Reklama

Reklama

Jeden z méně významných členů podsvětí Vincent (Miguel Ferrer) na základě falešné hlášky od jednoho ze svých dealerů zabije jiného dealera. Avšak v tu chvíli bohužel ani v nejmenším netuší, že onen zabitý pracoval pro největšího mafiánského bosse široko daleko. Celá situace pak nabere rychlé obrátky. Poté, co přijde o svou ženu Marisu, zbývá Vincentovi již jen jediná věc, pro kterou má smysl žít - pomsta. Vincentova pravá ruka Joshua (Cuba Gooding Jr.), který chtěl již dříve pověsit mafiánský život na hřebík, ale díky své loajalitě tak neučinil, si v tu chvíli moc dobře uvědomuje, v čem jsou namočeni, a že jen jeden chybný krok může vést k totální zkáze. (HBO Europe)

(více)

Recenze (52)

bila.tecka 

všechny recenze uživatele

Thriller nebo černá komedie? Slušné béčko, které předvádí velkou kydlící řež. Ano, mozek nutné nechat pod stolem, tahle záležitost jej nevyžaduje. Žádné svědomí natož lítost, lidé tu padají mrtví k zemi jen proto, že zvolili špatného zaměstnavatele (a navíc se ve škole blbě učili). Vše směřuje k setkání dvou bossů, zbraně mluví snad častěji než jejich majitelé. Pokud se tak stane, vyšlehnou hlášky mající šanci zlidovět. Stejně tak několik scén, třeba ta, jak chlapci hrají scrabble. ()

bourec 

všechny recenze uživatele

Při sledování tohodle filmu máte jednoznačně pocit,že jste už něco podobnýho někde viděli.Samozřejmě je to téma dost omšelý,stokrát použitý,ale vono co v týhle době neni.Tenhle film funguje dobře,hlavně jeho druhá část.Jen by mě zajímalo,kdo poradil rejžovi,aby do hlavní role obsadil debilního herce M.Ferrera.Ten tomu moc nedává,spíš u mě film o dvacet procent sráží.Škoda.50%. ()

Reklama

korndaddy 

všechny recenze uživatele

Jééééé. Kuba. No přece ten jak se svezl na lodi plný teploušů . No to ho muselo poznamenat kluka jednoho opálenýho. Musel si pak ještě dokázat, že je chlap tak se musel zaplést s tim skoro nejdrsnějším frajerem, aby mohli nasrat toho ještě drsnějšího. Ty vole Harvey???? nejseš na tyhle hovna starej??? V jednoum filmu s Johnnym Messnerem? ALe chápu, peníze docházej a těch rolí je už asi taky po skromnu. Celkově vzato......píčovina, ale podívejte se sami.... ()

veverysiak 

všechny recenze uživatele

Nedokážem celkom pochopiť, čo takého skvelého je na dialógoch tohoto veľmi zvláštneho kúska, začiatok je taký katastrofálny, že som mal sto chutí to vypnúť, potom sa to dáko polepšilo, rozbehol sa nám aj dej, akurát že som to už stokrát videl, ono príbehy z takéhoto prostredia sú skoro všetky na jedno kopyto, ale sú aj také, ktoré majú náboj a skvelých protagonistov, v tomto prípade absentuje jedno aj druhé, takže 40%. ()

dormouse 

všechny recenze uživatele

Podivný film, v němž se vyskytují samí zlí hoši a ti buď sypou z rukávů hlášky drsné jak šmirglpapír, nebo jiným zlým hochům rozbíjejí nosy, čelisti, či celé hlavy, popřípadě je prostřílejí skrz naskrz. Cuba Gooding se celou dobu tváří velmi vážně, jakoby vás káral, že jste se uprdli. Téměř jediná ženská postava běhá celou dobu buď v růžovém pyžamku nebo bez něj, jakoby neměla na normální šaty, přestože její manžel má peněz plné kapsy.To, že se motivy zlých hochů nakonec objasní, film už příliš nevylepší. Máte z něj pocit, že si všichni zasloužili to, co dostali. ()

Galerie (11)

Reklama

Reklama