Reklama

Reklama

VOD (1)

Rodina, která to opravdu potřebuje, se dočká překvapivě rychlé renovace svého bydlení. Pokud se ovšem tým návrhářů vydrží alespoň chvíli nehádat... (TV Nova)

Recenze (289)

igi B. odpad!

všechny recenze uživatele

Předpokládám, že součástí dodávky každého toho papundeklového >zázraku< je i set čerstvého papírového spodního prádla a tuna lubrikačního gelu pro každou celou tu boží rodinu, přizvukující kvanta šašků nevyjímaje... Jinak je to celé jeden vykalkulovaný na nejnižší pudy zaměřený nevkusný hnus! Docela by mě i zajímaly další >osudy< takto náhlým >štěstím< postižených rodin... °-/ - - - P.S. Jo, vypadá to, že jsem cynigická bezcitná zlá televizní zrůda... - - - Pi.Ss. Make Over, Not Craft! - - - - - (Sledováno se znechucením náhodně nahodile v marná nedělní rána na prímakůlový tévé, hodnocení 774., komentář zde po obzvláště odporném dílu se slepým autistickým smradem /promiň chlapče, já vím, že Ty za nic nemůžeš.../ jako sedmdesátý - 24.4.2011) ()

Ice123 

všechny recenze uživatele

Je úžasné jak lidé dokáží soucítit s jinými, kteří se objetují pro ostatní a pro sebe nic nemají.... Makeover Home Edition je o lidské solidaritě, toleranci a zábavě. A abych nezapomněl o naprosté neuvěřitelnosti, že to co všechno zbourají a postaví stihnou za pouhých 7dní, to je zcela mimo mé chápání.... Je to zkrátka příjemný pořad o lidské nesobeckosti a pomoci ostatním, kteří to nejvíce potřebují ;) 100%. ()

Reklama

J.Bourne 

všechny recenze uživatele

Přestavby baráku jsou někdy hodně super. Bohužel, z čeho se mi chce pokaždý zvracet sou ty příběhy americkejch vojáků, který přišli o nohu ve válce v Iráku, aby ostatní američani mohli žít svobodně. Tak jim všichni se slzou v oku a hubou plnou žvástů musej pomoct. Škoda, že na to tolik tlačej. Dvě hvězdy. ()

SLOTH 

všechny recenze uživatele

ahoj jsem stavari z ameriky, pred kazdym nove postavenym domem si poslechneme hymnu. sundame si helmy a vzorove si polozime ruku na srdce a zaposlouchame se. ale nemyslete si ze i vám postavíme barak, to ne. pokud ve vasi rodine neumírá minimalne jeden clen(nebo nemá nejakou zavaznou nemoc (nejlepe kdyby to byla mala osmileta holcicka)) tak vám dum rozhodne nepostavíme. to víte hrajeme na city co je v nasi stavitelske branzi dost dulezite ()

pufina 

všechny recenze uživatele

"Jste v nouzi? Manžel oslepl a Váš dům tomu není přizpůsobený? Zboříme Vám barák a za týden postavíme nový!" Sice hezká snaha skrze pořady ukázat nějakou dobrotu lidstva, jak se snaží pomoct potřebným, ale ani věřící za svůj život neřeknou tolikrát "Ach můj Bože" jako v jednom díle tohoto pořadu. Pořád tu ve vzduchu visí nejistota: "Oni fakt za ten týden postaví barák?" I mně to příjde divné.. a někteří z toho týmu mi připadají tak neupřímní a přetvařující se.. ()

Galerie (5)

Zajímavosti (4)

  • Televize ABC dostávala tisíce dopisů od rodin, které by se rády zúčastnily, avšak musí splňovat dvě kritéria. Za prvé si pomoc zasloužit a přestavbu opravdu potřebovat a za druhé nějak přispívat místní komunitě. (konvax)
  • Skupina OAR (... Of Revolution) zpívá ústřední písně. (ČSFD)
  • V některých případech se stalo, že rodiny, kterým byl dům přestaven, jej pak prodaly. Některé dokonce nový dům zastavily, aby si jím financovaly podnikání. Kvůli tomu řada rodin o dům přišla, protože nedokázaly utáhnout vyšší náklady na bydlení, nebo byly zabaveny v exekuci. (NiaWolf)

Reklama

Reklama