Reklama

Reklama

Akční komedie Zombieland společnosti Columbia Pictures vypráví příběh dvou mužů, kteří se snaží přežít ve světě, ovládaném zombies. Columbus (Jesse Eisenberg) je obrovský zbabělec – ale jak se ukazuje, pokud máte hrůzu z toho, že vás sežerou zombies, dokáže vás strach udržet naživu. Tallahassee (Woody Harrelson) je drsňácký zabiják zombie, který je motivován touhou získat poslední čokoládovou tyčinku na světě. Když spojí své síly s Wichitou (Emma Stone) a Little Rock (Abigail Breslin), které také objevily vlastní způsoby, jak přežít nadvládu zombie, budou muset zjistit, co je horší: spoléhat se jeden na druhého nebo se nechat přemoci zombies. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (8)

Trailer 1

Recenze (1 722)

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Velice mě udivilo, že se mi ten film zas tak nelíbil jako spoustě lidí tady. Hlavní představitel, Jesse Eisenberg, je děsnej vocas a strašně mi vadil (postupem let se můj vztah k němu vyvíjel). Ostatní jsou v pohodě. Objevil se i Bill Murray, ale opravdu se pouze objevil, což byla škoda...Dobrej film, ale ne zas tak moc :D EDIT: napodruhé už mě to bavilo o něco více, hlavně to zachránilo finále a na dvojku jsem zvědav o kousek více...PS : Emma Stone je tu hrozně sexy ... 70% ()

emma53 

všechny recenze uživatele

Tak tohle byla výzva od jednoho uživatele a já naprostá nehororka jsem si řekla.....že to na just dám a s hrůzou jsem si to ještě pustila pozdě večer. A vida, když jsem zavřela oči při různých momentech hladových zombíků, vyloupl se z toho celkem zábavný horor s výbornými hláškami s chlapem jak víno, Woodym a s kočkou Stoneovou. Občas mi to nedalo a dívala jsem se na ty autíčka poházená kolem a díky za triky. Na konci jsem se už nenamáhala zavírat oči a jednohubkový horor mám za sebou........vidíš, zvládla jsem to ! Když vypustím zvratky, tak klíďo solidní čtyřka. ()

Reklama

Nathalie 

všechny recenze uživatele

Země Zombie je Disneyland pro ty, co radši živé mrtvolky, ukousnuté končetiny a vnitřnosti na předním skle. Pod černočernou komediální pokrývkou a ukrutnými záběry z populární hry "Mozkostřelnice" se ale skrývá nečekaně tradiční obhajoba ryze rodinných hodnot. Sbírka nesourodých postaviček se snaží zachránit holý život a zdravý rozum a při likvidaci nepřátel /zombie jsou jednotný anonymní proud a nevyskytuje se zde útlocitný žralok vegetarián a la Fido/ stejně jako při vybití zlosti postupují hravě a s příkladnou estetickou manýrou. Jednou z linií je loserovská romantická klasika "asociální nerd se snaží sbalit McVysněnou" zasazenou do Spojených států zombických, kde zkrátka koncept soulmate musíte opustit a racionálně brát, co ještě nesežrali zombíci, pokud vás tedy neláká celoživotní sexuální abstinence. Lépe to ladí buddylinii- postavám nevinné malé sestry a rambokovboje, který svoje trauma projektuje do lovu cukrovinek a ve filmu plní dva základní úkoly : hláškostroj a popkulturní fanda. Zombieland svým lunaparkovým finále a kompromisním přístupem jen potvrzuje, že má parametry vánočního filmu- taková masová a masitá zábava potěší celou rodinu. Existenciální cameo rulez. ()

Hal_Moore 

všechny recenze uživatele

Asi můj nejoriginálnější zombie zážitek. Zombieland před příchodem do kin neměl moc nadějí na úspěch, naštěstí díky krátké stopáži nemusel Ruben Fleischer ve svém celovečerním debutu vyplňovat mezery mezi zajímavými sekvencemi vatou plnou klišé. Woody Harrelson vyhlašuje do světa svůj návrat do skoro první ligy (on nikdy v té první sto procentně nebyl), Abigail Breslin zase všem dokazuje, že není žánru, do kterého by nezapadla. Ruben Fleischer dokázal spojit hororový akčňák se sociální satirou a výborným smyslem pro humor. Po případné apokalypse je pro mě Tallahassee první zombie kosič, kterého budu chtít mít vedle sebe. A hned potom B.M. ()

Isherwood 

všechny recenze uživatele

Slávu provolávající zámořské ohlasy sice chápu, ale odmítám se k nim přidat. Zombieland totiž jede tak na půl plynu, i když by s klidem mohl 85 minut tlačit pedál skrz podlahu. Nápady ze soudku černohumorného tvůrci vysypou během úvodních titulků, aby se pak hodinu víceméně nic nedělo, dojelo se k B. M. a pak do zábavního parku. Sem tam se vzpomene popkultura (Facebook, herci, filmy), občas se přeladí do videoherního módu (jízda na horské dráze je datadisk Painkillera), ale opravdu málokdy se vynoří něco opravdu kulervoucího, co bych nevypustil z hlavy navěky a chtěl si kvůli tomu snímek pouštět znovu… na to mi vlastně stačí trailer. PS: Woody Harrelson patří k absolutně nej frajerům roku, o tom žádná. ()

Galerie (39)

Zajímavosti (70)

Související novinky

Virová nákaza ve filmech

Virová nákaza ve filmech

15.03.2020

Momentální krizová situace reagující na probíhající šíření viru Covid-19 měla mimo jiné za následek i uzavření veškerých kinosálů, což pochopitelně vedlo k tomu, že distributoři začali rušit či… (více)

Piráti z Karibiku bez Johnnyho Deppa ušetří miliony

Piráti z Karibiku bez Johnnyho Deppa ušetří miliony

04.01.2019

Už je v podstatě jasné, že studio Disney místo klasického pokračování Pirátů z Karibiku hodlá celou sérii rebootovat. Poslední díl totiž vydělal „jen“ 794 milionů a to je po miliardových dílech pád,… (více)

Nej filmy roku a PF 2019!

Nej filmy roku a PF 2019!

31.12.2018

Film, od kterého jsme kvůli komplikacím při natáčení (výměna režiséra) raději nic velkého nečekali. Bohemian Rhapsody. Dnes suverénně nejoblíbenější a masami nejlépe hodnocený filmový šlágr roku.… (více)

Disney zvažuje restart Pirátů z Karibiku

Disney zvažuje restart Pirátů z Karibiku

24.10.2018

Scenáristé Deadpoola a Zombielandu Rhett Reese a Paul Wernick měli údajně mít první schůzky se studiem Disney o potenciálním rebootu miliardové série Piráti z Karibiku. Zatím není jasné, jestli… (více)

Reklama

Reklama