Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Je to humorný pořad Bolka Polívky. V každém díle jsme si mohli poslechnout netradiční příběhy Bolka Polívky a jeho kamarádů, které nám převyprávěli do humorných historek. Pořadu se účastní i jiné populární osobnosti. Bolkoviny se natáčí v restauraci U klauna na farmě Bolka Polívky v Olšanech u Brna. (duklak2)

Recenze (72)

MUNRO 

všechny recenze uživatele

Na rozdíl od většiny uživatelů,kteří vložili svůj komentář mně osobitý humor Bolka Polívky sedí.Samozřejmě tak jako to už v typech těchto pořadů bývá se atraktivnost a humornost jednotlivých dílů odvíjí od schopností pozvaných hostů.Osobně doporučuji díl s Bohumilem Kleplem,ten je naprosto dokonalý! ()

klukluka 

všechny recenze uživatele

Bolka Polívku prožívám, mám ho nejen za mimořádně vtipného, ale i za enormně moudrého člověka. V Bolkovinách tyto svoje přednosti jistě mnohokrát prodal, já jsem ale ten pořad viděl jen párkrát a nehodlám na tom nic měnit. A to zejména kvůli scéně. Ty reklamy v pozadí a chlast na stole z toho dělají po zásluze pravěk televizní zábavy. ()

Reklama

Phobia 

všechny recenze uživatele

Talk-show závisející na kvalitě hostů, jak už to u tohoto druhu pořadů bývá obvyklé. Někdy nadprůměrně vtipné, jindy divák stěží dvakrát ohrne rty a nudí se. Prostě průměr, Bolku, šedivý průměr, televizní vata a nic víc... A otázečku na konec - ten červený frňák, to je ten na gumičce z "Manéže" nebo z chlastu? 50% ()

duklak2 

všechny recenze uživatele

Pár dílů jsem viděl, ale celkově to na mě působilo, jako nějaký guláš scének. Bolkoviny se mi pletly s Manéží. Myslím si, že tento pořad spíše ocenila střední generace. My, co jsme mladí, tak naše kroky vedly v době vysílání raději do knajpy:-). Ale i tak a to jen díky Bolkovi, tento pořad oceňuji příjemnými třemi hvězdami. ()

Drom 

všechny recenze uživatele

Toho ožralýho mima z konce republiky fakt nemusím. Koukat na něj, jak se klátí někde v hospodě za stolem a s vidinou chlastu blábolí nesmysly nehledě na to, jaké kamarády dneska pozval, to je pane zážitek. To je ten typ člověka, co za cizí historku doplní nějakou (nejlépe alkoholovou) kravinu a srandy kopec. Inu od Bolkova životopisného dokumentu se toho moc nezměnilo, jen je starej a víc vylitej. A čím to, že já za podobný výkony taky nejsem ta celebrita? ()

Galerie (7)

Reklama

Reklama