Reklama

Reklama

Kotel

(pořad)
všechny plakáty
Talk-show / Publicistický
Česko, 1998

Obsahy(1)

Diskusní show vysílaná na TV NOVA. Michaela Jílková si do každého dílu pozvala nějakého politika a lidé mu kladli otázky. Pořad se začal vysílat v roce 1998. V dnešní době už se nevysílá. (duklak2)

Recenze (116)

-bad-mad-wolf- 

všechny recenze uživatele

Naprosto zbytečná a trapná exhibice, kterou si Nova naivně snažila vybudovat... hm, snad dojem toho, kdo stojí při chudákovi občanovi? Věřil někdo, že pána politika přinutí k činu chvilka ve studiu s rádoby drsnou Jílkovou a houfem nazlobených lidiček? Maximálně si občánek, trávící večery s Novou, dupne a dá za pravdu tomu strejdovi, co to tomu sviňákovi tak hezky natřel..! Čistě vykalkulovaná show, která bavila snad jen díky své časté komediálnosti. Jako kulisa k hraní Dooma o hvězdičku víc. ()

kalan26 odpad!

všechny recenze uživatele

Hlas lidu v politických TV diskuzích? Ne díky. Možná s profesionálním moderátorem, na profesionální úrovni. Nikoliv na hnilobné půdě TV Nova. V mládí jsem to sledoval a fandil "duchaplným" výkřikům hospodských povalečů. Dnes už nikoliv. Nehodnotím (nechtěnou) zábavnost, nýbrž objektivní kvalitu pořadu a ta je nulová. 0% ()

Reklama

LadyDevil 

všechny recenze uživatele

Jeden z mála pořadů, kde bylo snad vždycky jasný, že to nebude zas taková ztráta času, bude se něco dít a kde moderátor není jenom směšnou figurkou..Jílková dovedla opravdu skvěle zatopit, a to se potom politici topili:-) A když se do toho přidal nějakej ten buran s tím, že si chce užít svojí chvilku slávy a úspěšně tam prskal, byla to pak zábava k nezaplacení, nepamatuju, že bych se u Kotle někdy nudila..:-) ()

CheGuevara odpad!

všechny recenze uživatele

Drahá paní Michaelo, díky csfd jsem si konečně mohu s vámi sjednat účty. Váš pořad neměl s novinářskou prací nic společného. Takto se nedá vést jakkákoliv smysluplná debata, natož aby se dalo dobrat nějakého výsledku potažmo nových informací. Veřejné lynčování byť jen slovního charakteru do vyspělé demokracie a ani do jakékoliv novinařiny nepatří. Žumpa, hnis, dekadence a hnus televizní tvorby, tedy ze stáje TV Novy nic nového. ()

messiah 

všechny recenze uživatele

Jeden z nejlepších pořadů jaké NOVA vyprodukovala. A lví podíl na tom má nekompromisní a sexy Míša Jílková která topila komukoli napříč politickým spektrem. Oponovat, argumentovat a vůbec proti ní obstát dokázal málokdo. Mimoto přesně tohle lidé chtěli vidět - to, jak to někdo těm tlučhubum který si sami volíme dává sežrat. A Jílková jim to dávala sežrat krásně nevybíravě, díky komerčnímu zaměření pořadu mnohem peprněji než neméně schopný kolega Václav Moravec z veřejnoprávní televize. Kotel byl vlastně taková reality show "poduste svého politika" a pekelně bavil...ostatně o ničem jiném než o zábavě ani nebyl. ()

Zajímavosti (2)

  • Do jedné z epizod pořadu si pozvaný poslanec a předseda Sdružení pro Republiku - Republikánské strany Československa PhDr. Miroslav Sládek přinesl vlastní nápoj, a to prý proto, aby se ochránil před případným pokusem ho otrávit. (JoranProvenzano)
  • Formát Kotle prý vymyslela sama Jílková, která chtěla se svým výrazně dominantním vzezřením vytvořit konečně dostatečnou konkurenci českým politickým diskuzím. [Zdroj: Refresher.cz] (Duoscop)

Reklama

Reklama