Reklama

Reklama

Romantická komedie vypráví příběh zajímavého mladého muže, který vždy žil tak trochu schován ve své vlastní ulitě. Jednoho dne se setká s krásnou kosmopolitní mladou ženou, která mu ukáže okolní svět v těch nejkrásnějších barvách... Láska může být riskantní, matoucí a plná nedorozumění, tedy pokud nejste Adam (Hugh Dancy), který žije jaksi skrytý před nástrahami okolního světa. Jenže potom potká svou novou sousedku Beth (Rose Byrneová), která ho vytáhne z bezpečí jeho ulity. Každá akce má však nějaké následky, v tomto případě velmi neočekávané, dojemné a veselé. Jejich neuvěřitelný vztah ukazuje, že i lidé ze dvou naprosto odlišných světů mohou být spojeni mimořádným poutem. (HBO Europe)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (136)

predators 

všechny recenze uživatele

Dvojka Hugh-Rose na mě působila velice milým dojmem. Zdá se, jakoby byli stvořeji jeden pro druhého, ale jejich duševní a mentální rozdílnost je od sebe odlučuje. Až potud všechno ladí, ale v závěru už příběhu docházely síly. No a opět nás čeká závěr, který rozdělí publikum na dva tábory... ;-) 70% ()

Gereth 

všechny recenze uživatele

O mnoho blíže k dramatu nežli k romantické a zejména komedii. Ze všech možných úhlu přiblíženo, kolik Adam ztrácí v porovnání s normálními lidmi, ale tak málo ukázáno z vlastností, kde má jednoznačně navrch. Nemohl jsem si pomoci, ale nutilo mě to vidět věci tak, jako je viděl otec Beth. Hugh Dancy je v roli jako doma a svým přirozeným výkonem mě bez problému dokázal vytáčet stále dokola tak, jak to asi obvykle reální aspikové svému okolí dělávají. Obrňte se trpělivostí. // 70% ()

Reklama

adriane9 

všechny recenze uživatele

No opravdu další povedený kousek..Nejvíc miluju větu kdy Adam řekně "Nejsem přece Forest Gump" :-).. Myslím ,že tohle se povedlo.A nejvíc mě dostalo to zjištění kdy si hlavní hrdinka uvědomila že se u Adama nejedná ani tak o lásku jako o potřebu vést ho životem..o jeho jistotu někoho mít kdo ho podrží..fakt doporučuji...+ velký bodík za hudbu. ()

Subjektiv 

všechny recenze uživatele

Že trpí Aspergerovým syndromem jakýsi Adam, no prosím. Ale proč, proboha, jeho Aspergerovým syndromem musí trpět i stejnojmenný film, mi již jasné není. Skutečnost, že jeho Aspergerovým syndromem musí trpět Subjektiv, je skutečně k uzoufání. Už bez syndromu je Adam přeslazená kýčovitá vyprávěnka, která si však byla tak moc vědoma své nicotnosti, že se rozhodla: "A já budu něčím zvláštní." Zkoumajíc wikipedii zklamaně prohlásila: "Aj, aj, autismus už je pasé - Rain Man, Malaton..." Ale vyprávěnka to nevzdala a proklikala všechny odkazy od autismu směřující, Aspergera nevyjímaje. Spolykala to, natrávila a na diváka vyvrhla, ve vysvětlovacích chvílích i s encyklopedickou dikcí (žel informační hodnota trochu degradovala). A tak teď i Subjektiv ví, že musí být tolerantní, až se zamiluje do dívenky, která tuhle nemoc má, protože je to moc, moc citlivá bytůstka - miluje třebas hvězdičky, mývaly a mě. Jenom neví, jestli jsou citliví lidé hollywoodští filmaři. ()

Hanys_ 

všechny recenze uživatele

Tak trochu netypická love story o vztahu, který už od pohledu prostě nemůže fungovat. Anebo může? Melancholické nezávisláky mám dost rád, ale tady mi tak trochu vadila ta linie s Gallagherem, která mi přišla hodně násilně šroubovaná. Ten film by byl silný(ější i) bez ní....Každopádně velké plus za Rose Byrne z Damages a ten konec, který mi dost sedl. 6.5/10 ()

Galerie (27)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno