Reklama

Reklama

Extrakt

  • Česko Výtažek (více)
Trailer 2

Hrdina americké komedie Joel (Jason Bateman) je vlastníkem firmy, která získává výtažky z rostlin. Zdá se, že už brzy vydělá slušné peníze, ale pak se na něho začne valit jedna katastrofa za druhou. Nejprve se jeden z jeho zaměstnanců nešťastnou náhodou vážně zraní, poté Joel zjistí, že s věrností jeho ženy je to na pováženou, další problémy se zaměstnanci na sebe také nenechají dlouho čekat, zvlášť když se na něho zaměří právník (Ben Affleck). A to vše znamená, že jeho plánovaný poklidný život je v ohrožení, takže je potřeba s tím něco udělat. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (5)

Trailer 2

Recenze (152)

Ollie235 

všechny recenze uživatele

Takové zmatené spojení několika příběhů do jedné ne zcela celistvé linie. I tak ale může vzniknout zajímavá komedie s několika dobrými vtípky. Co je ale jednoznačně největším tahákem filmu jsou herci- Mila Kunis je svou krásou dokonalá, ať už hraje cokoliv (škoda, že tady nedostala více prostoru), Jason Bateman působil, jakoby hrál sám sebe (role mu vážně skvěle sedla) a s Benem Affleckem jsem se takto nebavil už dlouho. Celkově je to komedie, která nijak neprorazí, ale na zpříjemnění nudného odpoledne/večera je jako dělaná. ()

Chicony 

všechny recenze uživatele

Příjemná komedie na odreagování, která neurazí. Neočekával jsem vodopády vtipů a nezapomenutelných hlášek, čehož se mi nakonec ani nedostalo. Přesto je Extrakt rozumný a originální film, na který jsem se rád podíval a klidně bych se i podíval znovu. Ačkoliv Ben Affleck není mým oblíbencem, za tím barem v roli zarostlého jedince, který rád vše řeší práškem či drogou, mu to docela slušelo. Mila Kunis je nádherná a je neodmyslitelným doplňkem (nejen) tohoto filmu. ----- "But this Step guy, he's the Holy Grail. See if both his balls had been knocked clean off, it'd be a good case, but not a great case. and with no balls, he's no man at all. The jury will never feel they can walk in the shoes of a ball-less neutered He-She freak. But Step! He's got one ball! Barely. But to a jury, he's still a man. And that man is hanging on by a thread. I'M TELLING YOU, THIS MAN IS A FUCKING POWERBALL. THIS GUY IS A... Oh hello. I'm Joe Adler." ()

Reklama

F.man 

všechny recenze uživatele

Průměr všech průměrů. A to i přes to, že některé nápady Mikea Judge jsou docela inovativní a zajímavé. Velkým problemé pro mě ale je, že poměrně reálnou hlavní postavu a jeho manželku zasadil do světa plnou nereálných jedinců. Pokud se tedy snaží snímek něco říct, díky výše zmíněnému se mu to ani trochu nedaří. A pokud to má být jen plochá komedie tak té zase ubírají bodíky ty realné hlavní postavy... Tři zmatené hvězdy. There he goes... Johnny Horsecock. ()

playboxguest 

všechny recenze uživatele

V hlavní roli Jason Bateman, u kterého jsem doposud nepřišla na to, jestli je mi jen nesympatický, nebo je prostě vážně tak nudný a mdlý. V tomhle filmu je to každopádně kus vola, jehož ženě ani za mák nevěřím, že ho miluje, to spíš, že se to s ním rozhodla přežít jen kvůli prašulím. Ve vedlejší roli Mila Kunis, jejíž výskyt v čemkoli mi dokáže pěkně nadzvednout obočí (asi bude ještě chvíli trvat, než se prokáže i nějakým výraznějším talentem, mně ale její sexy look a "vykouřím čtyřicítku denně" hlas ke štěstí stačí). V další vedlejší roli tucty a tucty někdy méně, někdy o malinko více výrazných postav, jejichž dějové odbočky buď zbytečně přetěžují film, nebo zůstaly jen v půli cesty kvůli přehnané extrakci jednotlivých charakterů (kdy žádná z postav nemá nárok na víc jak dvě charakterové vlastnosti). Jo a taky se v tom několikrát mihne Ben Affleck, tak zamaskovanej, že jsem ho, chvála Bohu, postřehla až v závěrečných titulcích (což mě vedlo k tomu, abych si film přetočila o kousek zpět, uznala, že je to opravdu on a není to jen shoda jmen, a tím pádem mu pomyslně pogratulovala, že konečně natočil film, ve kterém se na něj dá koukat). ()

Blazis34 

všechny recenze uživatele

Taková milá pohodová komedie z potravinářského průmyslu, kde se stane sled nešťastných náhod a z toho pramení rodinná i obchodní krize. Mike Judge dal dohromady i když neznámé tak určitě milé herce a celkový dojem je povedený. Avšak žádná extra komedie to není a příběh si také více jak tři hvězdičky podle mého nezaslouží. Nepotěšila ani nezklamala. V paměti ji mít dlouho nebudu. ()

Galerie (20)

Zajímavosti (4)

  • Jako součást reklamní kampaně jezdil Ben Affleck na tour po různých městech. Začal ve Vancouveru 20. srpna 2009 a skončil 14. září v Los Angeles. (Cheeker)

Reklama

Reklama