Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Hudební komedie ze zákulisí populárních tanečních TV soutěží 60. let. Je rok 1965, rokenrol už obletěl celý svět. Philadelphia je centrem rokenrolu a televizní show "Taneční večírek" je jeho výkladní skříní. Středoškolák Del Green tráví většinu svého času v rokenrolových figurách a ve snění o Vicki, královně "Tanečního večírku". Místo, aby se učil na přijímací zkoušky, zúčastní se Del konkurzu do této show. Navzdory nepřátelství těch, co už v show vystupují déle, má Del úspěch a okamžitě se stane hvězdou. Sláva mu vrhne Vicki do náruče nejen jako taneční partnerku, ale i jako milenku... Romantická hudební pohádka, nabitá jiskřivou hudbou 60. let, úžasnými auty a nezapomenutelným tancem. (INTERAMA a.s.)

(více)

Recenze (4)

TO 

všechny recenze uživatele

Mladík miluje tanec a díky televizní soutěži se stane hvězdou s mnoha fanoušky a dívkou snů. Nostalgická oddechovka, laskavá a sympatická, ale vypadá dost televizně a ničím moc nezaujme. ()

slunicko2 

všechny recenze uživatele

Hezcí kluci, pěkné melodie a pár tanečních čísel. 1) Zaujal mě 21letý anglický herec, později i tvůrce dokumentů a produkční, dále pak hudebník Donovan Leitch Jr. (hlavní postava Del). No a ještě trochu i Sean Gregory Sullivan (Popeye, česky Papáj). 2) Ta pipka Vicky byla fakt hrozná. Del, it's raining cats and dogs. Don't step in the poodles. ()

Galerie (7)

Reklama

Reklama