Reklama

Reklama

Steven Seagal - Muž zákona

(pořad)
  • Česko Steven Seagal: Stražce zákona (více)
Reality-TV / Krimi
USA, 2009, 19x30 min

Steven Seagal se vydává společně s policejním sborem do ulic města New Orleans v Louisianě, kam půjde hledat skutečné kriminálníky. V pořadu tak budou vidět bojové dovednosti akčního herce Stevena Seagala v reálném boji. Tvůrci dají také nahlédnout do hercova soukromí. (oficiální text distributora)

Recenze (75)

Gary 

všechny recenze uživatele

"Hlavně tam vnikneme pomalu, můžou tam být DĚTI!" "Jak může prodávat drogy, když má DĚTI?!" "Pomáhal jsem DĚTEM v DĚTSKÉ nemocnici, teď jsou všechny zdravé." "Oh, můj Bože, pozor na DĚTI!" "Nejvíc mě naštvalo, že měl u sebe DÍTĚ!" "Copak vám nezáleží na vašich DĚTECH?!" Steven Seagal brnká na kytaru, na city a v neprůstřelné vestě vypadá jako vagón, který chrání zákon a všechny DĚTI světa. Ale pořád je to dívatelnější než drtivá většina jeho "filmů" za posledních patnáct let. ()

Ydrosten 

všechny recenze uživatele

TV Barandov , bohužel nechytám , takže jsem shlédl pouze pár episod u bráchy. Celkem zajímavé , a pro mě překvapující , že Segal je i ve skutečném životě něco platný. Těch několik dílů hodnotím celkem pozitivně , i když takovéto pořady o " jakoby " policejním oddělení nemusím ( tady je to ovšem tvrdá realita ) Pobavila mě scéna , kdy kohosi zatýkaly a nakonec to dopadlo tak že se tam rozdávaly autogramy ( nemá tendle seriál základy v tom akčím seriálu co teď Segal vyslal do světa ? ) ()

Reklama

mysiak 

všechny recenze uživatele

Či sa to niekomu páči alebo nie...ale Steven Seagal je proste pán...urobiť reality šou o jeho práci o ktorej som predtým nič nevidel..a zároveň byť lepšie ako všetko jeho filmy za posledných 10 rokov..to chce guráž...a ako reality šou to tiež obstojí..ale hlavne vem to čerta...pozerám to kvôli Seagalovi..a ten je strašne cool... ()

ondrula 

všechny recenze uživatele

Tak Seagal prý dělá v Louisianě už 20 let zástupce šerifa, akorát to drží v tajnosti. To je fakt mazec. Pakliže je to pravda, tak mají v US neprosto neschopnej bulvár, že do toho nikdo nešťoural (anebo Steven už nikoho nezajímá?). Viděl jsem první dva díly a stačilo mi to. Týpci jezděj autem, občas vylezou a někoho otravujou, nic zvláštního se tam ale neděje. Zaujalo mě, že všichni policajti v New Orleans jsou očividně pěkně vyžraní (Steven mezi ně tedy pěkně zapadne) a protože se točilo v létě, ze všech pěkně leje. To zas bylo pane pokoukání. ()

animario 

všechny recenze uživatele

Steven býval macho, teď si mastí ego. Mám toho zavalitýho strejdu rád, vždyť jsem vyrůstal na jeho filmech, kde lámal údy neřádům o sto šest (nebo o koleno) a zarážel vývrtky do čela, ale teď? Vozí si zadek v policejní káře a sem tam pokárá sútrou nezletilýho afroameričana na cracku či opilýho houmlese, co přejde na červenou. Na druhou stranu je třeba říct, že tahle reality šou je to nejzábavnější co za posledních pár let natočil. ()

Galerie (17)

Zajímavosti (5)

  • Místo natáčení: Jefferson Parish, New Orleans, stát Louisiana. (ssfan)
  • Kromě herce Stevena Seagala se v pořadu objevují také policisté Johnny Fortunato, Newell Normand a Larry Dyess. (ssfan)
  • Úvodní epizoda s názvem The Way of the Gun vytvořila americké stanici A&E TV rekord ve sledovanosti vlastní televizní série - 3,4 milionu diváků. (ssfan)

Reklama

Reklama