Reklama

Reklama

Jack a Jill

  • Česko Moje bláznivé dvojče (více)
Trailer 1

Jack žije takřka dokonalým životem s výjimkou jediné přetrvávající chybičky – sestry Jill, jeho dvojčete. Každý rok musí na Den díkůvzdání přetrpět mučivou návštěvu své sestry, která mu během pár okamžiků dokáže převrátit život vzhůru nohama. Když se ale z víkendové návštěvy zvolna stává návštěva měsíční, dvojčata spolu bojují a hádají se tak, jak to dokáží jen dvojčata. Jakmile začne být jasné, že Jill nemá v plánu odjet, uvede Jack do pohybu hned několik plánů v naději, že mu pomohou Jill přemístit tam, kde je mu její přítomnost nejmilejší – na opačnou stranu vlasti. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (439)

Aljak 

všechny recenze uživatele

Patrím medzi veľkých fanúšikov filmov Adama Sandlera, a tak bol zvedavý, či je tento film naozaj až tak strašne zlý ako všetci hovoria. A zistil som, že nebol zlý - popravde, bol ešte horší ako len zlý :( Ja toto nechápem ako mohla takáto hlúpa komédia vôbec zvyknúť, lebo to vôbec nemalo ten typický sandlerovský humor. Namiesto zábavy som sa dočkal len viacerých trápnych scén, no ale aby to nevyznelo úplne negatívne - na 5-6 scénach sa dalo celkom aj zasmiať a pobaviť - ale to je v tomto prípade veľmi málo. Ani sa nedivím, že Jack & Jill získali toľko zlatých malín - plne zaslúžene. Pre mňa to bol najhorší Sandlerov film vôbec (teda pokiaľ nepočítam tie jeho niektoré krátkometrážne). Fakt hrôza - od scenáru, cez Sandlerovu dvojrolu dvojčiat, až po samotné spracovanie. A že Al Pacino sa na to dal, tak to asi nechápe nikto (asi ani on nie). ()

zdenotvor 

všechny recenze uživatele

Ja proste Sandlerov humor zbožňujem a pri tomto filme som sa smial prakticky nonstop a o to v komédii predsa ide. Bol to naprosto stupídny film ale splnil svoj účel. A to som deň pred tým zhliadol Reign Over Me kde Adam Sandler podáva životný výkon. A keď som videl to hodnotenie mal som obrovské obavy,ale dal som tomu šancu a dobre som spravil. Udeľujem 4* možno trochu aj z trucu keď vidím tých neadekvátnych 39 % ()

Reklama

SaNcHeZ_cz 

všechny recenze uživatele

Adam Sandler strikes back! Ti co si mysleli, že už to nejde, spadnout ještě hlouběji do útrob nevkusu, dostali jednu přímo na klec. Jack a Jill jsou totiž těžce vývarová slátanina plná nevkusného humoru, absurdit a dvojité porce nepříjemného Sandlera. Ke všemu je tu navíc Al Pacino, který musel být hodně zoufalý, že vzal takovouto roli. Pro snímek totiž není možné najít omluvu. Špatný film který dělí od naprostého odpadnu snad jen fakt, že tak špatné aby nemohlo být hůř to ještě nebylo. (A to není výzva Adame!) ()

Stegr

všechny recenze uživatele

Zlaté maliny 2012 - Nejhorší film, nejhorší herec v hlavní roli - Adam Sandler, nejhorší herečka v hlavní roli - Adam Sandler, nejhorší herec ve vedlejší roli - Al Pacino, nejhorší herečka ve vedlejší roli - David Spade, nejhorší herecká dvojice, nejhorší režie, nejhorší prequel, sequel, remake, nejhorší scénář, nejhorší herecký ansámbl... Film získal rekordních 10 zlatých malin... ()

playboxguest 

všechny recenze uživatele

Tak jo, určitě jsem se u toho zasmála vícekrát, než u třetího Lotrofotra, každopádně se všechny výprsky smíchu konaly jen ze začátku. V druhé půlce filmu už ale i to, co bylo zpočátku vtipné, plavalo jak nespláchnuté fekálie a bylo doslova utrpení vytrvat, než tu pachuť závěrečné titulky konečně odvály. ()

Galerie (40)

Zajímavosti (15)

  • Johnny Depp hraje společně ve filmu s Al Pacinem malé comeo při sledování basketbalového utkání. V závěrečných titulcích však není uveden.
    (Digi_cz)
  • Allen Covert spolupracoval a Adamem Sandlerem již na filmu Rivalové (1996). (Maruškaa)
  • Původně byl ohodnocen PG podle MPAA za "hrubý a sexuální humor, jazyk, komické násilí a krátké kouření", ale byl změněn na "surový materiál, včetně sugestivní reference, jazyk a komické násilí". (rafix)

Reklama

Reklama