Reklama

Reklama

Claire a Phil Fosterovi (Tina Fey a Steve Carell) jsou manželský pár žijící na předměstí, pachtící se realitou každodenního života. Aby jejich vztah neztratil šťávu, mají jednou týdně večer rande. Jenže i to se časem mění v pouhou rutinu. Jejich snaha znovu podnítit manželské jiskření je jednou zavede do módního bistra na Manhattanu, kde si neuváženě přivlastní cizí rezervaci. Bohužel se ukáže, že ona rezervace byla pro dvojici zlodějů. Díky náhodné záměně identit se tenhle obyčejný pár náhle ocitne uprostřed divoké honičky a prožije dobrodružství, které jen tak neskončí. Najednou si vzpomenou, proč se do sebe zamilovali a znovu zjistí, jak se báječně doplňují, což jim pomůže vypořádat se s bezskrupulózními gangstery, zkorumpovanými policajty i bláznivým taxikářem. Na tohle rande rozhodně nezapomenou a pokud dokážou bláznivou noc přežít, možná znovu objeví i vášeň vytrácející se z jejich manželství. (Bontonfilm)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (302)

Rosaviva 

všechny recenze uživatele

Čekala jsem asi trochu něco jiného, ale vcelku to ušlo, i když víckrát už bych to asi vidět nechtěla. Akční romantická komedie, thriller to není ani náhodou. Řeknu vám, že na nudný předměstský pár se v tom zorientovali docela rychle, já bych byla v háji už v tom Central Parku. Navíc mě tam čekalo překvapení v podobě Leighton Meester a Mily Kunis v hodně malé vedlejší roli. Dávám 3* a poučení z tohohle filmu? Nikdy si neberte cizí rezervace v restauraci a nic takového se vám nestane. ()

oje 

všechny recenze uživatele

Od Date Night jsem si vzhledem k obsazení hodně sliboval a čekal pořádnej nášup zábavy. Dostal jsem bohužel ale jen průměr s hodně nízkou frekvencí fórků, které alespoň trochu pobavili. Zápletka měla nápad, ale žádný vývoj, a výsledkem je tak sice celkem milá, ale těžce rutinní jednohubka. Carellův potenciál trapného chlápka se nepodařilo příliš zužitkovat a mého oblíbeného komika mohl asi kdokoliv nahradit. Ústřední duo bych si rád zopakoval, ale v jiném scénáři. Podobnou akční komedií s Carrellem je Dostaňtě agenta Smarta. Alternativa: Get Smart. ()

Reklama

Shit 

všechny recenze uživatele

Když to vezmu kolem a kolem, tak je to docela zábavný, ale celkově to je takový nedotažený - je to trošku vtipný, je to trošku akční, ale ve výsledku nic z toho pořádně, nicméně jako taková pohodovka na odreagování idealní. Navíc Carrell umí být vtipnej a Tina Fey ho slušně doplňuje. A Wahlberg by si to tričko fakt měl vzít, kdo na to má furt čumět a závidět ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Na film jsem se díval jen díky cameu Marka Wahlberga. Steve Carella upřímně moc nemusím. Žádnému jeho filmu jsem nedal více než 3 hvězdičky. Už od Božského Bruce s rozpaky sleduju jeho rostoucí popularitu. Tady je postaven na jeho "humoru" další film. Film na mě působil jako manželský poradce. Akční dění na place nebudu komentovat, stejně jako "humorné" scénky v titulcích. Já se prostě nesmál. ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Jsem hrdým vlastníkem naivní představy o tom, kterak se budu po padesátiletém soužití se svou vyvolenou procházet v parku, držet se s ní za ruku a stále si rozdávat zamilované pohledy. Ale pokud bych se k tomuto stavu měl probrodit celoživotním nestíháním, dětským terorem a četbou knih o afgánských dívkách dojemně menstruujících v poušti, tak ... bych to stejně udělal. Jsem už zkrátka takový. A jelikož si běžně vztah kořením střelbou, automobilovými honičkami či brutálními krádežemi rezervací v luxusních podnicích, tak mám pro tento snímek dost pochopení. ()

Galerie (33)

Zajímavosti (9)

  • Napriek tomu, že Mark Wahlberg je počas celého svojho účinkovania minimálne oblečený, v titulkoch sa objavuje meno človeka, ktorý sa staral o jeho šatník. (erapo)
  • Ve scéně, kdy se Tina Fey chystá do postele, má nasobě tričko Univerzity Viginia, kde gradovala v roce 1992. (HellFire)
  • Pro režiséra Shawna Levyho byl film po snímcích série Noc v muzeu třetím po sobě jdoucím, který obsahoval slovo „Night“ v názvu. (Missa08)

Reklama

Reklama