Reklama

Reklama

Lise se zhroutil svět. Po letech dřiny a tvrdého tréninku neprošla výběrem a byla vyřazena z národního softballového týmu. Schází se s profesionálním baseballistou Mattym a není si jistá, kam jejich vztah směřuje. Lisa má pocit, že by si měla najít partnera mimo sportovní okruh. Tak jí kamarádka domluví schůzku naslepo s obchodníkem Georgem, jehož složitý vztah s otcem se ještě více zkomplikuje poté, co je obviněn z finančního zločinu, přestože nic neudělal. Rande Lisy a George probíhá v neveselé náladě, on je z obvinění vystresovaný a ona je zdrcená náhlým koncem své sportovní kariéry. George ví, že neudělal nejlepší dojem, a zdráhá se ji pozvat na další schůzku. Lisa zase nepředpokládá, že by se jejich setkání mělo dál rozvíjet, a raději hledá útěchu u Mattyho. Když pak Matty navrhne, aby se k němu nastěhovala, souhlasí. Jednoho dne se George s Lisou potkají ve výtahu a on se omlouvá za své chování na jejich nedávné schůzce. Pomůže jí s nákupem domů, když dorazí Matty, tak udělá scénu, že Lisa pozvala George bez jeho svolení do bytu. Dívka si uvědomí, že se v něm spletla a okamžitě odchází... (TV Nova)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (272)

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

hodně neuspořádané,prakticky nevtipné a hlavně naprosto přestřelené co do stopáže.2 hodinové komedie za normálních okolností nejsou problém,ale v tomto případě si tvůrci hodně zahrávají s divákovou trpělivostí.Jediným plusem tak budiž herecké obsazení,které je celkově hodně příjemné a je velká škoda,že je de-facto nevyužité...40% ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

V úvodu jsem zapnul počítadlo aforismů a začal se trýznit. Nudou, nedostatkem citu pro vtipnost, pseudoproblémy softbalistky s opožděným mentálním vývojem, tradičně afektovaným slunečníkem Wilsonem, po Meg Ryan druhou nejpřeceňovanější herečkou amerických romantických filmů i Nicholsonem v roli trapného panáka, který na konci odmítl dopadnout z okna hned vedle autobusové zastávky. Pokud má žánr romantické komedie dlouhodobý problém s šedivou průměrností, tohle bylo natřeno několika jejími vrstvami.. ()

Reklama

Dale 

všechny recenze uživatele

Trošku netradičná romantika s originálnymi dialógmi a výbornými hereckými výkonmi. Miestami síce môže pôsobiť nudne, ale pozitíva jasne prevyšujú negatíva. Mám rád inteligentné filmy a mám rád Jamesa L. Brooksa, takže som si tento film užil. Príjemná zmena oproti tým klasickým romantickým "taškařicím". ()

MMR 

všechny recenze uživatele

Tohle mě příjemně pobavilo, i když je zde mnoho nedostatků, protože na svou dvouhodinovou stopáž to bylo v některých místech zdlouhavé a přitom bylo dost věcí nedotaženo. Ale našlo se zde pár dobrých hlášek. „To jsem asi podělal.“ „Z mýho hlediska ne.“ „Díky brácho.“ Nebo „Jak poznám, že jsem zamilovaný?“ „Když si na ty ostatní bereš kondom.“ ()

*Elfík* 

všechny recenze uživatele

Jednám v afektu: ,,Cože? Vy jste se zbláznili? Tak nízké hodnocení? Když je tam skvělá Kathryn Hahn??'' Už ne: ,,Film je o ničem, dějová linie utíká do neznáma, je klikatá, vrací se na ta samá místečka, herci přehrávají, seč můžou i Jack Nicholson ze sebe dělá blázínka, špatně prostříhané záběry (také jste si všimli na jiná auta na přechodu? Ne? To nic...), hlavní hrdinové neví, co chtějí, ale to je v romantické komedii naprosto normální. Takže, víte proč dávám tak vysoké hodnocení? Jelikož herecký koncert již zmiňované Kathryn Hahn je výborný, její scény jsem si přehrála hned několikrát a nelituji. Kdyby ostatní hráli jako ona, bylo by vše v naprostém pořádku. Ale není, takže pápá!'' ()

Galerie (50)

Zajímavosti (17)

  • Film zarobil menej než boli honoráre režiséra a štyroch hlavných hercov. (Arsenal83)
  • Pro roli Charlese se chvíli uvažovalo i o Billu Murrayovi, který ale nakonec odmítl. (Greg)

Související novinky

Z Jacka Nicholsona bude Toni Erdmann

Z Jacka Nicholsona bude Toni Erdmann

08.02.2017

Snad žádná festivalovka se letos neřešila tolik jako Toni Erdmann. Německo-rakouská dramedie sice vydělala jen půl milionu dolarů, málem ale vyhrála Zlatý glóbus pro nejlepší cizojazyčný film (v… (více)

Reklama

Reklama