Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Hrdiny ztřeštěné komedie Jestli se rozzlobíme, budeme zlí režiséra Marcella Fondata jsou dva automobiloví závodníci a věční rivalové Kid a Ben. Přestože dříve by je nikdo neudržel v jedné místnosti, teď se od sebe oba odmítají hnout. Alespoň dokud nevyřeší, komu bude patřit závoďák Buggy – výhra z jejich posledního závodu. A právě zbrusu nové vozítko zapříčiní, že se nesourodá dvojice dostane do křížku s gangsterskou bandou, jejíž šéf, podněcovaný psychopatickým doktorem, chce sobě a celému světu dokázat svou moc. V příběhu plném bláznivých situací, honiček a bitek se hlavních rolí chopilo oblíbené komediální duo Terence Hill a Bud Spencer. (Česká televize)

(více)

Recenze (512)

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Vyžahneš pivo, sníš párek, vyžahneš pivo, sníš párek. Kdo to první vzdá, zaplatí a přijde o buginu." Z mého hodnocení je patrně jasné, že dávná nostalgie střelila objektivitě zleva jednu terencehillovku a následně ji zatloukla do země pořádnou budspencerovkou. Sem totiž objektivita nepatří, protože každému zfackování mafiánů kdysi nadšeně tleskaly mé dětské ručičky a mí potomci v tom dneska neméně nadšeně pokračovali. Na své první povedené setkání s touto dvojicí zkrátka neumím a nechci zapomenout. Lalalala-lala lalalala-lala - Bombombom bombombom. ()

pakobylka 

všechny recenze uživatele

Chytlavá ústřední melodie a Terence Hill a Bud Spencer v té nejlepší formě - ve své patrně nejslavnější komedii. Modrooký blonďák se jako obvykle ujímá osvědčené role "nevinného" provokatéra, zatímco jeho o poznání zavalitější protějšek se spokojí s úlohou dobromyslného hromotluka, kterého je třeba vždycky trochu postrčit. Od slov k činům tahle dvojka nemá nikdy daleko a podle očekávání dokáže zatočit s jakýmkoli počtem padouchů bez ohledu na to, kdo stojí v pozadí, neboť jakýkoli respekt k pochybným autoritám je jim cizí. Přináší nekomplikovanou osvěžující zábavu s dokonale uvolněnou atmosférou a přímočarou údernou akcí ve stylu sedmdesátých let dvacátého století. Neztrácí nadhled ani úroveň a její drobné vtípky fungují pořád stejně spolehlivě. ()

Reklama

Džejkop 

všechny recenze uživatele

Můj nejoblíbenější film s Hillem a Spencerem. Nevím, zdali je právě tahle komedie proslavila, ale rozhodně patří k tomu nejlepšímu, co nám tato dvojice kdy nabídla. Nechybí klasické bitky, které se objevují snad v každé komedii italských komiků. Velký neřeší když nějakou tu ránu slízne, útočníkovi jí totiž oplatí pětkrát větší razancí. Štíhlý se zase ranám uhýbá s akrobatickou lehkostí a teprve pak zaútočí. Za dvě nejlepší scény považuju marnou snahu odstřelovače Paganiniho, poslat ústřední dvojici do věčných lovišť a také vystoupení sboru za nápěvu la-la-la-la. ()

hrona 

všechny recenze uživatele

Uno dos tres, Lalalala la la, lalalala la la., bm brm brlllllll bm brm brllllll.........hm........ HA!!!!!! Kdo by neznal nápěv sboru společně s bassbarytonem Budem, jako by snad ani nemohl existovat. Tento film, je rozhodně tou nejlepší show, kterou tito dva pánové kdy natočili. Skvěle rozehraný příběh, maestro Paganini, nadupaná autíčka, ještě silnější mašinky, hlášek k prasknutí a v neposlední řadě bitky, které málokoho nechají bez úsměvu. A k tomu ústřední píseň Dune Buggy, která baví do dnes. Děkuji za přečtení a já odcházím na teplé párky a studené pivo. ()

dopitak 

všechny recenze uživatele

Dneska si pouštíme na počest včera zesnulého Buda Spencera. Film, který jsem miloval na VHS u tety v Hostivicích v době, kdy u nás ve městě ještě nikdo videopřehrávač ani neviděl. Nestárnoucí klasika, tabadabataptap, tabadabataptap... Jasně že to je bejkárna, ale tak fantasticky promyšlená, že si zkuste něco podobného napsat dneska. Žádná parodie která v posledních dvaceti letech vznikla, nesahá bugatce ani po blatníky. Dabingové mistrovství a zároveň pro nás mladší nezvyklé obsazení některých postav, protože v tomto filmu mluví (v závorce typičtější dabér a číslo dabingu, v něm se objevil) Jiří Ornest Terence Hilla (Pavel Trávníček ve 3.), Jiří Zahajský Buda Spencera (Jiří Zavřel ve 2., Jan Schánilec ve 3.). ()

Galerie (25)

Zajímavosti (34)

  • V Benově (Bud Spencer) garáži visí na stěně plakát Formule 1, na němž je zobrazeno BRM P160B Petera Gethina z Grand Prix Jihoafrické republiky 1972. (Robbi)
  • V závěrečné bitce utrpěl Terence Hill tržné zranění, které mu museli šít na pohotovosti. (sator)
  • Když po první návštěvě sídla mafiánů míjejí Ben (Bud Spencer) a Kid (Terence Hill) ve voze Attilu (Deogratias Huerta), ten jim postříká benzínem ze stojanu střechu a hodí na auto cigaretu. Ovšem plameny se objeví nikoli na střeše, nýbrž na krytu motoru a zádi auta. (Robbi)

Související novinky

Zemřel Bud Spencer

Zemřel Bud Spencer

28.06.2016

V 86 letech nás v pondělí opustil legendární italský herec Bud Spencer. Parťák Terence Hilla se zamlada věnoval plavání a vodnímu pólu (dotáhl to až na dvě olympiády), v roce 1951 se ale dostal před… (více)

Reklama

Reklama