Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Televizní pořad České Televize, kterým provází Petr Svoboda. V každém díle nám představí Petr Svoboda českou rodinu, které dá úkol, který jakmile provedou správně a bez chyb, vyhrávají vysněné ceny, které si sami určili. (rozbris)

Recenze (110)

Kindernay 

všechny recenze uživatele

Nedokážu přesně říct proč, ale tehle pořad se mě nikdy nelíbil..asi z části i kvůli moderátorovi, který mě prostě nikdy nebyl sympatickej, ale i celkově se mě to nelíbilo..mám pocit, že jednou říkal ředitel Novy(už nevím,jestli ještě Železný nebo Dvořák), že zrovna tento pořad by na Nově dokázali udělat mnohem líp , a s tím plně souhlasím, myslím si, že tenhle formát by se dal udělat mnohem líp. ()

H34D 

všechny recenze uživatele

Áá, hodina pravdy nastala, vítejte v rodince Novákových, nezaměstnaná maminka dostane za úkol sehnat si do týdne práci, tatínek pseudopodnikatel se naučí točit talíř na penisu, dcerka se přestane řezat do zápěstí a odbarví si zpět ty růžové vlasy a syn leavne místní gang a do týdne sebere odvahu říct rodičům, že byl vyhozen ze zvláštní školy + Petr Svoboda alias entuziastický postkomunista vše nadšeně okomentuje... Ale ne, naopak to bylo někdy zábavné a velice tolerovatelné. 4/10 ()

Reklama

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Prostá rodinka, čo by rada ľahko prišla k hmotným statkom po ktorých túži, si môže svoje sny splniť v "Hodine pravdy". Jeden z jej členov však musí úspešne zvládnuť pred kamerami zadanú úlohu, na ktorej nacvičenie mal len niekoľko dní. Úlohy sú to pomerne kuriózne a zároveň náročné. Nech sa majú diváci na čo pozerať. Takže často sa stáva, že súťažiaci odchádzajú zo štúdia s dlhým nosom. Univerzálny moderátor Pert Svoboda sa tam výborne hodí. ** ()

UncleG odpad!

všechny recenze uživatele

Petr Svoboda je pohotový, vtipný a nápady sršící zhruba tak jako přejetá žába v pangejtu. Idol dnešních babiček uvádí křečovitou šou, jejíž hlavní náplní jsou jakési nevyrovnané úkoly pro ziskuchtivé rodiny z Čech, Moravy i Slezka... Zvláštní kapitolu na mým soukromým shit-o-metru pak tvoří takzvaná "domácí vida" - Děsivý toť přízrak veškeré lidské ubohosti. ()

Wbcko 

všechny recenze uživatele

Ale tak, dívat se na to dalo. Akorát úkoly byly občas dost nevyvážené viz. cokoli co se stačilo naučit zpaměti (vlajky, zvuky ptáků, cokoli), na což by stačilo průměrnému studentovi den až dva přípravy, na druhé straně dovednostní vylomeniny, kde si i po několika letech tréninku nemůžete být jistí, že to zrovna "na vaši hodinu pravdy" vyjde. A homevideo z týdenního tréninku bych často taky nemusel, pro jeho trapnost, vidět. ()

Galerie (6)

Reklama

Reklama