Reklama

Reklama

Umbrella Academy - Série 2

(série)
Trailer 1
USA, 2020, 7 h 53 min (Minutáž: 40–50 min)

Předloha:

Gerard Way (komiks), Gabriel Bá (komiks)

Hrají:

Elliot Page, Tom Hopper, David Castañeda Jr., Emmy Raver-Lampman, Robert Sheehan, Aidan Gallagher, Cameron Britton, Justin H. Min, Ritu Arya, Yusuf Gatewood (více)
(další profese)

VOD (1)

Epizody(10)

Obsahy(1)

Sourozenci se přenesou zpátky v čase do Dallasu 60. let. Každý z nich začíná nový život na jiném místě, ale pak je nečekaná hrozba konce světa svede zase dohromady. (Netflix)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (45)

Chen 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Takhle si představuji druhou řadu. Zatímco první se ještě hledala, ta druhá je sice epičtější a "větší", čímž se často tvůrci snaží maskovat dějovou prázdnotu, ale v tomto případě si na příběh více méně nemůžu stěžovat. Každá z postav se dočká dostatečného prostoru, děj je komplexní, ale srozumitelný a finále dostatečně epické a dějově uzavřené, ale nepostrádající "nezbytnou" tečku v podobě cliffhangeru. Povedlo se to, hodně se to povedlo. ()

Pilda17 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Druhá série je kvalitnější než první. Ustoupilo se od humoru, ač se člověk v některých dílech fakt pobavil. Apokalypsa číslo dvě je lepší, protože doba do které se děj posunul je sama o sobě jedna z nejzajímavějších. Minimálně v USA to tak bylo, přeci jen smrt Kennedyho bude vždy v duši každého Američana a i u nás každý ten nevyjasněný příběh zná. Proč do něj nevložit trošku té fantazie z akademie umbrella? Nebo snad akademie sparow? No nebudu lhát, ale na další sérii se víc než těším. ()

Reklama

mzss1 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

[68%] První série také za mě nebyla úplně velká bomba, ale zabavila mě. Po slabších 3 dílech mě to začalo bavit až do konce. Tato druhá série byla taková chvílemi dost nudná, víc mě to začalo bavit až od 7 dílu. A poslední, desátý mě přímo nadchl. Takže škoda, že to nebylo i v té nudné první polovině svižnější. Jinak si moc stěžovat nemůžu. Postavy mě bavily ještě víc, tak doufám, že ta nová třetí série bude ještě víc, našlapanější po všech stránkách. ()

Fr 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

„MUSÍME ZASTAVIT APOKALYPSU! JADERNÁ VÁLKA… ZA DESET DNÍ...“ /// Sourozenci zase zachraňujou svět.. I když vlastně nikdo neví, jak to s tou záchranou doopravdy je… Fajn je Lila i to, že díky ní dostává víc prostoru Diego. Díky tomu, že s cestování v čase nemají problém už nikde, nasajeme šedesátkovou atmosféru Dallasu. Všichni jsou (stejně jako v jedničce) „svý“, takže sympatie obdobný. Navíc finální bitva byla solidně akční i důvtipná… S odstupem několika dní musím přiznat, že se na další sérii těším. /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Po maskru nebejvám nabuzenej 2.) Vždycky jsem chtěl zachránit Kennedyho. A svět. 3.) Thx za titule „Vojtěch Ulrich“ a „junt“. /// PŘÍBĚH **** HUMOR ** AKCE ** NAPĚTÍ * ()

nash. 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Mnohem lepší než jednička. Bez nutnosti představovat jednotlivé postavy a jejich vztahy a osudy se šlape na plynový pedál od prvního dílu, aby vše vygradovalo v parádní finální bitvě. Mezitím spousta nápadů, zábavných hrátek s časem, nečekaných zvratů a zábavného mlžení, jak to vlastně s tou apokalypsou tentokrát bude. Nechybí napětí, dojetí, emoce, ani občasné odlehčení humorem. Tentokrát bez zaváhání plný počet hvězd. ()

Galerie (192)

Zajímavosti (3)

  • Na začátku vypravěč zmíní, že jediní přeživší apokalypsy je šestice sourozenců. Ovšem na konci epizody Bílé housle (2019) je záběr na Hazela (Cameron Britton) a Agnes (Sheila McCarthy), kteří se zachrání s pomocí kufříku Komise. (VinceCZ)
  • V 6. minutě filmu, těsně před nukleárním výbuchem, kdy zestárlý Hazel přeruší číslo Pět (Aidan Gallagher) a nabídne mu únik, použije hlášky: „Come with me if you want to live,“ z Terminátora 2 (1991) a „There is no time to explain“ ze stejnojmenné hry. (NiMareQ)

Reklama

Reklama