Reklama

Reklama

Hra o trůny - Série 6

(série)
Trailer 3
USA / Velká Británie, 2016, 9 h 1 min (Minutáž: 48–65 min)

Předloha:

George R.R. Martin (kniha)

Hudba:

Ramin Djawadi

Hrají:

Peter Dinklage, Alfie Allen, Hafþór Júlíus Björnsson, Keisha Castle-Hughes, Gwendoline Christie, Emilia Clarke, Nikolaj Coster-Waldau, Ben Crompton (více)
(další profese)

VOD (1)

Epizody(10)

Obsahy(1)

Po šokujících událostech z konce páté série - kdy Johna Sněha dostihl osud rukama vzbouřenců na Černém hradě, Daenerys Targaryen jen o vlásek unikla smrti v bojové jámě Mereenu a Cersei Lannister byla veřejně zostuzena v ulicích Králova přístaviště - se přeživší ze všech koutů Západozemí a Essosu spojí, aby čelili svému nejistému osudu. Zatímco budou navazovat strategická spojenectví, aby si pojistili své šance na přežití, do příběhu vstoupí řada nových postav, které ohrozí mocenskou rovnováhu celé země. (HBO Europe)

(více)

Videa (22)

Trailer 3

Recenze (103)

JASON_X 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tentokrát jasných pět hvězd, asi zatím nejlepší řada, tlachání nebylo tolik, respektive tolik mi nevadilo, neboť děj se konečně pohnul a začal někam směřovat, a vypadá to, že sedmá řada by mohla být poslední (jak doufám). Oblíbené scény: Třeba nahatá Daenerys vycházející z plamenů, Jaime beroucí schody na bílém hřebci (nebo kobyle?), malá špinavá bloncka, která jako terminátorka pronásledovala Aryu ulicemi Braavosu, a v neposlední řadě temná bohyně Cersei konečně na královském trůnu. Sakra, a teď zase rok čekat... ()

ANTYCHRYST 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Konečně Arya začíná trošku dovádět .. Jednoznačně nejlepší postava.. :) poslední díly hodně dobrý.. Husina při proslovu té nové malé lordky.. Divocí jako nejnormalnejsi skupina lidí.. Vrabcaci dostali dobrou masáž.. Jupii.. A drackove s blondskou nabírají na obratkach.. 90% parádní nakrmeni psiku tím sracem.. :) ()

Reklama

0verseer 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak udialo sa toho vskutku veľa, zo zoznamu preživších si tradične môžeme odškrtnúť niekoľko postáv a naopak opätovne tam dopísať navrátilcov, ktorí to ešte napriek očakávaniam odmietli zabaliť. Branove flashbacky, Hold the door, hold the door, Hodor, ďalšia veľkolepá bitka, ohňostroj v Kráľovom prístavisku a samozrejme dráčikovia, to je výsek z toho najlepšieho, čo 6. séria ponúkla. Nebolo toho rozhodne málo. ()

kenkaku 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Očekávání, že se po dlouhé pauze dozvím jak je na tom ten "kluk s vránou" byla vyslyšena a díky slušné porci "šarvátek ve velkém" bylo na co koukat. Také díky tomu jak postavy řídnou a přeskupují se (vznikají aliance) nám ubyl počet dějových linek a díky tomu se konečně v ději může orientovat i prostý konzumní divák, který neusíná s knihou o Trůnech pod hlavou. Tedy ne, že by se vše podávalo naservírované (to jako fakt čekají, že budu vědět kdo je Lyanna nebo Robert? u šesté řady servírovaní 1x za rok?), ale obrat k lepšímu je znát. ()

1mArc0 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Suma sumárum celkom slušná séria, síce samozrejme keď niekto už je zvyknutý na pomerne hutný a depresívny materiál Georga R. R. Martina, tak toto je prechádzka rúžovou záhradou. troška nám trvalo, pokiaľ sa nám táto séria rozdýchala. Predsa je poznať na tom, že tvorcovia David Benioff a D.B. Weiss sú dosť pozadu oproti Martinovi (inými slovami nie je to ten GOT, na čo sme zvyknutý).. postavy dostávala omnoho viac svetlejšieho.... tú už sa aspoň po lopate vysvetlí pôvod Johna Snowa (peknú mamku má Jon Snow) .... hádam 7. sériu omnoho viac vyšvyhnú akú túto. Spravodlivých - /70 %/ ()

Galerie (432)

Zajímavosti (21)

  • Během bitvy se na Kita Haringtona (John Snow) skutečně řítilo v plné rychlosti čtyřicet koní. Nešlo o digitální efekt. (Jirka_Šč)
  • Kit Harington (Jon Sníh) během natáčení této epizody omylem dvakrát uhodil během souboje Iwana Rheona (Ramsey Snow). Kit se omluvil tím, že mu koupil pivo. (vyfuk)
  • Bývalý americký prezident Barack Obama byl prvním divákem, který viděl tuto epizodu poté, co požádal a dostal kopii od režiséra ještě před premiérou v Los Angeles. (mikki089)

Reklama

Reklama