , to platí už od nepaměti. Tvůrci to vědí a tak málokdy dojde k výměně manželek ze stejných sociálních vrstev, stejného vzdělání atd... Kdo by taky na to koukal že? Drama zvyšuje sledovanost, sledovanost zajímá inzerenty a tak se roztáčí spirála kde nejlepší je poslat mamku z města co má jednoho rozmazleného synátora a co je doma protože taťka všechny uživí kamsi na salaš, kde rodinka má 5 potomků a usedlost o níž se dělí dále se psem, kočkami, drůbeží, bravem a skotem... To, že to mamina ze statku zvládne ve vypulírovaném bytě 3+1 levou zadní i s pečení, bublaninou a hromadou nudy je zřejmé stejně jako to, že mamka z města se už druhý den při dojení pobíhající kozy zhroutí... A máme tady ty slzičky a uplakené telefonáty domů co zvedají sledovanost. Ale divákovi je občas předvedena ta nejkruťárnější kruťárna a to ta, když na závěr jeden z partnerů uzná bytí bez toho druhého natolik osvěžujícím, že si to bez něj dokáže představit i dál a pak se už ale balí kufry natrvalo... Celý tenhle formát je jaksi zvrhlý, nemohu si pomoci. * ()

duklak2 

všechny recenze uživatele

Výborný počin, který ještě donedávna neměl v našich končinách obdoby. Chválím NOVU, která tento projekt vybudovala. Bavil jsem se skoro u všech dílů. Nejlepší na tom bylo, že vždycky šla žena do jiné rodiny, která byla úplnej protiklad té její. To bylo dokonalé a myslím si, že nejen já čekal vždycky na tu chvíli, kdy začnou hádky. Ty byly skoro pořád a NOVA nám je patřičně "servírovala". Pak další dny jsme si mohli v bulvárních článcích číst něco více. Např. v pořadu vystoupila rodina, kde byl šílený nepořádek a hned se o to začla zajímat sociálka, která chtěla odebrat ženě její děti. Je zajímavé, že to sociálka nevěděla už dávno před uvedením v pořadu. Dokonce prý i některé účastnice skončily v péči psychiatrů. A dokonce i štáb nutil účastníky pod pohrůžkou finančních postihů k extrémnímu jednání tak, aby vznikaly hádky a spory. Moc tomu ale nevěřím. Já bych do takovéto reality show nikdy nešel a obdivuji lidi, kteří najdou tu odvahu být pod dohledem kamer a na očích mnoha tisíc diváků. A to vše jen pro 50 000. Už se nemohu dočkat dalších nových dílů. Doufám, že brzy uvidím Rosenbergovu verzi:-). Sice plný počet nedávám, ale i ty 4 jsou velmi pěkné. ()

Reklama

Marze 

všechny recenze uživatele

Patri to k poradum, kde se lidi stydi,ze se na nej divaji.Nadavaji,ale diva se na ne kazdy dil milion divaku.Shledl jsem nejnovejsi dil se Stropnickym.Menil se gay.I tentokrat slo o to,vytvorit co nejvetsi kontrast.Je to jeden z mala dilu,ktery neeskaluje konflikty, ale naopak dospiva k nejake obrovske harmonii.Dil,kde ze vsech sala laska vuci vsem.Stropnicky si udelal vyborny piar.Vytvari se tim efekt jakoby tenhleten porad byl necim uzitecny nebo dovry.Tyhle porady delaji z chudoby jakousi atrakci,podivanou.Lidi co v nich ucinkuji jsou stigmatizovani a zustava jim ta ostuda.100tisic honotar je z te chudoby nevymani.Stopy na detech,ktere nemohou dat informovany souhlas.Dochazi po poradu k rozchodum,nedavno i sebevrazda.Stropnicky se hajil,ze potrebuje penize na opravu zamku a priblizuje se k lidu,ze neni salonni levicak.Porad vypada,ze to bylo setkani dvou svetu,ktere na sebe nenarazili a nebyl konflikt. ()

cariada odpad!

všechny recenze uživatele

Tohle je hrozný pořad. Dívat se na dvě rodiny , které si na pár dní vymění manželky. Je to dle mého názoru příliš neetické hlavně vůči dětem, kterým je ubráno věškeré soukromý. Ano celé je to stejně jen pro peníze, jinak by to do toho ty rodiny nešli. Kdyby tam ty peníze nebyly možná bych to hodnotil i jinak. ()

castor 

všechny recenze uživatele

Sociologicky bezesporu zajímavé, zbytek už je o morálních otázkách každého diváka. NOVA miluje, když se začnou hýbat emoce, když přibudou hádky a spory, specifický český divák má vystaráno. Tu a tam shlédnu, nicméně nedávno (duben 09) mě doslova šokovala panička - samozvaná pravou českou ženou - krev a mlíko z Moravy, která nejprve zasadila Franfurkt do Francie a Paraguay hledala kdesi v Africe (ok, beru, zeměpis měla naposledy na základce), ale aby Velký státní znak České republiky, který našla při úklidu v „nové“ domovině, označila jako jakousi cedulku (neuvěřitelně profláklý čtvrcený štít k reprezentaci státu - tedy i té její Moravy), tak to je VRCHOL debility!! Jinak osobně nepotřebuju kamery k tomu, abych věděl vedle koho denně usínám.. Ale pevně věřím, že určité spektrum účinkujících najde řadu otázek a poloodpovědí!! ()

Galerie (57)

Zajímavosti (3)

  • V prvních letech rodina, jež se projektu zúčastnila, inkasovala 20 000 Kč. V pozdějších letech byla částka navýšena na 100 000 Kč. (Olík)
  • Herec Gustav Bubník, který v tomto pořadu namlouval průvodní komentáře, se společně s bývalou manželkou Soňou Bubníkovou pořadu účastnil. Konkrétně se tak stalo ve 3. epizodě, 1. série. (PanIncognito)

Související novinky

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů

02.01.2021

Nejoblíbenější uživatelé ČSFD se tradičně svěřují s osobními topkami 3 filmů (a seriálů), uvedenými v našich končinách (nebo kdekoliv jinde) v uplynulém roce, a od letoška jejich řady rozšiřují taky… (více)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno