Reklama

Reklama

Svět sedmnáctileté Veroniky "Ronnie" Millerové se po rozvodu rodičů otřese v samotných základech. Ronnie zůstává s matkou v rodném New Yorku, otec se rozhodne odstěhovat do malého městečka v Georgii. Je profesionálním klavíristou a svůj nový život na venkově zasvětil snaze vytvořit umělecké dílo, které by bylo ozdobou místního kostela. Ronnie se i po třech letech od rozvodu svých rodičů cítí zraněná a podvedená, a tak se její matka rozhodne, že bude v nejlepším zájmu všech zúčastněných, když Veronika stráví léto se svým otcem. Ten se snaží znovu si vybudovat láskyplný vztah se svou dcerou, ale najít cestu k mladé rebelce není jednoduché. A tak vsadí na jedinou věc, která je spojuje, na hudbu. Během pobytu u otce se dívce dramaticky změní život - zamiluje se do Willa a dozvídá se, že otec je smrtelně nemocný... (TV Nova)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (220)

Ak.žena 

všechny recenze uživatele

...aneb Kterak pejsek s kočičkou pekli dort. Dali tam okurky a špekáčky, jahody a mléko, pudink a jatýrka, hrášek, grilovací koření a kopec slaďoučké šlehačky. Jen chleba tam nedali. Film, kde je snad všechno: mladistvá delikventka s jemnou duší, "dokonalý" beachboy s tajemným smutkem, rozvod rodičů, neshody s otcem, odmítání svého talentu, nemoc v rodině, beachboyova rodina je moc nóbl a delikventka se jim nezamlouvá, on samozřejmě vzdoruje, záchrana zvířátek, žárlivá expřítelkyně, pár nespravedlivých obvinění, záchrana sociálně vyděděné dívky, BLA BLA sem a BLA BLA tam...(to jsou ty nesourodé ingredience, kteréžto samy o sobě možná špatné nejsou, ale navzájem kazí chuť jedna druhé.) Film, kde ale ve výsledku není nic (to je ten chleba, kousek poctivé práce, která chybí). K tomu nesympatičtí herci, děsný dabing, šroubované romantické scény (jak z našeho školního divadla)...Jedna hvězdička za krásnou scénu, kdy houf čerstvě vyklubaných želviček "cupitá" do moře. Druhá za...za co vlastně? ()

larelay 

všechny recenze uživatele

mam iba jednu otazku. kto dovolil Miley vstupit pred kameru? to dievca nevie hrat. pribeh pekny, tak ako vsetky Sparksovky, ale kazdy jeho film stoji a pada na hlavnych predstaviteloch a na chemii medzi nimi. A jedine stastie tohto filmu bolo, ze neslo ani tak o vztah dcera/priatel, ako o vztahy dcera/otec/brat. takze za tri, s prizmurenymi ocami a aj to iba za mojho milovaneho Grega. ()

Reklama

biglion 

všechny recenze uživatele

Zdálo se, že to bude opět jedna z těch přihlouplých teen-age romantických komedií, ale omyl je pravdou. Toto je film, který má své srdce, svůj život a svou Ronnie. Miley Cyrus zde dokázala, že umí být víc než bláznivá Hannah Montana a Vy jí můžete absolutně všechno věřit, protože její "Poslední píseň" opravdu od srdce je. Zbývá snad jen jedno přání Miley: Občas si od toho zpívání odskoč a zahraj nám opět nějakou tu "Ronnie". :-) ()

Hal_Moore 

všechny recenze uživatele

Hannah Montana příjemně překvapila., nicméně velkou zásluhu na tom má Greg Kinnear. Pokaždé, když se děj motal kolem něj, vrněl jsem blahem. Pokud se však dění stočilo k Miley Cyrus (vzhledem k faktu, že hraje hlavní roli, tak se děj kolem ní točil až přehnaně často), snažil jsem se vše na obrazovce překousnout. Ve výsledku musím poznamenat, že to nebylo úplně špatné. Sice byla Poslední píseň tak sladká, že celé Vánoční svátky už cukroví nechci ani vidět, na druhou stranu se to strávit dalo. Měl jsem díky Hannah Montaně obrovský strach, který se překvapivě ukázal jako zbytečný. Díky bohu. ()

Susinnon odpad!

všechny recenze uživatele

nieeeee! Nikdy sa nespamätám! Miley sa vie tak neskutočne odporne tváriť, že by mi znechutila aj ten najdokonalejší film. To už fakt nikto nevymyslí nič lepšie, ako strávenie leta niekde v prdeli alebo pri mori alebo pri koňoch alebo podobne, tam nájdenie lásky, s ktorou sa najprv neznášame, ale potom ju milujeme, potom príde pár problémikov, potom jeden "väčší", cez ktorý sa nedá len tak ľahko preniesť, a tak musí zasiahnuť múdrejší a životom skúsenejší človek? Tragédiu striedajú slzy a hádky, a nakoniec... no čo nakoniec... Miley sa tvári zas nechutne odporne... Nečudujem sa, že mi pani doktorka predlžila marodku... ()

Galerie (88)

Zajímavosti (23)

  • Motiv plakátu, na kterém je muž, jenž drží ženu za obličej a chystá se k polibku, je shodný s plakáty k dalším filmům natočených podle knižní předlohy od Nikolase Sparkse. (Ganka)
  • Miley Cyrus spolupracovala s dialektickým trénerom, aby stratila južanský prízvuk. Naučila sa hrať aj na klasickom klavíri. (Pat.Ko)
  • Ve filmu zazněla skladba kapely Maroon 5 "She Will Be Loved". Kelly Prestonová, která ztvárnila Kim, se objevila v hudebním klipu k této písni. (Aknah)

Reklama

Reklama