Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Aliance Seveřanů, Divokých, Dothraků a Neposkvrněných na Winterfellu brání Sedm království proti vpádu Bílých chodců. Daenerys a Jon se utkají s Nočním králem ve vzdušném dračím souboji. Snaha Nočního krále zničit Tříokého havrana dospěje k překvapivému rozuzlení. (DavidWark)

Videa (2)

Trailer

Recenze (358)

DwayneJohnson 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zatím je to přesně takové, jaké jsem čekal. První dva díly trošku zahřívací a pak monumentální bitva, která nás posunula opět blíž ke konci. Vůbec si nedokážu představit, co by se muselo stát, aby se mi tenhle seriál přestal víc líbit a těch trollů a zoufalců, co sledují a komentují každou sérii a dávají jí odpad, jen, aby se trošku odlišili, protože mají sami nějaký komplex, nebo v životě nic nedokázali, těch je mi vážně moc a moc líto. ()

Lachtaan

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ty kecy o tom, že po 16 letech od Návratu krále uvidíme konkurenta největší filmové bitvy v dějinách, jsou pro mě tím nejnechutnějším hoaxem, který si ať sami tvůrci či internet obecně kdy dovolil. Epizoda je napěchovaná srdceryvnými momenty a každý SPRÁVNÝ fanda GOT prožije její následky. Ale ono přítmí ve scénách, kdy bychom rádi něco vůbec viděli, nedostatek bojových scén v poli (které byly slibovány jako hlavní náplň dílu) a opravdu nečekaný zvrat na konci mi přivodily smíšené pocity. Ty vaše údajně zbytečné první dva kousky osmé série jsou paradoxně v jistých ohledech intenzivnější než The Long Night. Ale i tak mé srdce dostalo pár úctyhodných ran. RIP. ()

Reklama

TheDarKnig 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

1 hvězda za úsilí všech zúčastněných, herců, komparsu, ale i mnohých těch, kteří v epizodě nebyli vidět. Natočit něco tak obrovského vyžadovalo opravdu hodně práce a za to tvůrcům palec nahoru. A to je prakticky vše, co mohu na této epizodě pochválit. Kdybych úplně vypnul mozek a se slinou tekoucí z úst celou dobu při každé prvoplánově efektně natočené scéně opakoval "COOL", asi bych si to dokázal užít. Ale u Hry o trůny tohle nedokážu. Ty některé nadšené výkřiky v komentářích jsou k smíchu nebo možná k pláči. ()

Kaka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Prvotřídní záležitost. Fňukaly hořekující nad tmou nelze brát vážně. Buď se spokojí s cheap-shit telkou, potažmo tabletem při jízdě vlakem, kde to kupodivu není uplně ono, nebo nechápou zásadní koncept totohle dílu. Tma je to hlavní oč tu běží. Jako vyobrazení Nočního Krále - ultimátního zla, si snad těžko někdo dokáže představit, že si přicupitá po planině uprostřed oběda ? Tedy zkráceně řečeno. Můžeme tady rozjímat nad některými prapodivými vojenskými přešlapy, nelogickými, či snad úplně dementně rozmyšlenými momentkamii, ale pořád platí to, že to má ukrutné koule, drží to pohromadě jako málo co a těch over-the-top momentů je tam tolik, že tady v podstatě není co řešit. A obzvlášťe za předpokladu, že fanouškovi seriálu jde o konkrétní figury, protože v těch temných jatkách nemá jasné nikdo nic a tvůrci vlastně do poslední chvíle nechávají chytře oteřvené všechny možnosti. Ano, battle of bastards byla přehlednější, vycizelovanější a plynulejší, ale tady je přece nepřítel úplně jiná liga. Jsou tu věci které by se daly udělat lépe, ale takovýhle 80 vysokooktanových minut se točí párkrát za dekádu. ()

Matrinx 

všechny recenze uživatele

Jestli na to někdy v budoucnosti budu koukat znovu, asi určitě klidně vynechám přes polovinu epizody. Tohle chaotické nutné zlo vidět znovu nepotřebuji - tu brutální depresivní hardcore akci s kupou mrtvých, která prostě musela přijít, si stačilo odbýt jen jednou. Možná ale přišla brzo... Skvělá byla jenom ta závěrečná pasáž s hudebním doprovodem... Ta si "ty kráávoo" zasloužila. ()

Galerie (36)

Zajímavosti (4)

  • Natáčení Bitvy o Zimohrad zabralo štábu se 750 lidmi v nepříznivých podmínkách celých 11 týdnů. Točilo se pouze v noci, v teplotách pod nulou s častým deštěm nebo sněžením. (Geralt z Rivie)
  • Jedná se o nejdelší epizodu ze série Hry o trůny.
    (asdfasdf)
  • Před odvysíláním epizody vypsaly české i světové sázkové kanceláře kurzy na to, kdo v této epizodě přežije a kdo zemře. (Duoscop)

Související novinky

Hra o trůny dostane dvě další série

Hra o trůny dostane dvě další série

01.04.2020

Od konce osmé řady seriálu Hra o trůny už uběhlo několik měsíců, nespokojenost fanoušků ale byla po finále tak velká, že to jeho tvůrci schytávají na sítích dodnes. A zatímco David Benioff a D. B.… (více)

Hra o trůny ovládla nominace na Emmy 2019

Hra o trůny ovládla nominace na Emmy 2019

17.07.2019

Nominace na ceny Emmy 2019 byly včera oznámeny a kabelovka HBO se po loňském roce, kdy ji Netflix v celkovém počtu nominací předběhl, opět ujímá trůnu. A lví podíl na tom má pochopitelně závěrečná… (více)

Reklama

Reklama