Reklama

Reklama

Volejte Novu

(pořad)
Talk-show
Česko, 2003, 20 min

Režie:

Václav Svoboda

Účinkují:

Monika Valentová, Lucie Borhyová, Rey Koranteng, Karel Voříšek, Markéta Fialová, Renáta Czadernová, Pavel Dumbrovský, Pavel Svoboda, Michaela Ochotská (více)

VOD (1)

Obsahy(1)

Televizní pořad VOLEJTE NOVU, který nahradil původní VOLEJTE ŘEDITELI, už od roku 2003 přináší novinky a zajímavosti z televizního kanálu Nova. Průběžně jsou do vysílání také pouštěny záznamy telefonických otázek, na které moderátor odpovídá. (ČSFD)

Recenze (118)

Vital 

všechny recenze uživatele

Když to ještě dělal Železný,tak aspoň tam lítal jeden dotaz za druhým,a člověk něco věděl.Teď se tam lidi ptaj,kolik dílů ma ta a kolik ta telenovela?! A tím zabijí půlku pořadu a zbytek je o už o jejich klasických koláčů,a ukázek z připravovaných super mega filmů,které si nesmíme nechat ujít,aby se mohla Nova chlubit dašími plnými koláčemi sledovanosti. ()

Deleah odpad!

všechny recenze uživatele

Pořad plný samochvály a dementních dotazů. Zrovna nedávno jsem se v inkriminovanou dobu vyskytla před televizí. Dovolala se jim tam nějaká paní a bezelstně se zeptala jestli si může Voyo pustit i na notebooku nebo jestli to jde jenom na počítači. Já hnila. Se znechuceným ,,To si ze mě dělají prdel" jsem to vypla a zbytek dne strávila přemítáním o genocidě blbců. ()

Reklama

Ydrosten 

všechny recenze uživatele

Ještě za ŽELEZNÉHO se dalo říct že je to o volání a dotazech. Teď je to 25 minutová reklama na pořady TV Nova. Jsem znechucen ( nejlepší jsou dotazy, které se neustále opakují a kde se opětovně nějaká fanynka stupidyty zvané ULICE zeptá jak se jmenuje tamten a tendle a kolik má seriál dílů - a to je prakticky v každém vysílání ) ()

C0r0ner 

všechny recenze uživatele

Poté, co si Železný sbalil svých pět miliardových švestek, zbylo šaškování před kamerou na další zaměstnance. Nejvíc mě na tom (a za to to hodnocení, jinak to je sračka) vždycky bavily ty hovory, kde bylo vidět, co za kretény tam volá. A to si dovedu představit, že úplné retardy už předtím filtrovali v zákulisí. 30% ()

MM_Ramone odpad!

všechny recenze uživatele

Česká, súkromná, komerčná televízia Nova rozhodne nepatrí medzi stanice, ktoré sú mi svojou programovou štruktúrou sympatické. Skôr naopak. Nezaujímajú ma ich seriály, telenovely, nahlúple estrády ani reality show. Málo kedy sa tam objaví nejaký titul, ktorý by ma niečím oslovil. Ich spravodajské relácie považujem, mierne povedané, za bulvárne. Nepatrím skrátka medzi fanúšikov tejto televízie. Preto ma absolútne vôbec neinteresujú ich novinky, zaujímavosti a grafy sledovanosti. Takže reláciu "Volajte Novu" označujem ako odpad! ()

Galerie (2)

Reklama

Reklama