Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Film se odehrává v 50. letech, kdy Ann Devereaux (Renée Zellweger) opouští svého muže Dana (Kevin Bacon), vezme své náctileté syny a vydává se na cestu, aby našla bohatšího muže a lepší život. Bohužel už to nejde tak lehce jako před 20 lety, kdy všechny okouzlovala svým mládím a jiskrou. (j.o.j.o.)

Videa (2)

Trailer

Recenze (97)

peetriss 

všechny recenze uživatele

Celkem dlouho trvalo, než jsem přišel tomuto dílu na chuť, možná proto, že bylo těžké napojit se na hlavní hrdinku chovající se hloupě, navíc se zlatokopeckými sklony. Přes poměrně kvalitní dobovou výpravu, kostýmy a kameru, byla cítit jemná „soap-operovost“ ukazující, na které cílové publikum je mířeno. Až ve druhé polovině, kdy bylo více zamířeno na syna v podání Logana Lermana a drama jeho vztahu k matce, mě dokázal film více zaujmout a také si dokázal vybojovat třetí hvězdu. Samotná Renée Zellwegger již každopádně dokázala podat kvalitnější výkony. ()

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Ešte snáď v žiadnom filme ma tak neočarila atmosféra 50.rokov ako tu. Konečne film, kde nešetrili na kostýmoch, kuliasách a predovšetkým na autách. Príbeh ma však veľmi neoslovil. Pripadal mi veľmi orezaný a myslím že pár scén vystrihli. Napríklad zbytočne sa rozvíjajúci vzťah medzi hlavnou predstaviteľkou a Budom. Čakal som od toho vzťahu viac. Soundtrack nebol vôbec zlý, dokonca niektoré songy boli skvelé, ale málo využité a zneli len veľmi krátko. Kevin Bacon a Renée Zellweger tomu filmu dodali aspoň nadpriemerné herecké výkony a možno aj to film nakoplo do tých správnych otáčok a mne nedovolilo sa nudiť. ()

Reklama

DR.SZ 

všechny recenze uživatele

Tento snímek se zdá na první pohled dokonalým, ale za dokonalé se může jen považovat ztvárnění role Ann v podání Renée Zellweger, která svoji rétorikou a celkovým postavením z filmu zvládla udělat slušnou tragikomedii. Tento žánr by mohl snímku prospět více, bohužel několik prvků to kazí. Jako třeba že režisér se snaží, aby hrál titulní roli jaksi jeden syn Ann, což je špatně zvoleno. Navíc ty pokusy Renée zapadnout do okolí jsou přerušovány jejího pubertálního synka až moc, čili nakonec z toho vzešla průměrná komedie! P.S. Proč tvůrci nedali vůbec prostor tomu druhému synovi? Jako by tam nebyl ...52% ()

FireBlader 

všechny recenze uživatele

Tak tohle vážně nebyl film pro mě. Nuda od začátku do konce, jen občas trochu pozdvihnutá vcelku pohlednými záběry exteriérů. Další film o zhrzené dámě, která se vydá na cestu emancipace a dojede, kam ani nechtěla, ale je tam úžasně šťastná. Aspoň to teda tvrdí. Nevim proč, ale připomnělo mi to Hodiny, u kterých jsem se taky neuvěřitelně nudil. Nevím, z čeho kdo usoudil, že jde o komedii. Zkrátka jsem zas šlápnul vedle. U takových filmů by asi měl být varovný řádek - Pouze pro ženy. ()

veverysiak 

všechny recenze uživatele

Romantická road-movie s popredím hľadania svojho šťastného miesta na západnej pologuli, v pozadí ale s niečím ešte silnejším, a síce zobrazením ženskej a materinskej nezlomnosti, neutíchajúceho optimizmu a lásky pri zabezpečovaní toho najlepšieho pre svoje deti a rodinu, myslím, že často zatracovaná Renée tu našla svoju optimálnu polohu, suverénne ovládla scénu príbehu a nedovolila čo ako dobrým mužským kolegom zatieniť ju, takže 75%. ()

Galerie (21)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama