Reklama

Reklama

Snídaně

(pořad)
  • Česko Snídaně s Novou
Publicistický / Talk-show
Česko, 1994, 181 min

Režie:

Václav Svoboda

Účinkují:

Johan Mádr (moderátor), Ondřej Havel (moderátor), Milan Peroutka ml. (moderátor), Nikola Čechová (moderátor), Kristina Kloubková (moderátor) (více)

VOD (1)

Obsahy(1)

Snídaně s Novou je televizní pořad TV Nova, Snídaně je vysílaná od počátku vysílání TV Nova. Snídaně se vysílá každý všední den od 5:55 do 9:00, dříve byla vysílaná již od 5:00. Během ranního vysílání probíhají rozhovory, každou půlhodinu se vysílá zpravodajský blok, po něm přehled tisku a dopravní servis. Před sedmou hodinou se vysílá Pohádka pro děti doprovázená soutěží o hračky. Kromě moderátorů do vysílání zasahují i moderátoři u internetu. Nechybí informace o počasí. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (219)

Karlos80 

všechny recenze uživatele

Pamatuji si že tento pořád, ještě když jsem chodil posledním rokem na základku, mně občas po ránu dělal doprovod...Jednoduše jsem s ním vstával..Ale to jsem ještě neměl internet, rádio poslouchal zcela sporadicky. Nicméně časem a stálými změnami i co se týká třeba častým střídáním a měněním moderátorů pořad ztatil svůj původní lesk, prostě se to okoukalo a v dnešní době nato už ani nemám čas a také dávno už využívám úplně jiných informačních médií...Těžko říct kdo byl z celé této skupinky lidí nejlepší a nejpříjemnější, jestli první moderátoři Boura s Mayerovou nebo někdo jiný, jako třeba Gondíci kteří to pojali za svou estrádní šou typu Go-Go, vždy záleželo na jednotlivé přístupu, nápadu, příjemnosti a nakonec celkové oblíbenosti.. ()

Wallis3 odpad!

všechny recenze uživatele

Dne 3.9. 2018: "MODERÁTOR PETR SVOBODA VEDE SVÉHO SEDMIROČNÍHO SYNA POPRVÉ DO ŠKOLY! NENECHTE SI TO UJÍT!" Že na tv Hovna něco berou je všeobecně známo, ale že už i IQ mají jak bublající bahno, to už je moc. Takovou vypatlanost předčí už jen jejich Televizní Noviny. Ne jenom, že si to s klidným svědomím nechám ujít, ale ještě ho prokleju do pátýho pokolení!!!! ()

Reklama

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Veľa televízií dnes využíva tento trendový formát relácie, ktorá je naživo vysielaná z interierov štúdií od skorého rána. Dvojica výrečných moderátorov vyspovedá zopár hostí, pustí sa nejaký hudobný klip, prečítajú sa krátke správy, predpoveď počasia, dopravná situácia a tak každý deň dokola. Česká Nova bola jedna z prvých staníc, čo s tým v našich krajoch začala. Pamätám si, že som si zvykol, keď som išiel do práce, dať ľahké raňajky, kafíčko, cigaretku a podmaz ku tomuto rannému rituálu mi robila práve táto relácia. Bolo to také moje televízne rádio. ** ()

kulyk odpad!

všechny recenze uživatele

Sourozence Kundíkovi a Bource Majerového vystřídala várka nových, neokoukaných dementů. Jejich nesmyslné, optimistické a rádoby kůl žvatlání člověku hned po ránu zpříjemní postopicoidní žaludeční úlitbu bohům. Odpad i za songy useknuté v půli, imbecilní bulvární zprávy a toho morčecího debílka s naducanou tvářičkou a projevem naspeedované gumy. To už je lépe po procitnutí mžourat na to olezlé hovádko do zrcadla. ()

DanielW94cz 

všechny recenze uživatele

Přidám se k řadě komentářů typu, když jsem ještě chodil na základku.......Ráno když jsem vstal první co jsem udělal,sáhl jsem ospalí po ovládači a zapnul jsem si tento pořád.Když mi bylo 10 let,rád jsem se na to než jsem šel do školy podíval,hlavní důvod proč jsem se na tento pořád díval byla pohádka a zpravodajství.Červený traktůrek byl asi jeden z nejoblíbenějších,zpravodajství za moc nestálo,dokola se opakující a nudné.Z velkým odstupem času musím uznat že to stálo skoro celé za prd,ono by se s toho dalo vytěžit daleko více,ale to by tento pořad nesměl být v režii TV Nova!! Jedna hvězda patří pohádkám,nebýt jí,byl by to jasný odpad. ()

Galerie (17)

Zajímavosti (4)

  • Za dvacet let se ve Snídani s Novou vystřídalo 40 tisíc hostů. (M.B)
  • Od 5. září 2022 se pořad vysílal ze zbrusu nového studia a také s názvem, ve kterém už chyběl dovětek „s Novou“, tedy jenom Snídaně. (DominatorCZ)

Reklama

Reklama