Reklama

Reklama

Olive je úplně obyčejná holka, není nijak zvlášť oblíbená a někdy má pocit, že je dokonce neviditelná. Přátelí se pouze se spolužačkou Rhiannon, která se ji snaží vytáhnout o víkendu kempovat. Olive nemá náladu, a tak si vymyslí, že má rande s vysokoškolákem Georgem. Po víkendu kamarádka hoří nedočkavostí a chce z Olive dostat nejmenší podrobnosti o jejím rande. Ta popustí uzdu své fantazii a vytvoří romantickou ságu o tom, jak s ním přišla o panenství. Olivino líčení fiktivního milostného zážitku ovšem zaslechla náboženská fanatička Marianne. Během chvíle to ví celá škola. Dívce nejprve vadí, že ji všichni odsuzují a probírají její sexuální život, nakonec si ale začne na svou popularitu zvykat. To všechno se ale brzy změní... (TV Nova)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (626)

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Nestává se každý den, abych se setkal s komedií originální, vtipnou, neotřelou a s naprosto fajnově vtipnou holkou v hlavní roli. Nebudu to zapírat. Emma Stone byla úžasná. Předvedla mi naprosto průměrnou studentku, naprosto průměrné školy, která se ale i přesto všecko naprosto dokonale vymyká stereotypům a ukazuje americký studentský život z té druhé stránky. Panna nebo orel mě nesmírně bavila, ani jednou jsem se nedočkal trapné chvilky, ani jednou jsem se nesetkal s nějakou ubohou postelovou scénou, který tyhle americký komedie shazuje. Film Panna nebo orel mi totiž ukázal, že to také může fungovat jinak a funguje to neskutečně dobře. Sakra, kam tvůrci na tyhle fajnový nápady chodí. ()

silentname 

všechny recenze uživatele

Neviem, či som bol nesprávneho pohlavia, alebo čo sa dialo, ale ja som sa pri tomto filme najmä nudil. A dať jednu dobrú herečku do hlavnej role nemôže zachrániť všetko ostatné. Občas povie niečo vtipné čo ma nakopne, no väčšinou to nie je pre mňa moc zaujímavé sledovanie. Viac-menej som na väčšinu vecí úplne zabudol, pamätám si akurát Lisu Kudrow, z ktorej vznikla počas filmu pekná sviňa, pamätám si, že Olive nechcela ublížiť svoju obľúbenému učiteľovi, a ako nechala všetkých si myslieť o nej všetko možné i nemožné... ale neviem nájsť nič, čo by som povedal, že sa mi na tom filme výrazne páčilo. Ja som sa najmä nudil. Možno je to skôr film pre dievčatá a ženy, ktoré si v tom dokážu nájsť viac. Ja som to akosi nedokázal. Ale vďaka Emme Stone dávam 3 hviezdy. ()

Reklama

Hild 

všechny recenze uživatele

Ze začátku jsem se nemohla přenést přes nesmyslnou úvodní zápletku, která narostla do obrovských rozměrů. Některé postavy bych z filmu úplně vyhodila (celý ten náboženský spolek byl strašně trapný). Na druhou stranu je tady ale něco, co z Easy A dělá celkem příjemnou a stravitelnou komedii. A to je Emma Stone. Ta ze sebe dává úplně všechno, je to neuvěřitelná sympaťačka a už delší dobu mě tato herečka opravdu baví. Rodiče hlavní hrdinky jakoby přiletěli z Marsu, jenže když jsou v podání Stanleyho Tucci a Patricii Clarkson, nelze si je neoblíbit. Easy A na některý pohodový večer rozhodně není špatná volba a pár vtipných momentů se zde taky najde, bohužel trapných je poněkud více a víckrát už si asi Easy A nezopakuji. ()

dobytek 

všechny recenze uživatele

Tato týnejdžrovská komedie postrádá všechno, co bych od týnejdžrovský komedie očekával. Žádný divoký mejdany a život podle hesla sex, drogy a drum'n'bass. Místo toho většinu filmu posloucháte nějaký mentorování 17-letý holky. Dávám jednu hvězdu za občasný záblesky humoru a druhou hvězdu za několik herců ve vedlejších rolích. Jako celek mě to ale vůbec nebavilo. ()

Tsuki 

všechny recenze uživatele

Ještě před zhlédnutím jsem měla z nějakého důvodu pocit, že se mi tahle komedie bude líbit, a nemýlila jsem se. Je zvláštní, že jsem při sledování měla podobné pocity, jako když jsem před několika lety viděla film Freaky Friday, který se od té doby stal mou oblíbenou americkou komedií. Nejsem si jistá proč, ale je pravda, že Easy A je stejně příjemnou komedií, která určitě spadá mezi ty inteligentnější. Nevíc je zde pár herců, které jsem ráda v něčem novém viděla. A to nemluvě o soundtracku, který se skládá z dobře vybraných písniček. Zkrátka, nakonec jsem rozhodnuta pro slabších pět hvězd, protože už je to delší doba, co by se mi tak moc líbila nějaká z amerických komedií. Hodnocení sráží jen to, že by to chtělo ještě o kapku víc vtipných scén, ale to není až tak podstatné, protože i když se u toho možná nebudete válet smíchy, určitě se pobavíte na hodně dobré úrovni. Nakonec ještě jedna věc, která mě zaujala - hláška hlavní postavy o tom, že její život přece není jako Gossip Girl (či Sesterstvo putovních kalhot). Když vezmeme v úvahu, že ve filmu hraje Penn Badgley, je to vlastně docela úsměvné. ~(4,5)~ ()

Galerie (43)

Zajímavosti (30)

  • Software, který Olive použila pro streamování videa, je Trillian Astra. (sssssycak)

Související novinky

Dámské posily...

Dámské posily...

04.10.2010

...pro tři napjatě očekávané projekty. Především je tady Emma Stone (foto), jejíž hvězda prudce stoupá už od Zombielandu a nedávno si připsala na konto nečekaný hit Easy A. Teď se z ní stane učiněná… (více)

Reklama

Reklama