Reklama

Reklama

Green Lantern: První let

  • USA Green Lantern: First Flight
Trailer

Před více než třemi miliardami let rasa nesmrtelných známá jako Strážci vesmíru, vytvořila tým hrdinů a dala jim za úkol chránit svobodu a právo ve všech galaxiích. Každý z nich dostal prsten s jedinečnou mocí, který umožňuje svému majiteli ovládat svět kolem sebe a omezují ho pouze fantazie a vůle toho, kdo jej nosí. V animované dobrodružné sci-fi se představuje pilot Hal Jordan, jemuž umírající mimozemšťan nabídne právě tento prsten moci a s ním i členství v hrdinské intergalaktické policii. Hal nabídku přijme a stane se tak prvním pozemšťanem v jednotkách Green Lantern. Brzy ale odhalí rozsáhlé spiknutí, které ohrožuje celou strukturu Green Lantern, a musí využít všech svých právě nabytých schopností, aby byl ve vesmíru zachován mír a řád. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (80)

neoBlast 

všechny recenze uživatele

Rubačka, která jistě ospravedlňuje chystaný příchod "velkého" Lanterna do kin v hrané podobě. Žádné zázraky divák ani nečeká, ale zábava na solidních 75 minut to je každopádně. Režisér Lauren Montgomery už má nějaké ty direct-to-dvd tituly s hrdiny od DC za sebou a tak se zde hraje na jistotu. 65 % ()

Terva 

všechny recenze uživatele

CITÁT - Najdi ho......... Kreslený příběh o tom, jak člověk k prstenu přišel a stal se členem skupiny "Green Lantern". Koukám, že prsten má podobné vlastnosti různých "udělátek" jako má Maska. Akorát, že tady to má zelený nádech. CITÁT - Pomalu Broučku......... Člověk ve Vesmíru - neschopný, drzý a dělá jen zmatky. CITÁT - Ty jsi mě měl za zelenáče ?......... V čirém jasu dne i v temné tmě, zlo nikdy neunikne mě. Nech ti již ke zlu zhlížejí, moc mou seznají, tu záři zelenou. Povedený, pěkně kreslený a dobrodružný. Postavu Kilowaga namluvil Michael Madsen. ()

Reklama

bartias 

všechny recenze uživatele

Průměrná origin story se topí v neosobní sci-fi akci kdesi v jedné galaxii daleko od Země. Animace je povedená, přehršel mimozemských ras v intergalaktickém policejním sboru Green Lantern Corps taky, ale dokonce i hlavní hrdina postrádá jakoukoliv psychologii. Jsou to prostě pro děti zjednodušené poskakující postavičky. ()

casioa.... 

všechny recenze uživatele

Komixový svet "zelených lampášnikov" a ani ich celkové postavenie v hierachií a univerze HERO sveta nepoznám, a preto môžem iba povedať, že to bol jeden z tých lepších hrdinských animákov, ktoré som videl. /////////////////////////////////////////// "In brightest day, in blackest night, No evil shall escape my sight Let those who worship evil's might, Beware my power... Green Lantern's light!"///////////////////////////////////////// toto odlschoolové motto sa mi celkom páči :) ()

Davies182 

všechny recenze uživatele

Pořád se mi na mysl tlačilo jedno slovíčko: přehnané. Začátek mi připadal schválně silně nevýrazný, jen aby o dvacet minut později přišlo nefalšované peklo plné spektakulárních soubojů a megalomanských výbuchů. Bojuje se po celém vesmíru a ničí se planety... Příběh se bohužel nijak neobtěžuje s vysvětlováním, jak to vlastně celé s onou podivnou zelenou sílou a prsteny je, a mě hlubší mytologie docela chyběla. Připadal jsem si jako vhozený do rozjeté scifárny. Zdaleka jsem nebyl ponořený do děje, a tak jsem zůstal odkázán jen na typické komiksové zvraty a zábavnou akci. Přitom stačilo jen přitlačit na příběh, a hlavně na minulost a osobnost samotného Hala Jordana. Scénáristé to holt podělali. Škoda - jsem velice zvědavý na Campbellův celovečerák. ()

Galerie (54)

Reklama

Reklama