Reklama

Reklama

Taxík

(pořad)
Soutěžní / Rodinný
Česko, 2008, 28 min

Účinkují:

Aleš Háma (moderátor), Monika Absolonová (moderátor), Tomáš Matonoha (moderátor), Vojtěch Kotek, Tereza Kerndlová, Pavel Zuna

Obsahy(1)

V pořadu Taxík nastoupí nic netušící lidé do zdánlivě obyčejného taxíku a najednou zjistí, že jsou v televizním pořadu! Při jízdě mají možnost odpovídat na moderátorovy otázky a vyhrávat hotové peníze. Jsou-li úspěšní, tak na závěr cesty dostanou svoji výhru. Pokud ale zodpoví špatně příliš mnoho otázek, jsou z taxíku vysazeni, a to kdekoliv! Taxík je prostě jediné taxi, které vám zaplatí! (Česká televize)

(více)

Recenze (222)

MartinezZ 

všechny recenze uživatele

Ze začátku poměrně divné až místy ubohé, nicméně časem si na to divák buďto zvykl a nebo se to nějak vylepšilo a bylo to i zábavné i poučné :) Nicméně časem to nějak opadlo a už ani nevím, jestli se to vysílá nebo ne. Nejzajímavějším moderátorem byl Aleš Háma, Matonohu si ani nepamatuji a Monika Absolonová působila poněkud křečovitě. A jestli to skončilo, tak asi v pravý čas, než se to stihlo zbytečně zprofanovat a okoukat. ()

pan_buh odpad!

všechny recenze uživatele

Trapná hovadina ve který předem vybraní "náhodní kolemjdoucí" nastupujou do taxíku polepenýho logama soutěže, na střeše to má kamery a oni se tváří děééésně překvapeně, že to jako netušili.... jen teda s tím rozdílem, že předem museli s produkcí podepsat smlouvu a peníze cash musí hned po vystoupení odevzdat aby pak dostali zdaněnou částku na účet. A Háma se pak šklebí do kamery jakože je to supr soutěž.... No je to stejně ulhaná šaráda stejně jako nynější ČT, hlásná trouba politických jelit. ()

Reklama

Nerd4Dreaming 

všechny recenze uživatele

Bejt to všechno reál, dal bych za pět, tyhle soutěže mě baví. Ale reál to bohužel není, vše je domluveno předem, podepsaná smlouva. Místo vyzvednutí i destinace vám zadá štáb. Pokud něco vyhrajete, můžete s tím odejít za nejbližší roh, pak se vypnou kamery, peníze vrátíte, počkáte až vám to zdaní a za pár měsíců pošlou na účet. Na závěr se vám snažej nakecat, že občas nabírají i náhodný cestující ale to je jenom chabej pokus jak zabránit týhle absolutní pravdě. Sorry, že jsem vám vzal iluze :)) ()

Marek1991 

všechny recenze uživatele

Aké súťaže to stále vymýšľajú, no tak človeku už zostáva aj rozum stáť. Priznám sa, že mi to neprišlo veľmi vtipné, možno moderátorom, možno jednoduchosťou súťaže a snahou, čo najrýchlejšie klásť otázky, mimochodom mám vždy pocit, že ten taxík jazdí naschvál dosť pomaly. Zákazníci sú náhodní a platiť im za vedomosti je celkom dobré, ale tie malé výhry z toho až takú veľkú súťaž nerobia. Obyčajná podpriemerná zábavka, pre ľudí, ktorí sa naozaj nudia. ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Dá se, ale rozhodně ne pravidelně a každý všední den, jak se tahle soutěž vysílá. Soutěž však stále tápe v hledání dobrého moderátora. Háma, Matonoha ani Absolonová mě nijak neuchvátili. Nejsou přímo špatní, ale dost často se tváří, že znají odpovědi na všechny otázky a to jsou tam často dost nevyzpytatelné a obtížné. Nesympatičtí moderátoři a oproti tomu šance se "vzdělat" a ještě na tom vydělat v taxíku. Jednou, maximálně dvakrát v týdnu se to podstoupit dá. 60% ()

Galerie (9)

Zajímavosti (24)

  • Peníze se výhercům vyplácí až dodatečně, předání peněz v taxíku je tak jen „na oko“. (juta)
  • Aleš Háma dostává sluchátkem od dramaturgie přesné znění otázek, ale ve speciálním díle potvrdil i to, že si některé otázky tématicky vymýšlí i přímo za jízdy. (DexMASTER094)
  • Poprvé se Taxík vysílal v Česku v roce 2008. V zahraničí už v červnu 2005. (Duoscop)

Reklama

Reklama