Reklama

Reklama

Sama doma

(pořad)
Publicistický
Česko, 1998, 56 min

Účinkují:

Veronika Boleslavová (moderátor), Stanislava Lekešová, Martina Vrbová, Jana Havrdová, Ester Janečková, Lucie Váchová, Alena Veliká, Iva Kubelková, Jolana Voldánová, Tereza Stýblová (více)
(další profese)

Obsahy(1)

Živě vysílaný kontaktní publicistický pořad poskytuje především ženskému publiku zajímavý a inspirativní program, servis, zábavu i informace - a to vše živě s možností okamžité reakce Vás diváků. Program se skládá z celé řady rubrik a doplňují jej hosté z řad lékařů, sociologů, psychologů, ale i známých a zajímavých osobností. Ženy se samozřejmě dozvědí mnohé i o nejnovějších trendech v oblasti odívání, kosmetiky, úpravy vlasů atd. Nechybí ani zajímavá soutěž. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (158)

annifrith 

všechny recenze uživatele

Co maj mamky na MD dělat? Kromě každodenního kolotoče, můžou chodit někam do mateřskýho centra. Ale tohle není jen pro maminy. Někdy to skouknu a docela mě to baví. Jindy jdu radši na zahrádku vyplet pažitku nebo ošetřuju podlahovou krytinu. Mimochodem, nevím, kterej...vymyslel termín mateřská dovolená. Byla jsem na ni čtyřikrát, ale do dovolený to mělo daleko. ()

Ceberus 

všechny recenze uživatele

Dobrovolně na to nekoukám, ale když to zrovna zahlédnu, tak se mi nezdá, že by to pro cílové publikum bylo natolik scestné, aby to muselo být na ČSFD v temných barvách. Dokonce bych řekl, že si ve veřejnoprávním médiu dávají velký pozor na to, aby tam nezaznívaly žádné zjevné spirituální či ezo bláboly, které by jistě část cílového publika dokázalo ještě více přitáhnout. ()

Reklama

reditelka 

všechny recenze uživatele

Já bych tenhle pořad úplně nezavrhovala. Soustředěně se na to sice dívat nedá, ale jako kulisa při vaření nebo žehlení to docela ujde. Nemusíte u toho totiž přemýšlet a ještě se dozvíte, jak nejlépe vyléčit opruzeniny dětí nebo kvasinkovou infekci. Za tohle si tu jednu hvězdičku určitě zaslouží. Jen pozor, ať nedopadnete jako ta "sama doma" z České sody. ()

Monggol 

všechny recenze uživatele

Jako hodnotím hlavne staršie verzie, ale to je jedno, pretože oproti slovenskej mutácii "Dámsky magazín STV" či "Dámsky klub" je toto absolútne na úrovni. Tam je to tragicky úbohé a úboho trapné, že mám chuť .... Nie ... Nie! Radšej prehltnem zlú slinu. Pravidelné sledovanie spôsobuje nevratné poškodenie mozgu a emocionálnu labilitu! ()

Maryinka 

všechny recenze uživatele

Potkat já osobu, jež složila nesmírně otravnou znělku Sama doma, nedopadlo by to s ní dobře... Jinak ale nechápu zdejší kritiku. Vždyť je lepší, když ženy v domácnosti sledují něco, kde se dozví spoustu zajímavostí, než přihlouplé mexické telenovely. Občas se při sledování nudím, některé moderátorky nejsou tak sympatické jako jiné, odpad! ale podle mě vypadá jinak. ()

Galerie (39)

Zajímavosti (2)

Reklama

Reklama